3 aydır flört dönemindeydik tamam güzel, saygılı ve nazik davrandı. Daha 3 gün önce sevgili olursak birbirimizi üzmeyelim vs triplerine girmişti. Bende dedim herhalde sevgili olmayacağız böyle flört kalacak bu. Ama birbirmizi arıyoruz sürekli, nerdesin diye hesap sormalar, günaydın mesajları. İlk defa dünden beri birden ciddileşti durum sevgili gibiyiz dedik birbirimize. Az önce de konu cinselliğe geldi. Ben ilişkide cinselliğe önem veririm, tutku, ten uyumu olmalı. Ayakta da tutabilsin ilişkiyi. Bu zamana kadar hiç konuşmamıştık. Bana fotoğraf atar mısın dedi bende nasıl olduğunu sordum baya baya çıplak fotoğraf istiyor en azından vücudun belli olacak şekilde. Bende aradım yanlış anladım sanırım seni diye bilerek gülüyorum falan hayır baya ciddi tabi ki. Dedim ben böyle bir fotoğraf atmayacağım, atmakta istemiyorum dedim. Bana tamam dedi ama tripli şekilde. Önceki kız arkadaşlarından da böyle bir talebin oldu mu dedim “oldu ama atmadılar ya da kimisine sormadım” dedi. Bende anlıyorum falan dedim. Sonra dedi ki “ sanırım sende onlar gbi sıradan kalacaksın aynı onlar gibi olacaksın, hmm evet evet sanırım öyle olacaksın” dedi. Şaka gibi ya. Gerçekten bu konularda çekingen değilimdir, ön yargılı hiç değilimdir ama her şeyin bir yolu yordamı vardır bir zamanı vardır. Sizce?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat