Instagram, Facebook ve Twitter'da özel mesaj kutuma sıklıkla "nude atar mısın?", "send nudes" gibi mesajlar geliyor. Arkadaşlar nude atmak ya da send nudes ne demek? Nude nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram, Facebook ve Twitter'da özel mesaj kutuma sıklıkla "nude atar mısın?", "send nudes" gibi mesajlar geliyor. Arkadaşlar nude atmak ya da send nudes ne demek? Nude nedir?

Nude atmak özellikle sosyal medyada kullanılan bir ifadedir. Özellikle sanal ilişki yaşayan çiftlerin sıklıkla kullandığı bir sözdür. Bu sebeple insanlar nude ne demek sorusunu sıklıkla sormaktadırlar.
Nude İngilizce bir kelimedir. Nude anlamı; çıplak insan vücudu, çıplaklık ve çıplak anlamlarına geliyor.

Nude kelimesinin anlamını öğrendikten sonra nude atmak kelimesinin anlamına gelirsek; nude atmak karşıdaki kişiye vücudunun herhangi bir yerini çıplak olarak göndermek anlamına gelir. Erkeklerde genital bölge, kadınlarda ise hem göğüs hem de genital bölge nude atılan bölgelerdendir.
Bildigim kadarıyla birine cıplak fotoğraflar atıyorsun :D Genelde istgramda Adminler Paylaşıryor Mesaj bölümünü Kız Diyor admin nude atayımmı tabi adam at diyor atıyor :D yani anladıgım kadarıyla birine Çıplak fotografını atmak
kadın veya erkeğin çıplak bir biçimde cinsel organlarını resim yolu ile paylaşması
çıplak fotoğraf istemenin kibar yolu :D
çıplak fotoğraf :D
Oha mk akzjkalalalalala
instagram profilini merak ettim ama :D bir kaç kişi yazıyorsa :D
Normal bir profil🙄
anladımmm :D istersen uzak durmaya bak senlik birşey zaten atarsan bize düşer :D ne ifşalar varr
nude insanların çıplak fotoğrafı. Genelde karşı cinse atarlar. Kimse kimseye bir yerini atmasın derim.
cok dogru dedin melisa hanim
Nude nedir: sexting yapmak kısaca sosyal medyadan çıplak fotoğraf göndermek.
Cevap
93Cevap
Harika tanımlar yapılmış eminim ki türk dil kurumu bu performanstan faydalanacaktır. Ama nude konulu bir başlık için bir yazı yazdım sen bu yazıyı oku alman gereken dersi al beni yorma. Hiçbir ilişkide nude atılması normal DEĞIL bu gönderiyi telefonuna yüklediğin anda milyonların seyrine sunmuş oluyorsun zaten. Senin canım sevgilin oranı burani görüp 31 çekecek diye, telefonunda fotoğraf galerine erişimi olan her uygulama ve bu uygulamayı yöneten admin bu görsele ulasır. Artık ortalıkta dolaşmaması için hiç bir sebep yok. Şimdi yapacağiniz herşeyi adam gibi olması gerektiği gibi yapın. O dingil sevgiline de söyle bir erkek için kadınının mahremi kendi mahremi sayılır böyle şeyler yapmasın. Bir araya gelin ne yapacaksanız yapın.
Karşı tarafa çıplak fotoğraf atmaya deniyor.. Nude zaten İngilizce olup karşılığı çıplak demek.. Yalnız nude , naughty olarak yani yaramaz çıplak resim olarak yani p*rno resim olarak kabul ediliyor.. Kısacası cinsel organın tam göründüğü resim diyelim.
nude dediğimiz şey çıplak fotoğraf göndermenin daha sanatsal hali. yani kendi vücdunun belirli noktalarını daha çekici kılacak açılarda ve giysilerle veyahut giysisiz sergilemekten geçiyor. birisi için nude göğüsler de olabilir birisi için sırtta olabilir tamamen çekiciliğe bağlı. çekime bağlı
trigonometride iç açıların kesiştiği yere nude denir. nude at denildiği zaman yani geometriyle aran iyi mi sana soru soracağım bana cevap at yani nude at demek
Hay sizin nude ‘unuza iyice kıl oldum bu site sayesinde buna herşeyi Türkçe yazarken o kelimeyi niye İngilizce yazıyorsunuz anlamıyorum daha mı cool oluyo 😀
Yok be herkes takmış bir nude a bende dedim abartıldı sorayimda millet ne düşünüyü merak ettim
Nude sadece spor konusunda sana yardımcı olacak birinin fiziğinin ilk halini görmesi için atılmalı bence ✩
Bence Nude bunlardır.
😄😄😄😁😁😁
Şu yabancı kelimeleri hiç sevmiyorum bizim turkcemiz varken neden nude diyoruz anlamadım çoğu şeyde böyle.
cıplak foto yanı evet atanda ver attıgımda var ayrı bır heycan zevk oluyor ve guzel oluyor. tabı attıgın kısının guvenılır duzgun bırı olması gerekır.
Çok gğzel bir ley. Bence herkes birbirine nude atabilmeli. Nüud'suz bir hayat hayat değildir. Nüud sizi mutlu eder, karşınızdakini de mutlu eder. Mutlu mutlu yaşayalım falan
teşekkür.
Nude ingilizce bir kelime olup türkçe karşılıgı "Nü" dür. Yani çıplak insan formu demek. Pfff..
En son attığımda "bu kadarcık mı?" yanıtını aldıktan sonra atmadım.
atan kızların aklından şüphe duyduğum gibi isteyen erkeğinde karakter yoksunu olduğunu düşünüyorum
nude atmak nolsun. buluşamaya cesaret edemeyip ya da zaman bulamayıp, nudelere bakıp bakıp mastürbasyon yapmaya yarayan objelerdir. :))
Ne öyle bir şey yaparım ne de karşımdakinden böyle bir şey talep ederim.
İki taraf da memnun olduğu sürece bir sıkıntı yok fakat zorla güzellik olmaz... Her şey tadında olmalı
çıplak fotoğraflarını atıyorsun işte nesini bilmiyorsun ki
Az atmadım az da almadım arada isteyen olursa atıyorum :))
sen şimdi buraya bir çıplak resmini atarsan nude kullanmış oluyorsun :D
Anladim yani nereye atarsan at nude ir
Aynen öyle ana genelde send nude diye bir dalga var sevgililer birbrilerine atarlar
buraya sormaktan google dan hemen cevap almak nekadar basit halbuki
Çıplaklık. Geniş kullanım. Kampı var, public var, sosyal medyası var.
herkese atılmaz çok guveniyorsan atılır ama yeterince tanımadan atıp pişman olanlarda var
Kocana atabilirsin evliysen eğer
Durup durduk yer de kocanı heyecanlandırırsın
Libidosu tavan yapar ve eve erken gelir 🤪
Ondan sonra
bu sitede çok maruz kaldığım şey mesaj kutusu doldu.
Hiç etkilenmiyorum. Çok sıradan geliyor. Güzel ise iyi yoksa kötü diyorum.
Çıplak fotoğraf paylaşmak. Yabancı kelime kullanmaya bayıldığımız için nude kullanıyoruz
bende bilmiyordum şimdi baktm çıplak fotograf oluyorrmş
Normal bence karşılıklı konuşup güven duymaya bağlı bence
Ben ilgi istiyorum bari salaga yatiyim sorusu
Ilgiye ihtiyacim yok , nude ne demekmis ogrendim dahasina gerek yok
güvendiğin insana atılır
Ben atayım da görelim bakalım nasılmış
Çıplak fotoğraf demek işte
Amaç nedir?
Bilmem
Tuhaf bir dünyada yaşıyoruz
Nudella'nın kısaltılmış hali
Çıplak fotoğrafını istiyorlar
çıplak resim atmak demek
::-))
Brsam ne olayın. Bilen anlatsa ya...
atan yok hiç bana :(
Atmıyor artık kimse :/
Neden
çıplak fotoğraf, evet
Açık fotoğraf demek
Nude at! == Kıcını başını göster!
Kesinlikle uzak durman gereken bir şey...
isteyen oluyor atıyorum
Çıplak foto İşte kısa ve net
Google baba ne diyorsa doğrudur
@ex_en06 olabiliriz. robotik sistemden daha salak olduğumuzu kabul edemeyiz herhalde
@ex_en06 aksine insanoğlu basit değil. sadece bilgisayar gibi gereksiz her bilgiyi depolamaz. mesela insanların ayakları neden kokar dersen google amcaya sana birsuru aciklama yapar ama bir insana sor. Pis olduğu için kokar der.
Farklı çalışan zekalar...
Gereksiz şeyler ama çok karşılaştım bunlarla
Belli dönemlerde heyecan verici olsa da yaş ilerledikçe pek bir olayı yok diye düşünüyorum
Dönemden kastım yaş :)
Sadece kızlara sorman hainlik kokuyorb
Genelde kızların sorusunda gördüğüm için herhalde onlara özel diye düşündğm
nude anlayışım: bunu yapmak aptallıktır.
Çıplak resim degil miydi
Far markası daha mantıklı 😊
Eminim sende far markasini düşünerek sordun
Evet kgjfj
cıplak foto işte
Çıplaklık anlamına geliyor.
Yok artık daha memeler
gereksiz
kız için başa bela almak demek
hıc atmadım ya bısı dusunemıyorum
her kız atmalı bu ihtiyac
Tatminkarlığın tadsız tadı.
Atmayı da severim almayı da b
nutellanın kısaltması
atarım ya ne olacak? :)
Krali :)
Çıplak fotoğraf.
Çıplak resimden tahrik olma seviyesi nedir?
Osbir seviyesi.
Güzel kafaymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?