Olumlu yani yeni 1 insan tanırsın tanışmak için merak eden.. tanıdıkca ya daha çok tanımak işten ya da istemen bu onun konuşmasına ve samimiyetine bağlı. Zamanını güzel değerlendirin. Sonra bunu reele çevirmek isten ama bunu yapacak bütçen yoksa benim gibi. O olumsuz yani olur. Hem zaten tanışmana gerek yok çünkü asıl sevgili çevren den bulunur internetten sevgili bulmak sonra her 2 tarafta anlaşarak buluşmak nasıl deyim biraz zor ama imkansız değil. Biraz bütçe biraz da merak ister ama ne bileyim.. hayal kırıklığa yaşayabilin internetten sevgili bulma konusunda çünkü arkadaş olmakla sevgili olmak arasında çok fark var dir.
Merhaba, Sevgilinin nerde bulunduğunun bir önemi yoktur. Olumlu ya da olumsuz olup olmaması sevgili olan kişiye göre değişiklik gösterir. Sevmenin mekanı yok. KizlarSoruyor sosyal bir ortam. Sanal bir mekan fakat ben sanal değilim. Sokakta, iş yerinde okulda ya da beni burda bulmuş ne farkı var ki?
Yeni insanlarla tanışmak çok eğlenceli ve boş vaktiniz olduğunda birisiyle muhatap olmakta kötü bir şey yoktur. Ne olursa olsun karşınızdakinin kim ve nasıl olduğunu kesinlikle tam bilemeyiz. Sizi heyecanlandıran o yakışıklı erkek aslında 55 yaşındaki bir dayı olabilir.
Internette sevgili aramanın avantajı daha duygusal olmak ama dezavantajı ise tek yaptigin yanlışta terk edilmek ve maalesef hüsran ile biter. Ayrica en büyük dezavantaj ise karsindaki bireyin hissettiklerini bilmemek ve onun senin konuşmana ne diyeceğini idrak edememek olabilir. Cogu sanal ilişki windows açarak başlar ve camı kapatarak biter. Cam web kamerası ve windows ise sörfe götüren bir ışletim sistemi.
Bilmiyorum büyük konuşmayayım da ne bileyim. Karşındaki insan kendini nasıl gösterirse öyle tanıyorsun belki reel hayatında bambaşka biri ama buradan ne söylerse söylesin inanmak zorunda kalıyorsun. Gerçekte tanıyınca da farklı durumlarda kalabiliyorsun. Ben kararsızım 🤣
Sevgili bulunmaz karşına biri çıkar aynı şehirde iseniz konuşmaya devam edilir veya biraz yakınsa uzaksa hiç gerek bile yok sanal aşk geçicidir. İşte belki iyi bir insandır olumlu etki bırakır. Olumsuz yönü ise boşa zaman kaybı.
bu zamanda tahmin edilenden çok daha fazla sanal ilişki var ve hatta evlilik var. ve bana da daha mantıklı geliyor. her ne kadar uzak ilişki yıpratıcı olsa da, daha sağlıklı tanıyabileceğimi düşünüyorum
Olumludan çok olumsuz yönü var neyin nesi olduğunu bilmiyorsun çevreden olsa en azından nasıl biri olduğunu öğrenirsin netten anca söz uçar yazı kalır misali karakterler denk geliyor.
Olumlu yönü-çabuk bulursun. Olumsuz yönü megabaytlar kadar seversin, azcık fırtınada bağlantı kopar kalpler farklı sunucular arar bağlanmaya, wifi gibi.
Ilişki başladığı zaman yenisini hemen bulurum mantığı ile en ufak bir sorunda ilişkiyi bitirebiliyorsun. Büyük sorun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bulanlar kıymet bilmiyor ki Üstüne bir de tesadüfler şehri olsa da O yüzden şurada bana dünyanın en iyi en yakışıklı üyesi de gelse Asla ama Aslaaaaaaaa kabul etmem Sütden ağzım o kadar yandı ki
Ölümlü yönü bence net açık görüşüp karar vermen sana kalmış Olumsuz yönü kendini gizli saklı bir kişiliğe bürür boşa vakit harcarsın netlik ve istek belirtmek favorimdir😎
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Açık yazmak gerekirse çevresi olmayan ve seks düşkünleri sadece internetten sevgili bulmaya kalkar. NOKTA.