Selamlar dostlar. Sırf kişi normal yaşantısında birini bulamadığı için mi internete girip teknolojiden faydalanmak ister yoksa kafasına uygun kişinin sadece buralarda olduğunu mu düşünür. :) Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Güzel kardeşim bu öyle bir durum ki,
Önceden insanların oturup sohbet etmek tanışmak için gittikleri çay bahçeleri vardı. Şimdi azar mı azor mu onun gibi programlar ile yapıyorlar. Sen şimdi eski usül deneyim desen orada sadece tanışmak istiyorum demen bile kızdan sapık muamelesi görme ihtimalini yüksekte tutuyor çünkü karşı taraf korkuyor ne ruh hastaları var bu ülkede İnternet sağlıklı mı değil. Ama orada en azından bir engel atarak bir nebze olsun kurtulcağını düşünen bir kesim var. Tabi onu bu sefer fake hesaptan takip edebilme ihtimali olan ruh hastası kesim de var. Biz bu noktaya nasıl geldik ya Rabbim sen sonumuzu hayır eyle 😂
Kısacası fark etmez eskiden iletişim aracı bir bardak sıcak çay bir taze simitti (gevrek de diyebiliriz İzmirlilerin de gönlü olsun) şimdi ise takipçi sayın fotojenik fotoğrafların veya karşıdakinin bam teline dokunan bir şeyin işte10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani aramak var, aramak var djddndn Normal insanii sınırlar içerisinde tanışıp konuşup sevgili aramak çaresizlik değil meyvelerinden yararlanmaktır ama pervasızca her profili, dişilerin poposunu koklayan köpek gibi koklarcasına karşı cinse dadanırlarsa ağır çaresizlik olur hocam 😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Dişilerin poposunu koklayan köpek derken dişi köpekler koklamaz mı şu an onu merak ettim bak :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Çaresizlik diye düşünüyorum; ama ben internete güvenemiyorum. Karşı tarafın dolandırıcı çıkmasından korkuyorum. (Düğün birikimim giderse arabamı satarım.) Yüz yüze buluşabileceğim birisine ihtiyacım var; ama yine de bulamıyorum. Başka şehre gitmeyi çözüm olarak seçiyorum.
10 YorumlaKişi reel hayatta sosyal bir çevre ve statüye sahip değilse..
ya da sosyalliği sadece oturduğu yerden internete bağlamışsa.
Bu yola başvurabilir..10 YorumlaEğer aşkı gerçekten bilen insan aşkı bekler. Ha yok ali, veli, fatma ve ayşenin sevgilisi var hemen bende bulayım diyorsan o çaresizlikdir
10 Yorumla- +1 yıl
Kolaya kaçmak geliyor. Yüz yüze varken sosyal medyadan aramak saçma ve riskli.
10 Yorumla - +1 yıl
Pembe erkekler, bıyıklı aslılar ile konuşma ihtimalim hayli fazla aman aman keyfimiz kaçmasın dkfkk
10 Yorumla Saçma geliyor bana netten sev bulmak 🙄çaresizlik mi bilemem kişiye göre değişir
17 Yorumla- +1 yıl
Neden saçma peki sence :)
- +1 yıl
Demek ki daha tam aradığın ya da hayalindeki kişi ile karşılaşmamışsın diyebliriz. .)
- +1 yıl
İnşallah Allah iyiilerle karşılaştırsın.
- +1 yıl
Sevgili sevmem, sevgililiği normal görenlerden uzak dururum. Sırf bu yüzden referansla evlenmem gerekiyor galiba.
10 Yorumla - +1 yıl
Nie çaresizlik olsun ki birçok ihtiyacımı burda gideriorm reel günah günah burasi iyi Allah akıl vermiş
10 Yorumla - +1 yıl
Çevresinde kafasına uygun birisi olmadığı için çağın sunduğu bir imkanı kullanmıştır.
10 Yorumla - +1 yıl
Çağın meyvesinden yararlanmak
10 Yorumla Yanimizdakinden ne hayır gördük de netten görelim
10 YorumlaGünümüz mecburiyetidir.
10 Yorumla- +1 yıl
Çaresizliktir bence.
10 Yorumla - +1 yıl
Çaresizlik
10 Yorumla - +1 yıl
bulmak yararlanmaktir, aramak caresizlik
10 Yorumla Çaresizlik bataklığında debelenmektir.
10 Yorumla- +1 yıl
Çaresizlik
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnternetten sevgili aramak çaresizlik midir yoksa teknolojik çağın meyvelerinden yararlanmak mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi