Sevgilim ikizini?

1 yıllık ilişkim var. Sevgilimin ikiz kardeşi var tek yumurta ikizleri çok benzerler ama ben illaki ayırabiliyorum sevgilimin yüzüne aşinayım. Hem kim sevgilisini ayıramaz ki. Ama sevgilim çok kıskanç ikizini falan kıskanıyor onları karıştıracağımı falan düşünüyor. Dün sevgilimin instagram hesabında dolaşırken ikiz kardeşi video atmış sevgilimi çekip atmış bende cevap verdim öyle biraz konuştuk ama hep sevgilimle ilgili hiç kötü bişey yok sonra kardeşi benim kendi hesabıma istek attı bende ayıp olmasın diye kabul edip geri takip ettim. Sevgilime de söyledim. Istek attı falan diye zaten onun hesabından konusmustuk. Sorun yok falan diyor ama soğuk davranıyor bişey mi oldu diyorum hayır diyor. Anlamıyorum neden böyle davranıyor gidip kendi hesabımdan konuşmadım sevgilimin hesabından konuştuk ki ikizi video attı zaten sevgilim de görüyor mesajları benim bir sucum yok. Dün geceden beri soğuk davranıyor ne oldu diyorum konuştuğumuz için mi kızdın diyorum hayır diyor ama soğuk en son usteleme bişeyim yok dedi bende sormayı bıraktım ne yapabilirim. Kardeşine yan gözle bakmıyorum kardeşi de bana niye böyle oldu anlamadım
Sevgilim ikizini?