İkizler burcuyum ay oğlak yukselen terazi mars merkür yengeç ve venüs ikizler
Normalde İkizler burcu böyle midir bilmiyorum ama ben İkizler olarak gerçekten bagimli oluyorum hayatıma giren kisiye varım yoğum o oluyor düşüncem aman incinmesin aman şunu yapmıyim aman bunu yapmiyim ipin üzerinde yürüyorum hele ki o rahatsız olduğunu dile getirmisse yaptığım biseyden böyle asla rahat olamam sevdiğim kişinin mutluluğu hosnutlugu benim için aşırı önemlidir sekste müzik açarken yemek yerken kendimden çok onun hoşnutluğunu düşünürüm o da memnun kalsin isterim alttan alırım birde aramıyorsa yazmıyorsa ben yapmam çünkü rahatsız ettiğimi düşünüp çekinirim ( bu da kötü bi özelliğim olabilir)
Normalde İkizler burcu böyle midir bilmiyorum ama ben İkizler olarak gerçekten bagimli oluyorum hayatıma giren kisiye varım yoğum o oluyor düşüncem aman incinmesin aman şunu yapmıyim aman bunu yapmiyim ipin üzerinde yürüyorum hele ki o rahatsız olduğunu dile getirmisse yaptığım biseyden böyle asla rahat olamam sevdiğim kişinin mutluluğu hosnutlugu benim için aşırı önemlidir sekste müzik açarken yemek yerken kendimden çok onun hoşnutluğunu düşünürüm o da memnun kalsin isterim alttan alırım birde aramıyorsa yazmıyorsa ben yapmam çünkü rahatsız ettiğimi düşünüp çekinirim ( bu da kötü bi özelliğim olabilir)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başta öyle oluyor ama bir süre sonra bununlamı uğraşacağım dersin
Sende mi ikizlersin
Hayır eski kız arkadaşım ikizlerdi
O nasildi
Anlattığım gibi miydi
Evet çok ilgiliydi bir gecede bütün her şey bitti
Ne yaptıysam geri dönmüyor
Yuh öyle biri değilim dengesiz demek ki
Dengesiz de değil yanar söner
Senin burcun ne
Aslan
Aslan ikizler iyi anlaşır neden birden uzaklasti hata mi yaptın
Birde yaşlar kaç
Aynı yastaydik iyide anlasiyorduk ama bir günde ne olduysa oldu bende anlamadım bir turlude konusmaya ikna edemiyorum
Ne zamandir konuşuyorsunuz kaç ay ve yaşınız kaç ona göre yorum yapicam
Yaşlar 30 Ocak ayından beri konuşuyorduk defalarca buluştuk uzak mesafe ilişkisi ben kaç kez yanına gittim birbirimizle seyehat ettik uzun yol
30 mu
Yaşlar 30 sa bence birsey diyemem ama küçükken bende bundan 2 3 sene öncesine kadar ne istedigimi bilmeyen sanaldan yazisan can sıkıntısına herkesle yazisan ama aşık olamayan sevemeyen çaba göstermek istemeyen biriydim sikilgandım 25 yaşındayım bahsettiğim 22 den 23 den öncesi zamanla isteklerim oturdu çabayı şeyi öğrendim kolay kolay birakmamayi dört elle sarilmayi o şekilde yaşı küçük olsaydı ne istediğini bilmiyor ugrasmamis derdim de tam tersiymis bi de ikizler burcu gerçekten baglanmaktan korkan bi burç kendim öyleydim şu an değilim tabi ama ara ara mantığım da yoklamiyor değil benimde sevgilim var çünkü ve önceden hayatıma kimseyi almazdim baglanmaktan korkardım ve yasimda küçüktü o yüzden ama sizin hatanız olmadıysa da böyle yapıyorsa enteresan konusmayi deneyin derim böyle yapmaya hakkı yok çünkü
Hiçbir şekilde konuşmak istemiyor sesli konuşalım dedim geri düzelteceğimi bildiği için hiçbir şekilde konuşmadı yazdiklarimida okuyir tepki vermiyor benim hatam bağlanmaktan korkuyordu evet bende canım yaptım bağlansın diye uğraştım zorladım biraz onun etkisi var sanırım son gorusmemizde
Canım yaptım derken
İkizler burcu cocuk gibi gerçekten böyle severken isterken en üst seviyede ayakları yerden kesiliyor ama ufak bişey olduğunda pat düşüyor duygularını en üst seviyede yaşıyor yani
Ara onu defalarca
Bağlanması için üstüne son görüşmede çok gittim
Her yerden engelliyor fake hesap açıp yazdım bakmıyor bile benim olduğumu biliyor engelliyor
Haftaya oturduğu şehre gideceğim
Dua ediyorum tekrar konuşsun diye sürekli
Oncedende ayrılalım vs dediği olmuştu her seferinde beraber konuşup duzeltmistik yine yaparız diyirum ortada bir şey yok diyorum beni hiç dinlemiyor
Sen 30 yaşında olduğuna emin misin
Evet
Niye noldu
Yalvarmak falan küçük sandim
Hayatta yalvardigim tek kişi biliyor musun
Ben daha önce canım için yalvarmam istendi ona bile yalvarmadim