Basta düşüncelerimiz duygualrimizi yönlendirir ama sonra düşüncelerimizle duygularımızı kolay degistirememeye başlarız o duygu denilen şey hormonların yükselmesi sadece aşk diye bisey yok aslında bu hormonlar sonradan normal düzeyine iniyo koyabildigim tek ad hormon 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Merhaba, Duygular düşünceleri, düşünceler de duyguları oluşturabilir. İkisi de hemen hemen aynı şeyler gibi. Ben farkında olabiliyorum. Zaten farkında olmazsak bir şey yok demektir. Evet ben koyabilirim adını ama aşk demem buna...
Duygular yönlendirir genellikle ama bence hissedilir ama fazla değil bence insan bir hata yapınca veyahut kaybedince o hissettiği duygulara kavuşamamak adına daha derin ve acı verici duygular yer alır ruhunda
Düşünceleriniz hissettikleriniz olur zamanla bu yüzden düşüncelerinizi iyi tutun diye söylenir hep. İster aşk olsun isterse başka duygular insan düşüncelerine hep önem vermeli.
Aşırı duygusalsan ben gibi.. Fırtınalar kopar yüreğinde, darmadagin eder duygular içinde kaybolursun. Gün gelir toparlanirız elbet. Yağmurdan sonra güneş açar umudumuzu yitirmedik evelAllah, Dimdik ayaktayız, egilir ama yıkılmayız.
En İyi Cevaplar