Kafayı yemek üzereyim artık. Emin olmak istiyorum. Ya arkadaşlıksa tek istediği ya sevmiyorsa beni diye ödüm kopuyor. Nolur bana yardımcı olun? Aynı iş yerindeyiz ve haftada 5 gün 8 saatim onunla geçiyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yorumları okudumda, çok affedersin ama kızım kör müsün? Adam daha füze atsın istersen. Bu bana göre flört etmektir. Hangi “arkadaş”, özellikle karşı cinsten, tuzlu kahve veya kız isteme hakkında “arkadaşça” konuşur? Bence sen devam et. Sonu hayır, sonu tuzlu kahve
Bu şekilde hep sen kaybedersin
Neden
Sevilmemekten korkuyorsun, sevmek, senin sevgin ön planda olmalı. Tek derdin istenmek
Ya ben ona deli gibi aşığım ki
Arkadaş olarak görse nolacak? Bitecek mi sevgin?
Bitmeyecek ya nasıl bitsin? Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. Ona aşık olduğumdan beri günde 5 6 saat uyumadan yaşıyorum ki ben yani 10 saat uyuyan ben. Ona ömrümün sonuna kadar gözümü kirpmadan bakabilirim ya hiç sıkılmam. Ona dokunmak istiyorum, ona sevdiğimi söyleyebilmek beni sevdiğini bilmek istiyorum. Şimdi her güzel şeyde seviyor diye umutlanıp sonra ya sevmiyorsa ya arkadaş olarak görüyorsa korkusunu yaşamak istemiyorum. Aşkıma karşılık beklememin nesi kötü? Bencil biri değilim ben sadece evlenmek istiyorum onunla ömrümün sonuna kadar yanımda olsun istiyorum
anlayamazsın
Yok mu gerçekten bir yolu?
açılman gerekir başka türlü zor yani
açılamam o kadar utangaçım ki
sosyal medya
Sosyal medya kullanmıyor. Mesajla açılmak da zor. Şimdi bu gece yazdım diyelim ve reddetti yarın sabah yine işe geleceğim ve yine bütün gün yanımda olacak.
o da sıkıntı sen bırak hoşlanıyosa o açılsın
Sana yaklaşımı nasıl
Çok iyi. Yani kalabalık bir ortamdayız ve bana karşı diğer kızlardan baya farklı. Beni erkek grubuyla yemeğe gece gezmesine falan götürüyor. Iltifat ediyor, omzuma dokunuyor. Yani aramızda bir şey var ama ya kanka görüyor beni ya da aşık. Herkes aşık dese de emin olamıyorum ben.
Şu durum da aşık konuşurken kanka demiyorsa tabi
Kanka demiyor hiç. Mesela şey çok hoşuma gitti. Onlar bir yere gideceklerdi erkek erkeğe benim haberim vardı gideceklerinden. Erkek kankası da benim haberim yoktur diye ima etti hani sanki ben bozulurum gibi duysam. O da dedi ki oğlum niye geveliyon yeşimin haberi var dedi. Ve gece çıktığımızda 2 kankası ayrı biz onla ayrı oturduk ve kolunu koltuğa attı biz otururken benim omzumda oldu kolu ben de yaslandım arkama yani sevgili gibiydik. Ama bu kadar şeye seviyorum demeyince acaba sevgili olmak istemiyor da beni kız kankası gibi mi görüyor diyorum.
Seviyor ama senin tepkini çözmeye çalışıyor ya da senden bir adım atmanı bekliyor sende onu seviyorsan bence ilk adımı sen almalısın erkekler bu gibi durumda cesaret edemez
Iş yerinden çekiniyor olsa herkesin içinde beni eve bıraktığını, gece mesajlaşip uykusuz kaldık herkesin yaninda dedi onu da.
Eee daha napsin çocuk sana hep yeşil yakıyor artık bundan sonrası sende hatta şu an şimdi gidip söyle bekliyorum bende merak ettim 😀
Söyleyemiyorum ya. Ben de belli ediyorum ki aşkımı. Ondan bir yıl önce tanıdım mesela o gün gezdiğimiz grubu. Ikisiyle de çok sevmeme rağmen öyle sarılıp oturmam.
Söyleyemezsen birgün biri gelir söyler sende bakmak zorunda kalırsın
Eski sevgilisi barışmak istedi bu süreçte onunla barışmadı. Arkadaşım niye istemiyorsun falan dediğinde ben yeni aşklara çoktan yelken açtım bile bazen doğru insanı tanıyabilmek için yanlış kişiden kurtulmak gerekir demiş. O kişi ben miyim acaba ya nolur ben olayım. Herkes salak mısın başka biri olsa sana öyle davranır mı diyor ama ben artık sevgilim diyip elini tutmak istiyorum onun
Sen tut elini emin ol sarılacaktır
Bugün mesela odadaydık kahve yapayim dedi sen de içer misin ben de biliyo sandım yok dedim icmicem. Sonra kahve nerde dedi gösterdim falan baktım bilmiyo kalktım ben yaptım ona kahveyi o da yanımda durdu öğrettim. Sonra koyduk işte masaya geçti karşıma oturdu bunun tuzlusu da oluyo dimi dedi güldü. Ben de güldüm. Sonra hikayesini biliyon dimi istenmeyene eskiden tuzlu verilirmiş dedi ben yine güldüm o an böyle ben sana tuzlu yapmam sen yeter ki beni istemeye gel diyesim geldi diyemedim😂
Adam daha sana nasıl yürüsün akillim
Iki gün önce de şey dedim ben ayakkabı için yumuşacık. O da dedi ki senin gibi yumuş yumuş dedi güldü ben de güldüm çünkü onun soyadı yumuş. Ya senin soyadının yumuş olması çok tatlı hayatımda duyduğum en tatlı soyad dedim sonra. Yine güldü. Bana yumuş dedi ya nasıl hoşuma gitti