Monica Belluci eşiyle birbirlerinden sıkılmasınlar ve yaşam alanları kısıtlanmasın diye ayrı evlerde yaşayıp arada sevgili gibi buluşuyorlarmış. Gerçi onlar boşandı, demekki ise yaramıyor 😊 Siz evliliği canlandırmak neler yaparsınız? Hareketli evlilikler
Monica Belluci, evliyken ara sıra eşiyle evlerini ayırıp sevgili gibi buluşuyormuş. Evlilikte sıkılmamak için siz neler yaparsınız?
Evlilikte sıkılmamak için, sevgilimizi eşimizi anlık değil ömürlük düşünmek lazım. Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşlerde cehennemi yaşatır. İki gün aynı olmamalıdır. Yeniliklere açık olmak gerekir, farklı şeyler denemek. Sevenler sevdiğinden sıkılmamalı. Karşılıklı olarak çabalamak lazım. Tek taraflı olmuyor. Ben elimden geleni yaparım. Fazlası için de çabalarım. Her şey gelecekteki eşim için.
Hahah guzel fikirmis 😊 Ikili minik kacamak tatilleri iyi geliyor. Uzaklara gitmeye vakit yoksa bile ev ortamindan sikilinca ayni sehrin diger ucunda bir otelde bir iki gun gecirmek farklilik adina guzel oluyor 😊
ya bunlar dayak ısteyen ınsanlar.. gercekten... haa kısılerın ozel zamanları olabılır ama bu dısarı cıkıyım gezeyım gıbı degıl baska eve yerleseyım dıye degıl.. ınsan aynı evde bıle cok uzak kalabılır aslında.. evlılıgın ne demek oldugunu bılmıyor bunlar..
Be kara evliliği canlandırmak kolay diye bir laf var (şimdi uydurdum ) :) Evlilerin gosruslerj önemli tabiki ama mesafeyi bilmek daha önemli herkes esinin sınırlarına saygı duymalı diye düşünüyorum ve onemsemeli aynı zamanda değerli bir mücevher ender bulunan bir çiçek gibi görmeli , elinde olan elde edip bir köşeye attığı bir eşya gibi değil
Takdir etmeyi unutmayın. Ayda bir günde olsa onun için plan yapılmalı bir günü ona ayrılmalı (kendini değerli hissetmesi için) Başbaşa bir hafta sonu geçirmek. Cinsellikten bağımsız birbirine sarılma olmalı. Ve her akşam bir 15dk genel bir sohbet olmalı.
Evlilikten sıkılmamak için çok dildibe olmamak gerektiğini düşünüyorum nasıl yani? 1- Bence kadın da erkekte çalışmalı. 2- İkisininde sırları olmalı hemen her huylarını belli etmemeliler. 3- Sürekli cinsel ilişki olmamalı bazen tam olacağı sırada kadın kendini geri çekmeli bu tarz şeyler heyecan katar. 4- Kadında erkekte bakımlarını birbirlerinin yanında yapmamalı (bu ikiyide kapsıyor) 5- Edilen kavga fazla uzatilmamali
değişik bir fikirmiş. Eğer eşinle sadece kurumsal bir evlilik ilişkin yoksa yeri geldiğinde arkadaş dost sırdaş kısacası her şey olabiliyorsan bence sıkılmazsın
Yaprak ağaçtan sıkılmış sonbahar bahane gibi bir şey.. Evlilik oyun mu , iyi günü de kötü günü de sineye çekeceksin , sürekli tatlı yemek yerseniz ne olur yemekten tiksinirsiniz, acı , ekşi.. tatlıya anlam kazandırıyor.. Kötü günlerimiz de öyle , evliliğe renk katar. Anlayış , saygı sonra sevgi olduktan sonra , yani aynı bı evin temeli gibi sağlam olduktan sonra Allah ın izniyle bir şey olmaz...
Ben arada bir 2 günlüğünede olsa eşimi şehir dışına tatile tek başına gönderiyorum ve çocuklara evde en bakıyorum eşim ise tatil dönüşü evliliğin ve anneliğin monotonluğundan bir nebzede olsa kurtulup daha güçlü bir kadın kimliğiyle geliyor.
En iyisi evlenmeden aynı evde birlikte yaşanabilir baktın ev hali güzel gidiyor belki evlenirsin. Çünkü bir insanın gerçek yüzünü evinde gorebiliyorsun. Biraz yüz göz olmak gerekiyor.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Monica Belluci, evliyken ara sıra eşiyle evlerini ayırıp sevgili gibi buluşuyormuş. Evlilikte sıkılmamak için siz neler yaparsınız?
En İyi Cevaplar