Size ilgisi var ama söyleyemiyor. Görüyorsunuz içten içe sizi arzuluyor ancak kendisini açamıyor. Nasıl bir hamle yapılmalı?
Özellikle kızlardan yardım bekliyorum empati yapmaları daha kolay olacağı için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size ilgisi var ama söyleyemiyor. Görüyorsunuz içten içe sizi arzuluyor ancak kendisini açamıyor. Nasıl bir hamle yapılmalı?
Özellikle kızlardan yardım bekliyorum empati yapmaları daha kolay olacağı için.
Gel ilk deneyimini benim kaynanayla yap onu tavla eğer tavlayabilirsen başarılısın demektir, Okul gibi düşün eğitim alacaksın ha aşık olursan seve seve karıyı veririm ama geri iadesi yok
Sende kalsın knk
Merhaba canım, öncelikle kendine güvenmeyi unutma! Evli bir kadınla ilişki yaşamak doğru değil, bu yüzden duygularını kontrol altında tutmalısın. Onunla samimi bir şekilde konuşarak hislerini paylaşabilir ve ilişkinizin sınırlarını belirleyebilirsin. Ancak asla zorlama ve saygısızlık yapma. Eğer size ilgi duyuyorsa ve ilişkiniz ilerlemek istiyorsa, açık iletişimi sürdürmeyi deneyebilirsin. Herkese açık ve dürüst olmak önemli. Unutma, başkalarına zarar vermek yerine olumlu etkilerde bulunmaya odaklanmalısın. İlişkiler karmaşık olabilir, ama her zaman saygı ve sevgi ön planda olmalı. Kendine iyi bak! 🌼 Ama unutma, evli bir kadınla ilişkiye başlamak başkalarına zarar verebilir, dikkatli olmalısın. 💕
Şunu alın burdan.
Cevap
2Cevap
Allah senin gibilerin ömründen alsın sokak hayvanlarına versin.
Amin.
Yuuz vermemeli. Evli olduğunu bilip uzak durmalı.
Nereden tanıyorsunuz kadını? Ona göre yorum yapıcam
İşyeri yöneticim.
Evli kadın tavlanmaz onlar tavlar
Peki ben de istekli olduğumu nasıl ima edebilirim ve çok dominant direkt dobra sert konuşan bi kadın.
O beni çağırıyor işle ilgili bişey soylemek icin. Onun dışında hiç konuşmuyoruz. Ben zaten genel olarak işteki kimseyle muhattap olmuyorum iş disinda. Ama o farklı. Yonetici bu arada.
Zamanla olur birden olmaz
Nasıl mesela adım adım anlat hele?
Ne hıyar adamsın lan
Öyle
@mk k@şarı
Bu kasar eski kaşar eski kaşşşar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?