Amerikada yasiyorum burada cok yaygin o yuzden bulustum ama hic kafama uygun degildi. Cevremden sevgili bulanlar var ama bir daha boyle bir sey denemk istemiyorum sahsen. Yuzyuze tanisip elektrik almak ve oradan ilerlemek cok daha keyifli bence.
Ben buluştum :)) fotoğraflara aldanmayın ahahah. Neyse çay kahve içtik tavla oynadık. 2 kez buluştuğumda o kızla çabuk sıkıldı dışarda. Evin yok mu senin oraya gidelim dedi. Annemle mi tanışmak istiyorsun diyip durumları imkansız hale getirdim 😂😂
Yani kisilikleri iyi fotografa koyduklari gibi konusurken kendilerini anlattiklari gibi sahte kisilik ve karakterde degillerdi yalancilik yoktu ve bu sebepten oturu hem gorusmeye devam ediyorum hemde kaliteli insan diyorum sonucta kimse 4 4 luk degil ama cogu insan herseyi yalan ikiyuzlu
Yok ya neredeyse onlarin cevrelerinide tanidim yani herkese mi rol yapiyorlar misal senden ornek verelim oyle birimisin? Rol yapan? Bence degilsindir diye dusunuyorum
Bende inanmam ama kurunun yaninda yasta yanmasin bu hayatta kotuler oldugu kadar gercekten de iyi insanlar var ben elimden geldigince o insanlari bulmaya ve buldugumda kaybetmemeye ozen gosteririm
Dikkat etmek değil, okurken baygınlık geçirdim. Arkadaş " çok " kelimesini kullanmmaya bayılıyor belli ki ama ne anlamam gerektigini bilemedim, hem çogu kaliteli hem çoğu fısmış ilginç? 😅😅
Ilginc ya cok kelimesi ne kadar dokunduysa arkadasa 🤔haci sen indir ya takil takilmana bak bosver baskalarinin kelimelerini dusunmeyi hayatta dusunelecek COK sey var 😉
"Çok " dokundu. Arada kitap oku, ki 26 yaşındasın 15 yaşında çocugun cümleleriyle konusmayi bırakabil. Sen de "çok" çok ama yüz kelimeyle turkce konusuyorsun neyse ben takılıp takılmama bakayım bari 👋😅
Bence sen de kimseye akıl verebilecek konumda olmadığını anlamalısın. Tek bir cümleden nasıl bu kadar uzatabildin olayı pes hahahah nasıl bir kıskançlık cidden babsbsshajs
Allaş akına bunu diyen sen misin? 😂😂 Fotoğrafı erkeği ayı temalı fotoğrafla gösteriyorsun. Hep bilinçaltına erkeklerin kötü olduğunu yerleştirmeye çalışıyorsunuz topluma. Kadınların sosyal zekasının erkeklerden dahah yüksek olduğunu biliyorum. Çoğu erkek anlamaz kadınların, erkekleri nasıl parmaklarında oynattıklarını. Ben anladığım için farkındayım bazı şeylerin. Zaten konu troll olduğu için, ben de troll bir yorum yaptım. Ciddiye alma yani. :)
Ne olur küsme, kadınlara çok muhtacım 😂😂 Yahu komiksin. Şimdi kaldırdığım yorumunu düşündüm de, kendinle çelişiyorsun bence. Bana diyorsun ki umurumda değilsin. ahahaha Yahu sen beni umursasan ne yazar, umursamasan ne yazar. Ben seni umursamadıktan sonra. 40 kediyle yaşlanacan falan demişsin. Bu da ayrı bir komiklik. Öncelikle şöyle cevap vereyim. Benim Senin yaşının 2 katı kadar sevgilm olmuştu ve sevgilikte yaşanması gereken her şeyi yaşadım. Yabancı sevgilim bile oldu. Aklının alamayacağı, kıskanacağın güzellikteki kızlarla sevgili de oldum, her şeyi de yaşadım. Kadınlara muhtaç değilim, arayış içinde de değilim. Tinder konusunu açan sensin, Arayış içinde olan sensin. Yalnız kalacak olan da sizlersiniz bence. Bak her gün bu sitede onlarca "neden evlenemiyorum, güzel bir kızım" diye konular açılıyor. Hiç düşündün mü neden diye. Sen mgtow u yalnız erkeklerin, hadi mgtow cu olalım diyerek kullandığı bir akım mı zannediyorsun 😂😂
"Öf sen de ya kötü feministler gibi kafayı bozmuşsun erkek düşmanlığıyla" demişsin. Öncelikle iyi feminist, kötü feminist bir şey yok. Sadece feministler ve feminizm var. Bunların ikisine de karşıyım. İkinci olarak, feminist değil, meninistim. Yani erkeklerin haklarını ve erkek kadın eşitliğini savunuyorum. Erkek düşmanı ve kadın üstünlükçü olan feminizmi değil. Bir başka konu senin zaten önceki yorumlarından erkekleri nasıl birer köle olarak gördüğünü, hesabı erkekler ödemeli vs dediğini ve nasıl bir feminist olduğunu biliyorum. Sanki kendin feminist değilmişsin gibi yorum yapma. 😂 Son olarak da mgtow kadınlarla duygusal ilişkileri red ederek, evlenme ve sevgili olmaya karşı olan, erkek düşmanlığı bitene, feminizm tamamen yok olana ve erkek hakları tesis edilene kadar varlığını sürdürmeyi amaçlayan bir ideolojidir. Bu arada bana teklif etsen seni red ederdim 😂😂😂
Tinder olmasına gerek yok. Karşınızdaki insana doğru sorular sorarsanız zaten hakkında fikir sahibi olursunuz. Herkesi sapık görmeyin. Buluştum , buluşurum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tinder sonuçta amaç belli elbete buluşurum ama öncesidne görüntülü görüşme ile o oldugundna emin olurum resimdeki kişi çıkmıyor cogu zaman
En İyi Cevaplar