Bazı insanlara göre seven kıskanır ve kıskanılmaktan da çok hoşlanır. Kimi kişiler de kıskanılmaktan nefret eder ve kıskançlığı sorgular. Kıskanılmaktan hoşlanmak kötü bir şey midir?
Kıskanç sevgiliyle nasıl başa çıkılır, kıskanılmaktan hoşlanmak hastalık mıdır?
Bence kiskanilmaktan hoslanmak kotu bisey degildir bir insan seviyorsa kiskanir zaten sevmeyen insan kiskanmaz diye bise yok herkesin kisiligine gore degisir o kavram ama genelleme yapacak olursak bir insan seviyorsa seni onemser ztn onemsersede kiskanir seni gerekirse kendinden bile kiskanir benim düşüncem bu sekilde😊
İstediğini yapmak doğru gibi görünür ama kıskanç bir insanın her istediğini yapmak kişiliğini kaybetmeye bile sebep olabilir aşırı kıskanç ise ayrılmak en iyisi💫
Kıskançlığın temelinde güvensizlik vardır. Düşünsenize, adam sürekli kız arkadaşının kolundan çekiştiriyor ona buna bakmasını engelliyor. Eee, kızın gönlü yok zaten? Adam da kaybetmek istemiyor. Kıskanılmak kıymet verilmiş hissi uyandırabilir ama aslında karşı tarafın sana güvenmediğine işarettir. Kötü bir şey bence.
Bence kıskançlık aşırı bir hastalık aynısını bende yaşıyorum aynaya baksa kıskamıyorum buny karşındakine belli etme ama çokta abartma yani dile getir bazen umarsamadığını düşünsün ama ilgilen yani
En İyi Cevaplar