Eşim ona silah çektim sandı ve aşırı korktu, benle konuşmuyor ey millet ne yapacağım ben?

Geçen eşimle yemekten gelirken hararetli tartıştık, neyse eve geldik... ben işimden dolayı, tamamen yasal bir şekilde üstümde 3 silah taşıyorum arkadaşlar. Silahsever arkadaşlar model soracak aha onu da söylüyorum; biri Glock-18c, diğeri de Sig-Sauer P226, diğeri de Colt Anaconda arkadaşlar, tamamen yasal, KAMU görevlisiyim. Neyse işte eve geldik, bizi öyle bir alıştırdılar ki her gıcırtıda bile silah doğrultabiliyoruz. Yani silahı temizliyordum, diğer 2 si masadaydı, bir elimle birini temizlerken diğeriyle oynuyordum diğeri de maşadaydı... eşim gariban odaya girmiş ben de aniden refleks olarak doğrulttum tabancayı, bakın istemsiz oluyor bizde böyle şeyler... kadın, haliyle çok korktu ve benle konuşmuyor, arkadaşlar ben eşimi böyle görmek istemiyorum, o benim canım, hayat arkadaşım... ben göreve geçtikten sonra o yine yalnız kalınca üzülmesin istiyorum, ben de öyle... Kız/kadın arkadaşlar, lütfen siz de görüşlerinizi belirtin, eşimin beğendiği en iyi mücevherleri de aldım ama biliyorsunuz gönül işleri maneviyatla olmaz, konuşmak için aldım zaten ama yatakta falan da sırtını dönüyor. Akıl fikir veriniz, bekliyorum, geliniz konuşalım...
Eşim ona silah çektim sandı ve aşırı korktu, benle konuşmuyor ey millet ne yapacağım ben?