Bence en can alıcısı, ilgilendiğin erkeğin/kızın çevresindeki insanlara nasıl biri olduğunu sormak ve kendisini gözlemleyerek nasıl biri olduğunu öğrenmek. Öğrenince, onun bulunduğu ortamda kendisinin olduğu masaya gidip tanıştıktan sonra bu bilgileri yerinde ve zamanında kullanmak. Bana yapılsa tavlanırım. :)
farkli bir imaj yaratmaya çalışmak yerine kendisi olmali, karsi tarafa ezik gorunurum diye duygularini yasamaktan kaçmamalı, akilli olmali, kendi dusunceleri olmali, kiz veya erkek birisi birsey dediginde hemen ona iyi gorunmek icin aynen dememeli eger farkli düşünüyorsa kendi düşüncesini savunmali, kendinden emin davranmali mesela aksam sinemaya gitsek olur mu demek yerine aksam sinemaya iki biletim var birlikte gidelim demeli ve eger karsidaki gelmezse sinemaya baskasiyla gidebilmeli, sonucta kimse vazgecilmez oyle degilmi :) bazen ters ataklar sinir eder ama akrsidaki kendisini onemli hissedene kadar üsteler alttan alttan yediremez. o yuzden kendiniz olun ve o kisiden once de devam eden bir hayatiniz oldugunu unutmayın:)
Valla tavlayacak bir söz yok fakat. Hayvanlara iyi davranması duyarlı olması iyi kalpli olması içten pazarlıkçı veya menfaatçi biri değilse ben o kıza taparım
Sen iste dünyanın öbür ucuna götürürüm dedi Biz ayrılamayız... dedi sesi kulağımdaaa bilmiyorum belki saçma ama benim etkilendipim 2 an buydu. Yeminle tam olarak yüzüme bunları patır patır söylediğinden beridir ona kitlenmiş vaziyetteyim.
En İyi Cevaplar