Malum biraz cesaret işi :) Sorular hep kazık yerden falan :D Arkadaş ortamında bugüne kadar hiç şişe çevirmece oynadınız mı ?
Vardır mutlaka az çok güzel anılarınız..)
Vardır mutlaka az çok güzel anılarınız..)
ismi şişe çevirmece olmasına ragmen hep telefon çevirdigimiz oyunlardan biriydi sadece.
genellikle böyle ergen ergen sorular sorulur cesaret kısmına girmiyorum bile
ama dogru insanlarla oynadıgınızda oldukca eglencelidirde.
masadaki birinden hoşlanan en az bir kişi vardır yani fırsatcılar doluşur sevgilin var mı? hoslandıgın var mı vs sorulur mutlaka olmazsa olmaz.
en son birkaç ay önce oynamıstım
persembe günü yurt kantininde herkes kurtlar vadisi izlerken televizyonu kapatmıstım.
sonra daha oynamadım nefret ettim oyundan :D
Cok oynadık
Hep cesareti secerdimm
Beni pek sevmeyen bir arkadasımın eline düştüm tabi ::D
Okulda en cirkin hocanın dudagından opuceksın dedi olmaz dedim..
O zaman yanagından öp ''seni seviyorum '' de dedi :D:D
Hıcte samımı olmadıgım dıyalog halınde bulunmadıgm bı hocaydı.
zor oldu ama gittim yanagınızdan opebılırmıyım hocam dedim manyakmısın kızım sen dedi kimyacı :D
hemen optumm ve kactımmm sınıfaaa seni seviyorum diyemedim ama :D
baska gün acıklamasını yaptım hocam k bakmayın cesaretı sectımm mecburdum gibilerinde oda bırsey demedi sadece baktı öyle ama aklı bende kaldı herhalde o gunden sonra hep derste bana bakıp dururdu:D
Nasıl dayandın :))
Kızın haberi varmıydı bundan ?
Kızı kullanmıs kandırmıs gibi olmayasın insaallah uzulmemiştir:)
Evet maalesef bir keresinde bir bardak dolusu sıvıyağı içmiştim.:(
hocanın kafasına derste tebeşir at demişlerdi attım sonra bizim sırayı komple disipline verdiler bizim savunmamızda güzeldi ama psikolojik sorunları var dedik bizi haklı buldular asdahskfj
Cevap
10Cevap
1 kere özelim olmadığı içün hiç eğlenceli olmuyodu :D
Oynadik mahallede oynardik saat sorardik zile basardik vs okuldada cesaret diyince onu op bunu op derlerdi tabi yemiyordu
Ahh ahh bir yil oldu nerdeyseee :)) tabi olmaz mi cok guzel anilar oluyo :)
hiç oynamadım oynamayı da düşünmem..saçma salak bişey bence..
Bir kız arkadaş beni dudagımdan opmustu evelki sene ya o ortam aşırı manyak olur
çok oynadım hala arada oynarız hep cesaret dedim hep karıma oldu :)
Oynadım eğlenceli fakat size kin besleyenlerle asla oynamayın :)
Geçmiş olsun ne diyim :)
2 yıllık sevdiğim kızda vardı grubun içinde. Hala seviyor musun dediler onun için 'Onu sonsuza kadar seveceğim' demiştim. Kıza denk gelince aynı soru Erkeklerin hiçbiri oyuncaktan farklı değil benim için' demişti. Zor duruma sokabiliyor insanı
Hiç oynamadık valla. Teknik lise çıkışluı olduğumuz için genellikle ringo ringo şişeler oynardık
Oynadım 2 erkek 4 kız vardı :) ve hiç doğruluk yoktu doğruluğu çıkarıp attık full cesaret :) ahhh lise yılları :(
Evet oynadım. Hep de cesaret seçmişimdir ama öyle unutamayacağım bir şey olmadı. Filmlerden gaza geliyorlar hep :)
çook yıllar önce oynamıştım hatırlamıyorum soruları ama cesareti seçerdim hep :)
Biz genelde şişe devirmece oynuyoruz bilirmisiniz bilmem :)
evet oynadım yok öp sarıl gibi şeyler söylüyorlar :D
evet eski sevgiliminde bulunduğu bir ortamda oynamıştık rezillikti :D
bu konu hakkında konuşmak istemiyorum :D
oynardık doğruyu seçerdim
8. sınıfta öpüşmek için oynardık :)
oynadık daha 2 hafta once :D
kücükken oynardık şimdilerde hayır^^
Hiç oynamadım
yok oynamadm hıc...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?