Sevgiliyken kişisel bakımına son derece önem gösteren sevdiğiniz kadın/erkek evlendikten sonra kendine bakmayı tamamen bıraksa, bu duruma ne kadar katlanabilirsiniz?
Dayanamam. Ben nasıl kendime bakıyorsam o da kendine bakmalı. He ama bakın bunun psikolojik veya sosyal olarak bir sebebi olabilir. Sevdiğim insanın yanında olup ona destek olurum ve durumun nedenlerine inerim. Onun motivasyonunu yükseltmeye çalışırım. Huzurlu olan insan yeniden kendisine bakmaya başlayacaktır.
şimdi kişisel bakım derken sürekli saç sakal duzgunluk mu duş falan almama gibi pislik kaplama durumu mu? saç sakal mevzusuysa şaka yollu dalga geçerim orelim mi kılları diye ama duş almıyorsa kötü kokuyorsa yanına yaklaşmayınca gidip alır herhalde duş 😂
Hayat bazen insani salmak zorunda birakiyor. Biraz kendimi saldim, sac sakal uzadi, sacimi daginik biraktim, salas giyindim diye -beni toparlamak yerine- terkedecekse, kapi orda, ne uzulur ne dusunurum arkasindan. Ama mesele temizlik ve hijyense isler degisir 👍
İstediği kadar salabilir kendini, sağlığına, kişisel hijyenine dikkat ettiği sürece görüntü olarak bakımsız olup olmamış önemi yok benim için. Sevmesem evlenmezdim zaten evlendiysem onu her haliyle, en kötü halinde bile kabul etmişim demektir.
Ne meraklısınız boşanmaya, terk etmeye, ayrılmaya!
Siz mümkünse evlenmeyin. Kimseyi de sevmeyin. Seviyorum deyip umut da vermeyin. Her b*ka ayrılırım diyorsunuz. Sevgi bu değil. Hepiniz çok şey bildiğini sanan ama hiç bir şey bilmeyen cahillersiniz!
Birçok evliliğin bitme sebepleri arasında yer alan özensizliktir zaten ancak kendi kişisel hayatımda buna ne kadar tahammül edeceğim konusunda yorum yapamam bana olan tavrı bunda etkili olabilir öte yandan sevginizin boyutu da engel olabiliyor bazen bitirmeye
Yazık herkes dayanamam ayrılırım diyor çok yazık. Sonra mutluluğu bulamıyorum diyorlar. Ben sevgimin arkasındayım temiz olması için çabalarım onu terk etmem kabullenirim diyen yok ve sonra sevgi bulamadım diyin ne ironi ama
Demek ki gerçekten sevmemişler hiç. İğrenirim tiksinirim demişler. İleride eşi yatağa düşerse altını da değiştirmeyecek ya da hasta olduğunda bakmayacak. İyi günde kötü günde lafı da yalan oldu.
Bakımsız olmasına izin vermem. Zoraki yaptırırım bakımını. Peşimde sürükler traşı için gerekirse kuaföre götürürüm. Kendi kendien bakımlı olmayı öğrenmezse onun kazandığı tüm parayı onun bakımı için harcarım. Bakalım kim kazanıyor
En hassas olduğum konudur hijyen. Özellikle bazı kadınlarda bunu görmek gerçekten illet bir durum. Tabi ki temizliğin kadını/erkeği olamaz ama gerçekten kişiler buna sağlığı kadar dikkat etmelidir. Güzel konuya değinmişsiniz, teşekkürler.
Sonradan olduysa dayanilmaz ama ilk basta hep oyle bakimsizsa ve zaten esim dediysen sonra dayanamiyom diyosan sorun sende aslinda dayanilmaz ya da dayanilir diye bir sey yok nasil kabul edeceginle alakali
Allahmmm evet iste soru buu Ya evde ki erkekler zaten bakimsiz pislikkk diyorum ben onlara 🤭🤭 evdekiler boyleyse esin sevgilin dusunmek bile istemiyorumm
Ne demek bakımsız ya kadın dediğin evin erkeğinin karşındaki güldür o gül güzel kokmazsa çocuklarda babaya gelir sığınır düşünün anenizin bakımsız olduğunu sizede öyle yaptırıyor ne yaparsin
kadın veya erkek fark etmez insan bakımlı olmalı çünkü bakımlı insan her şeyden önce kendine olan saygısı gereği yapar bunu diğer yandan toplum içinde kendine olan güveninide artırır
Kesinlikle sen ben otobüsteki teyze abla kardeş ana baba için değil ! Tam olarak insan kendisi için temiz bakımlı ve her zaman en güzel gülüşüyle olmalı
Kim olursa olsun insan dediğin bakımlı olmalı bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dişleri sapsarıysa, ağzı kokuyorsa, gözleri çapak, burnu sümük, saçları kepek içindeyse, taharetlenmiyorsa ve ayakları da kokuyorsa asla dayanılmaz. Zaten ben de böylesini bulmam. 😂
Şu kızların yazdıklarına bakıyorumda ulan kendini begenmişler erkekler sizin ay başı kokunuzu çekiyo köpek gibi kokuyonz temizlikten bahsediyosunuz. Lanetlisiniz kızım sız
Şimdi sen burda genel konusmussun doğal olarak bende bir kızım seni parçalarim ne demek kokuyoruuuz ben her gün duş alıyorum adetli olduğum zaman 😐 her gün pedimi iç camasirimi mutlaka temizlerim bildiğin kişiler hakkında konuş pleaceee! ! Sensin o pis kokulu allah bilir ayak kokusundan odana bile girilmiyordur senin... 😑😑😑
Lanetlisiniz dediğin kadınlar olmadan senin cinsel hayatın sıfır çocuk sahibi olma imkanın sıfır. Laf ettiğin regli iki insanın çocuk sahibi olabilmesinin sebebi. Herhalde regli olan birisinin bikini bölgesinde çok gezinmişsin ki kokusundan haberdarsın. Sen pis kadınlarla beraber olmuşsun ki seviyen demekki o kesitlerde temiz kadınlara ulaşabilcek seviyede olsaydın regli olmanın en kutsal şey olduğunu asla pis bir duruma mahal vermediğini bilirdin
Hadi ordan bilmesek yutturacaksın bize sanki siz cocugu parmak sokupta yapıyosunuz pis dediginiz erkeklerin kamışına muhdaçsınız ama burda bir dogru varsa konuşmak gerek ha senin yaranda baya derinmiş :)
Yaram falan yok benim ben senin söylediklerine yorum yapıyorum farkındaysan ama sen benim söylemediklerime yorum yapıyorsun ben erkekler için pis falan demedim düzgün kişilik sahibi bir erkek zaten benim çocuklarımın babası olacaktır ama sen pis diyerek hakaret ettiğin bir kadını kendine eş seçip çocuklarına anne yapıcaksın
Hz İsa olayından örnek verirsek erkeklerin kamışı da dahil hiçbir şeyine ihtiyacımız yok. Allah’a göre zorluğu yok, isterse hepimiz aracısız bir şekilde çocuk doğurabiliriz. Biz bayanları aşağılayamazsın, sözlerine dikkat et. Seni de bir kadın doğurdu ve burada söylediğin her söz anana da gider.
Kesin sesinizi şu hayatta hem karakter hem digerleri hakkında kadınlar kadar pislik bir varlık yoktur benim annem kadın degil melek şimdi burda bana laf abideligi yapmayın şöyle dönün bir hemcinslerinize bir bakın saygısız sevgisiz duygusuz doyumsuz gözünü para bürümüş hiç birşeyden memnun olmayan varlıklarsınız
En İyi Cevaplar