Kız arkadaşınız veya eşiniz, evde erkek kıyafeti giyse, örneğin; sizin gömleğiniz, tişörtünüz, polarınız. Bu size sevimli- çekici mi gelir yoksa itici mi? Ya da her ne düşünürseniz, paylaşır mısınız?
Merak :)
Merak :)
Genelde üzerinde sadece erkek gömleği olan bir bayan seksi duruyor bir adım atsa açılacak gibi :) Hep derim erkekler aşırı açık transparan kıyafetlerden değil gizemli kıyafetlerden hoşlanır evdeyken bile çünkü heyecan önemlidir eşiniz için çok açık bir iç çamarşırı giymeniz istediğin,z etkiyi yapmaz çünkü herşey zaten meydandadır ve birazdan çıkacaktır ama merak uyandıran kıyafetler dediğiniz gibi bir gömlek tsihırt vs daha çekici olur birde erkek onun kendi üstünde de nasıl durduğunu bildiği için eşinde görünce daha farklı hisler uyandırır...
Cevabın için teşekkürler.
rica ederim :)
Seviştikten sonra evde sadece gömleğimle veya tişörtümle dolaşıyorsa, tişörtten geriye uzun bacaklar kalıyorsa birde o halde bana güzel bir kahvaltı hazırlıyorsa yemeğin üstüne gelen tatlı gibi olup yeri gelir yemekten daha lezzetlidir.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bakınız: Yalnız olduğunuza lanet ettiğiniz durumlar.
İyiydi fhdh
Nedense içine bir şey giymeden giyilen erkek gömleği
Kızları fazla çekici gösteriyor
Nedenini bir bey yazsa da merakımız giderilse
Bir erkek bunu yapsa nasıl olurdu bakalım linklere :)
link >> Bir bayan
link
Ve bir erkek
Amanın, adamın haline bak! Tutamadım kendimi güleceğim asdfg
boy 1.55 düşündüm de ben giysem içinde beni arardı asadff bir daha giyme zor buldum der kesin:D:D
İyi güldüm fgskdk Çok sevimli ya jkfld
Rica ederim^^
Cevap
51Cevap
Filmleri dizileri az izle :D Ben kahvaltıyı hazırlarken onu giyip gelirse birader kahvaltını yap çık yengen içeride uyuyor derim :D Tamam tamam biraz şirin oluyorsunuz ama çekici değil :D Belki çok tatlı ama kesinlikle adı çekici değil :D
Tabi çekiciyi tercih edersiniz ama sevimlilik de idare ediyor asdfg
Hayatımda önemli bir parçam haline gelmişse o kıyafetin içindeki benimdir zaten yadırgamam :)
İkisi de benim zaten diyorsun, güzeldi :)
Aynen :)
tavırlarıda kıyafetle birlikte erkeksi olmayacak ise alta pantalon giymeden üste giyilen uzun bir gömlek şahsen çok çekici gelir bana.. ama öyle pantalonunumu gömleğimi hepsini giymesin yani oldu olacak takım elbisemide giysin :))
Ay çok güldüm jflkd İnan bana takım elbiseyi kastetmedim^^
he o zaman dediğim gibi ise problem yok işte üste gömleğimi giyebilir üsttende 2 3 düğmesini açık bıraktıp biraz işveli davranması oldukça çekicidir ;)
Anlaşıldı :)
Tam can alıcı noktamdan vurdun! Altında sadece iç çamaşırı olucak sütyen yok benim gömleklerimden birini giyecek dizin biraz üstünde olucak işte o an benim bittiğim andır.
Yaşamış gibi anlattın jfkdk Sanırım çoğunluk etkileniyor bu gömlek* olayından :)
yaşamadığımı nereden biliyorsun :P
Aksine yaşadığını düşündüm, sağ ol yorumun için fsdfgh
rica ederim :)))
Çekici gelmez sevimli gelebilir.Yerine göre itici de gelebilir.Her şey yerinde olmalı.Onu da o bulacak :))
Peace ^^ sister.
Yapmaa. Erkekler düzdü hani? Hangisi sevimli hangisi itici olur? Azıcık tüyo asdfgh
Film filan izliyorsak itici gelir,normal günlük hayatta filan.Ama farklı durumlarda gelmez.Senin sevgilin ayrı,ben ayrıyım.Ben kendimden örnek versem de aynısı çıkmaz ki :D
Genel analiz yapıyorum ben burada jkdslf Teşekkürler yorumun için :)
valla bana çekici gelir çünkü bende kışın üşüdüğüm için kilotluçorap giyiyorum gayet sıcak tutuyor oda benimkileri giyebilir sıkıntı yok :)
Meşguldüm gördüğüm sıra, yoksa herkese atıyorum :) Külotlu çorap ben giymem şahsen asdfg
Tayt daha pratik tavsiye ederim :)
sevimli ve çekiciden başka bişey mi düşüncem ben o benim canımın içi :)
cevabın ne güzel. çok hoşuma gitti. :)
tişkirlir :)
Güzeldi :)
filmlerde falan görüyoruz pek hoş oluyor severek izliyoruz
Altına eşofman giyse aynı etkiyi verir mi? kjfdl -Soruma kendim cevap verdim aslında, boynum bükük-
kız madem altında eşofman olacak neden gömleği giyip beklentiyi yükseltiyorsun :)
Olayın tamamen farklı yönünü görüyor erkekler onu anladım, kocaman bir polarla ne şirin görünürüz ama değil mi? Hiç mi? fjkfk
farklı yön derken ben cinsellikten bahsetmiyorum sadece gömlek ve eşofman nasıl bir kombindir diyorum :)
Gömleğe odaklandığınız için hflk Polar-eşofman. Olmadı zaten. Düşündüm de olmuyor. Gömlek tek giyilir, kabul.
poların altına tayt giy şekerim
Benimle dalga mı geçiyorsunuz erkeksihayvan?
yoo ne alaka?gömleğin altına bişi giyilmez ama poların altına tayt giyebilirsin dedim
Sağ ol, şekerim...
giyebilirsiniz .sevimli ve de sempatik olursunuz .hoş ve de güzel .sizlerde iyici durmaz .
Tüm kızlar adına teşekkür ediyorum o zaman :)
rica ederim arkadaşım .sağolasın : )
gömlek giyerse tatlı çekici gelir ama sadece gömlek tabiki pantolonda giyerse sıkıntı :D
Katlıyorum, pantolon olayına asdfg
Ben kız arkadaşıma polarımı vermiştim çok yakıştı tabikide hoşumada gitti :D
Biri de polara odaklandı şükür asdfg
Tebrik ediyorum :)
düşünüyorumda gerçekten çok tatlı olur benim kuzum :)
Ne güzel dedin öyle :)
Bence bu her erkeğe çekici gelir
Istersen bir dene özellikle onun gömleği ve boxer ıin giymeyi ;)
Boxerla kombin yap diyorsun jkfdk
Genelde gömlek ya da tişörtümü giyerler. Bende mutfakta birşeyler hazırladığında dayanamaz arkadan yapışırdım :P
Öhöm sdkjfl
Anladım ben teşekkürler :)
Benim hep dikkatimi çeker, filmlerde, reklamlarda. Özelliklede gömlek giyen bayanlar. Çok çekici ve güzel duruyor.
Bunlar hep medyanın oyunları asdf
Saçmalama gömlekli sahneler kızlı erkekli asdfg
Genellikle İtici gelir ve de gereksiz; ama özel bir durumda giyerse -bunun ne zaman olacağı belli olmaz- belki hoş gelebilir.
Anlaşıldı :)
eski sevgilim benim body ve tshirtlerimi giyerdi çok ta yakışırdı az büyük dururdu ama :)
E haliyle erkekler cüsseli oluyor asdfg
bende cüsseli değildim ama :) o dönemler body çalışıyodum bildiğin üçgen gibiydim :)
Maşallah asdfg
tabi şimdi şekerpare oldu baklavalar asdadada :D
Metin ol, şekerliğini kaybetmemiş en azından asdfg
ahah akşam akşam iyi güldüm ya :) çok şekerler ama :)
üstünde sadece gömlek olursa pek bir çekici oluyor ne yalan söylüyeyim :D
Hiç yalanın alemi yok jkgsd
şu kumaş pantolon giyen iş kadınlarının (bazılarınından) hiç hazzetmiyorum çok itici oluyor kadın dediğin etek giyecek hacı ben mi giyeyim eteği :D
Haklısın^^
Tshirt veya gömlek olabilir sadece üstünede ev topuzu yaptı mı ;)
Vay, ev topuzu hoşunuza gidiyor muydu :)
Öğrenmiş oldum :)
sevgilim evde benim gömleyimi giyerse sünnet çocuna benzer anında soğurum ne fantezileriniz var mıarkadaş! :D
Hunharca güldüm jkfdl
Yavan kalıyor artık bu gömlek giyme falan zannedersem her genç kızın hayali arasında yer alır bu.ama erkeğe çekici gelmiyo
Teşekkürler yorumun için :)
Tamam gömlek değil ben polar takılıyorum jckfd
once bunun olmasi icin bir sevgilimizin olmasi gerekir :D ama diyelimki oyle bisey oldu cok sevimli gelir bana
İşte bu, sevimli :)
Gülümsetir tabi farklı bir şey eminim fazlasıyla büyük olacak kendisine:D
Ahaha haklısın :)
ben hep erkek kıyafetı gıyıyrum don falan :D sfdsfdfas
Asdfghjk don derken boxer mı fdksjg
Yıllardır erkek kıyafetleri giyerim, bir takım elbise bir boxer... Onları da deneyeyim madem hjfkd
Biz kızlara göre bu çok normal hatta artık modada kız erkek kıyafet ayrımı yapılmıyor :)
Haklısın, bir de bu konuda erkekler ne düşünüyor onu öğrenmek istedim :)
erkekler ne düşüncekler :D bırak onları ya kendin kafana göre takıl :D
Erkeğimi memnun etmeliyim, eşim olacak sonuçta :)
onları memnun etmek onun kıyafetiyle olcak şey değil :D
Belli olmaz hjfkl
kızlara erkek kıyafetleri yakışıyor. boyfriend tarzı.. bana çekici gelir.
Teşekkürler yorumun için.
Bıyıkları da varsa 2 tek atarız çok delikanlı oluyor bıyıklı kızlar
Yapma bunuu :)
Geçen gün birine mach 3 hediye ettim doğum gününde :D
Ne diye gülüyorsam kfdlg ÇOK AYIP.
Evet haklısın parama yazık ettim
nasıl geldiğinden çok neden giydiği kafamı daha çok kurcalayacağı için pek bir etkisi olmayacaktır
Hoşuna gidiyor ve rahat hissediyor diyeyse :)
nıçç sanmıyorum en azından benim için değil,etkilemiyor
Teşekkürler cevabın için^^
^^
Erkek gibi davranmiyorsa gömlek ve tişört çekici gelir
Yok hayır davranışa yansımayan bir hareket jkljlk Teşekkürler.
Benim elbiselermi giymesi tabikide cok özel bsey ama bir o kadarda sradan yani dogal bsey ben onu o halde gordugumde cok mutlu oluyorum...:-)
Daha seninmis gibi oluyor değil mi :)
Benim olan benim gibi olanda yani canımın diger bir yarısında daha bir güzel duruyor:-)
bazen birbirimizin kıyafetlerini giyiyoruz. gayet eğlenceli oluyor :)
Pardon, neyini giyiyorsunuz?
Bazen o benim kıyafetlerimi giyer, bazen de ben onun kıyafetlerini giyerim. Sıkılınca bazen böyle atraksiyonlar yapıyoruz. Sonra tabi gülmekten yerlerdeyiz :))
İyiymiş hfjkd
Gözüme çok sevimli görünür hele benim kıyafetimin içine düşmüş, sevdiğim kız...
Güzel cevap :)
şimdi benim bir polarım var onu giyerse hiçte seksy gelmez
Neden sorun polarında mı? hlskd
evet yaa o polarla bir an düşündümde yokk yaa denemsin ayrılık sebebi olur nemelazım :)
Tamam, tamam düşünme. Ayrılık sebebiniz olacağım beddua alacağım sonra hfjsd
sanırım modadan uzağım bundan sonra daha dikkatli olcam sevgilimde giydiğinde seksy görüncek 3-5 şey bulundurcam evde :)
Ufkunu açtım lkjd
ne demzsin sayende unısex kıyafetlere ağırlık vercem.sen giyermisin sevgilinin kıyafetlerini
onun giydiği tişörtümü her zaman ayrı bir sevmişimdir. hatırlıyorum da, ona mini bir elbise gibi olmuştu :) öylece katlayıp dolaba koysaymışım keşke :) tişörtüm her zamanki yerinde ama yok...
Sanırım birilerini özlemişsin, duygulandım simdi.
sevimli gelir, hoşuma gider :) ama tam tersini düşününce çok iğrenç ve komik gelir. düşünsene sen onun gömleğini giyiyorsun, o senin eteğini çorabını asdfhgkj
Kesinlikle ben de düşünemiyorum, ışık hızında terk edilir bir erkek bunu yaparsa asdfg
aynen ya etek-çorap ikilisi bir kızı bile fazla kız gibi gösterdiği halde erkekte düşününce midem alt üst oldu asdfsfh ama sen gömlek giy onlar hoş duruyor ^^
Tabi sağ ol önerin için :)
rica ederim ne demek erkeklerin hoşuna gider kendi kıyafetlerini giymeniz ve size bol gelmesi falan :)
buna itici gelir diyen erkek yoktur :D
Var vallahi :)
cezbedici
hoş
farklı
ilgi çekici
cut..
Vay :)
Son derece sevimli olur bence :)
Bunları duymak istemiştim ben de :)
Neden itici gelsin :D
Çekici gelir *_*
Itici bulanlar da var yorumlarda gördüğümüz üzere :) Beş parmağın beşi de bir değil :)
Hmm. Bana itici gelir sanırım.
Ne çekici gelir ne de itici.
Rica ederim.:))
Tatlı olur ama içine sığamazsam ağlarım :(
Cüssemize göre sevgili edinelim bunlar önemli asdfg
hahah birden takım elbise giydiğimi dusundum :D
Çok komik oluruz hfjlkd
Giyebilir ve hoş olur sanırım
Denemek lazım diyorsun fkdj
Düşündüm de hoş olurmuş :)
Şağ ol yorumun için :)
Nasıl olsa çıkartcam farketmez
Realism
onu seviyosam ne giydiği önemli değil
Harika +++1
giysin benim olan onunda :D
Harikasın lkdkjl
Gömlek ve tşört çok çekici oluyor..
Teşekkürler cevabın için :)
olabılır daha rahat olur ıkımız ıcınde :D
Tabi canım maksat kolaylık olsun zaten -.-
normal gelir itici gelmez nasıl olsa evde
Teşekkürler^^
çekici gelir charming charming
Vay, o kadar yani :)
sana çekici gelmz mi
Benim eteğimi giyen bir erkek?
olamaz mı?
Gerek varmi..?benc yoqq
Belki de :)
Sempatikk.
Di mi :)
Acilen bir sevgili yapmam gerektiğine karar verdim
Asdfg yalnızlığınızı hatırlattim affedin :)
Daha yapamadim zaten sinirlerim tepemde. Gıcık kapıyorum senden brütüs :(
Yapmaya çalışınca olmuyor zaten çok zorlama derim hfjkj
(:
Sevimli olur :D
Sevimli de hoşunuza gidiyor sanırım :)
gider tabi niye gitmesin ki, böyle çıtı pıtı olacak bide orasını burasını düzeltecek falan ben severim giysin hatta hep giysin :D
Miniğiz sevimliyiz, sevin bizi asdfg
Severiz Bağyan sıkıntı yok :D
gelir gelir :))
Hiç bir erkeksiliğim yok ama erkek kıyafetlerine bayılıyorum LanetOlasıFederaller :)
büyük ihtimalle erkek arkadaşında bayılır :)
Evlilik içinde uygulayacağım, bir bayan hep bakımlı olmalı ama alışkanlık işte hjfkd
itici
Bir bayana göre itici :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar