Şöyle bir görüntü ya da fiziğe sahip bir kız arkadaşım demeyeceğim direk eşim diyeceğim olması için nasıl bir standarta ya da tipe sahip olmam gerekiyor teşekkürler !
KIz güzel değil Orta tip olsan yeter ama kızlar tip olarak kendisine göre 2-çıta üstüne bakıyorlar Bu senin için sorun yarataqbilir.. Bunun dışında bakımlı ol yani bakımlıdan kasıt iyi giyin bir tarzın olsun.
Sakal yakışmıyorsa kes. saçı uzat yakışıyorsa öyle devam et. birde son olarak etkileyici bir parfüm kullan :) Dişlerinide fırçaladımı işlem tamam :)
Tip , ilgi , fiziksel görünüş, birazda şerefsiz , istediğin kadını elde edebileceğin bir düşünce yapısı, ona da o kadar kızın arasından ilgisini çektiğini düşündürme becerisi
Yahu serebral kortex dediğimiz olay insan ve hayvanı ayıran en belirgin olgu durum böyle olunca düşünme ve farklılık olayı beliriyor. Herkes herkesin beğendiğini ve etkinlendiğini beğenmek ve etkilenmek zorunda değil ki? Tahsilli ve iyi görünen birisiyim zaten sadece spesifik olarak şakayla karışık soruyorum.
Valla kanka şunu söyleyim ben avm de çalıştım beraber çalıştığüımız elemanınaltında arabası vardı JETTA marka çocuğa gene kız gelmiyordu çok bakımsızdı obezdi üstelik. Bunuda gördüm yani. 2 sene boyunca 1 tane kız ayarlayamadı çocuk koşturmasına rağmen