Trans bir erkeğe aşık oldum?

3 ay önce İnternet üzerinden tanıştık ilk kendini erkek olarak tanıttı konuştuk ve ben etkilenmeye başladım kendisinden biraz zaman geçtikten sonra trans erkek olduğunu söyledi ama hiç bir şey değiştirmedi bu benim ona olan duygularım da 2 aydır sevgiliyiz ayrı şehirlerdeyiz ve ben onu görmedim daha ama insanlığı kalbi merhameti öyle güzel ki bu etkilemiyor ona olan hislerimi. Sormak istediğim konu ise ailesi durumunu kabullenmemis baska yerde kalıyor ben yaninda olmak istiyorum ve hazırım her seyden vazgecmeye ama o istemiyor bunu hem Şu an ki halini gormemi istemediği için hem hayatimi etkilememek için benimde sorunlarım var cunku bir kizim var okulum var ben cok ısrar ediyorum görüşme konusunda canı sıkılıyor farkındayım bazen nasil davranmam gerekiyor kestiremiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok mu komik dalga geçilecek bir durum mu? Sevmek sevilmek nasip oldu bize doğuştan erkek olmaması onun suçu mu eğer öyle bir şey elinde elinde olsa bu kadar sıkıntı çekmeyi ister miydi ben sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim için bu durumda olan biri varsa yardımcı olabilir diye yazdım çünkü çok değerli benim için her şeyi cinsellik olarak görmemek lazım ben onun kalbini sevgisini merhametini saygısını sevdim insanların hayatlarını bilmeden komik olmaya çalışıyorsunuz
Trans bir erkeğe aşık oldum?