Trans birine aşık oldum :( ?

Arkadaşlar öncelikle lütfen ön yargıyla yaklaşmayın bu konuya. Şimdiye kadar hep karşı cinsten kişilerle sevgililik aşamalarına gelmişimdir. Ama yaklaşık 4-5 ay önce hayatıma ilk defa bir trans erkek girdi. Ama kız olduğuna inanamadım gerçekten. Sesi, konuşması, kokusu, vücudu, herşeyi tıpkı erkek gibiydi. İlk başta normal arkadaş gibiydik konuşuyoduk falan daha sonra bir şekilde birbirimizi yakın hissetmeye başladık. O benim hetero olduğumu bilmesine rağmen benimle olmak için sürekli çabalıyordu. Çevredekilerin tepkilerine karşı çok çekindim ve sırf bu yüzden istemiyordum. Ama karşı koyamadım ve çıkmaya başladık. İlişkimiz fazla uzun sürmedi çünkü ben bir -trans erkekle- nasıl bir ilişki yaşanır nasıl davranmam gerekir hiç bilmiyordum. Hala da bilmiyorum. Neyse işte ayrıldık. Araya başka insanlar girdi. Ama sürekli aynı ortamlarda olduğumuz için karşılaşıyoruz. Ne o benimle konuşuyor nede ben onunla. O dik başlı ben dik başlı böyle böyle gidiyor. Uzaktan uzağa bakışıyoruz. Çevremdekiler hala ona bir "kız" gözüyle baksa da ben onu en başından beri erkek olarak gördüm. Hetero bir kızken şimdi kafam allak bullak olmuş bir durumda. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olup görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Trans birine aşık oldum :( ?