Sevgi nedir ? Aşk mı, emek mi ??

Kafam cok cok cok karisik 2 Yil oldu birinle beraberim ilk günkü gibi bana davranislari iyimser sevecen dürüst her dedigimi yapiyo heryere beni götürüyo hediyeler cicekler aliyo .Ben almanyada yasiyorum 3 seneden beri ve buraya geldigimde hic kimseyi tanimiyodum hep internetten tanistiklarim oldu ve onlarla ciktim ama herkes beni kullanmak istedi hic kimse düsürst olmadi ve bigün onunla tanistim oda internettendi onunla sevgili olmayi düsünmüyodum ama arkadaslik kurabilmek icin napabilirdim ki ..Sevgili olduk ama hic bisey hidetmiyodum o gün bugün derken 2 sene gecti onunla ve hala icimde bir duygu yok..Cevrem olmadigi icin hep onunla cikiyorum bir dedigimi iki etmiyo onu sevmek istedim hep ama olmuyo olmuyo olmuyo..Napicam ben hep evlilkiten bahsediyo ne onu nede kendimi yakam istemiyorum simdi iyi tamamda evlensek bile ne ben mutlu olucam nede o. Ask hisetmiyorum evet ama o bana asik bana hep emek verdi hic birsey icin zorlmadi ve her dedigimi yapti hep yardimci oldu ama sevmiyorum napim sevemedim..
Sevgi nedir ? Aşk mı, emek mi ??