Bir erkeğin arkadaşları niye bir kızı görünce güler?

Sevdiğim erkeğin arkadaşlarını fark ettim beni görünce gülüyorlar yani şöyle beni gördükten sonra kimi hafif tebessüm ediyor kimiyse ben teneffüste olanların oldukları yerden geçerken onun arkadaşı ben arkamı dönüp giderken güldü sizce niye Birde ben hafta sonu kursunda sevdiğim Çocuğun arkadaşlarıyla aynı sınıftayım yani sevdiğim Çocuğun arkadaşı dediki o kız bu sınıfta dedi ve sonrada güzel kızmış diye ekledi Ve ben arkadaşımla gezerken sevdiğim Çocuğun arkadaşı arkasını dönerken bana dik, dik baktı ve Sonra eli cebindeydi beni işaret etti sanki Ve birde sevdiğim Çocukla aynı servisteyim sevdiğim Çocuk bana yer kalmamıştı ayağa kalktı yere bakarak konuştu benden gözlerini kaçırdı ben oturduktan Sonra tam Benim hizamda ayakta duruyordu ve sevdiğim Çocuğun kankası en yakın arkadaşıda ayaktaydı sevdiğim Çocuğa dediki sevdiğin kızın yanında derken cümlesini tamamlamasına izin vermedi söyleme lan dedi ve Sonra sevdiğim Çocuğun en yakın arkadaşıda Allah için güzel kız ama diyilmi dedi sizce Niye Birde sevdiğim Çocuk bana herkese davrandığından farklı davranıyor yani çok pozitif, espiritüel, sevecen bir insan ama iş bana gelince çok utangaç, çekingen, heyecanlı, gergin. Veya bana bakarken yakalıyorum hemen kafasını çeviriyor ve sonra yere bakıyor. Ama uzak mesafeden çok bakıyor veya ben ona bakmıyorken bana heyecanlı, umutlu, utangaçca bakıyor Niye sizce Arkadaşlar sizce beni seviyor mu?
Bir erkeğin arkadaşları niye bir kızı görünce güler?