tok acın halinden ne anlar
şükret
ekmek bile bulamayanlar var
ona bakarsanız adamlar lüks mekanlarda son model arabalarla yanında kızlar yanımdan geçiyor başkada bişey demiyorum inş benim gibi olunca anlarsınız tipsizim
Benim aile cahil ve bilinçsiz Allah'a emanet gidiyor, ben değiştirmeye çalışıyorum ama dinlemiyorlar. O yüzden artık yavaş yavaş ayrılmak zorundayım çünkü kalırsam sonum onlar gibi olacak. Fiziksel ve beyinsel olarak olgunlaşınca zaten bu düşüncelerin otomatik olarak devreye girecektir.
Sende bendensiz dostum. Ne para var, ne bu hayatı paylaşacak nitelikte bir yoldaş, ne de içini rahatça dökebileceğin bir dost. Başkaları için çalışmak onları eğlendirmek için yaşadığımı düşünüyorum bazen. Böyle halsiz hissiz düşüncesiz.
allah belamızı vermiş inancımda zayıfladı artık cumalarada gitmiyorum
Aslında oda yanlış. Sonuna kadar inancına bağlı kalmalı insan. Ben küçükken pek dini bilgi almadım okuldada pek birşey öğrendiğim söylenemez ondandır belkide pek dindar biri değilimdir . Bayramdan bayrama namaza giderim ama duamı ederim. Şu an yukarıda saydıklarımın hiç birine sahip değilim. Kafamda o kadar karışık ki sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı sonumun ne olacağını bilmeden yaşıyorum. Dua ediyorum bende inancım var ama olmayınca olmuyor işte.
ne için şükrediyosun peki ?
tam takır olmasada sağlığım yerinde sayılır. benimde inancım zayıf. bir zamandan sonra her şeyi düşünüyor insan, ölümü bile. ölüp gitmek istiyorsun ama sonra madem öleceğim engel tanımam o halde istediğimi yaparım diyorsun.Sonra da henüz ölmediğinin farkına varıyorsun ve bir baskı çöküyor tekrar üstüne. seni dibe çeken bir ağırlık.. işte bu ağırlık senin, benim güçlü olmamamızdan kaynaklanıyor her şeyi sırtlanacak gücümüz yok her açıdan. çünkü güveneceğin biri yok sırtını dayayabileceğin biri yok
Asil zenginlik sagligimiz ve aklimizdir.otesi bos.Sana onlar karizmatik geliyor.ama zenginliklerinin verdiyi sans o.Mevlana demis ya"nice insanlar gordum uzerinde elbise yok.nice elbiseler gordum icleride insan yok"o onemli benim dunyamda.
Afedersiniz ama yazmadan gecemiyecem.Dunyanin bir cok zenginleri yillsr ceken yorgunluk ve iztirabin sonucunda bu gunku zenginlige kavusmuslar.Walt Disney ailesinin tum yukunu yalniz cekmis.acindan olmemek icin komsularin kopeyine atdigi mamadan yemis 25-yasa kimi.ama 40yasinda dunyanin milyaderi olmus.hayata hirsla tutunmak gerek.siz hayatdan zorla bir sey almazsaniz hayat sizden alir.bu gercek.hem haklisiniz acin tokdan haberi yok.ama hic bir zengin kazandigini baskasina hediyye etmez.
dinlemelisin
benim inanım çok zayıfladı dinlemiyorum artık böyle züürt tesellilerini
lütfen attığım linki dinle seni anlayabiliyorum ben yararı olacağını düşünüyorum
diğer sohbetlerden çok farklı müthiş bir etkisi var ve sıkılmıyosun dinlerken
dinlemiyorum köpek gibi elden ayaktan düşene kadar çalışıp aç karnımı doyurup ölümü beklicem
Cevap
9Cevap
Ben bro :( bende aynıyım para yok dediğin gibi aç karnımı zor doyuruyorum ama tip yerinde lakin hem üniversitede okuyup hemde çalışıyorum haliyle eğlenmeye zamanım kalmıyor kalsada param olmuyor. Sevgilim olmadı hiç :( kızlar yakışıklı ve zenginlere bakıyor. Haklilarda ben olsam bende zengine bakardim hayat böyle acımasız.
Balzı insanlar doguştan zengidir.
Balzı insanlar gösterişlidir (acınaklı hayatları vardır)
Balzı insanlar çalışır zenginleşir
Balzı insanlar tembeldir ve fakirdir
Balzı insanlar bilinçsizligi yüzünden fakirdir.
80 bine sıfır bmw alamazsın olum yapma etme şimdi -.-
80 bine başka araba .. koymayı unuttum
olmaz böyle insan bir araba fiyatlarına bakar öyle gelir
her kör satıcının bir topal alıcısı vardır demişler bu işler nasip kısmet işi galiba belki bizede denk gelir gönlümüzce biri
tatmadım tattırmasın allah ancak aldatılma ile kıyaslanabileceğini düşünmüyorum sevgilim olmamasına rağmen dengemi kaybetmeme sebep oluyor
hacı bakma sen onlara alayının hayatı hoş çoğu hırsız şerefsiz uyuşturucu bağımlısı
sonuçta o adamların emrinde çalısıyoruz para kimdeyse güç ondadır onlar emreder biz köpek gibi yaparız
bu konu da haklısın hacı hayatından memnun değilsen hayatına yön vereceksin dömene oturman lazım
yolsuzluktan sıra bize zor gelirr soyup soğana çevirildi her yer para mı kaldı
kader * koymuş şimdi kızlarada hak veriyorum bir yerde zengin yakışıklı bir yerde tipsiz fakir
yahuu ülkede para mı kaldıı yarısı ayakkabı kutusundaa
dostum onların hayatı boş. sen eger bu haksızlık bitsin istiyorsan komünist olmalsın... boyun egme onu değiştirmek için savaş.
kimle savaşıyım nasıl savaşıyım zenginler emreder biz köpek gibi çalısırız
ne durumda insanlar var ekmek bulamayanlar var gelmiş tipten karıdan kızdan bahsediyosun
benim kötü bir araba birde eş sitemem lüksmöü*kk dünyasında ?
hala şükret haline diyo ya dalgamı geçiyosun kardeşm sen benle ?
niye kendimden düşüklere bakıyım adamların hayal bile edemicegin kızlarla cıkıyolar lüks mekanlarda son model arabalarla yemek yiyolar geziyolar ben ne halde para kazanıyorum bir görsen acırsın halime aglarsın eve zor gidiyoru aldıgım para ise 800 tl
Seni asıl fakir kılan bu saçma düşüncelerin.
ya boş konuşma kardeşim düşüncelerimmiş düşüncelerim olumlu olunca zenginmi olacam ?
sukret biraz.
senin durumun benden bin kat iyidir hala şükret diyosun tok acın halinden ne anlar allah aşkına bir git işine ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar