EVLİLİK ASLINDA NE ZORMUŞ :(

Birbuçuk yıllık evliyim. eşimin ailesinin alt katında oturuyoruz. evlenmeden önce ilerde durumlar uygun olduğunda taşınmayı isterim lütfen bu konuda sorun yaşamayalım diyede konuştum. eşim 43 yaşında hemen çocuk istedik ama olmadı kendiliğinden tüp bebek tedavisi görüyordum üç gün önce sonuç aldım negatif. kullandığım ilaçlardan dolayı ruhsal olarakta yıprandım. Bu arada parasal olarak ona hiç yük olmadım tedavi masraflarımı hep kendim karşıladım. ailemin bir evi var işyerime çok yakın ilerde benim üstüme olucak. sonbahardan beri taşınma fikrim var ve herseferinde dile getiriyordum.onların evi çok uzak ve iş gidiş gelişlerinde çok yıpranıyorum. eşime kendimi bu tarafa taşındığımda daha iyi hissedeceğimi daha çok zamanımız kalacağını ve bunun beni hem ruhen hem de bedenen daha sağlıklı olacağımı söylüyorum. o bir türlü ikna olmuyor iki gün önce sinirimden kavga çıkardım (normalde çok sakin micaçlıyımdır) ailesinden kopamıyor bir türlü ben de ozaman neden evlendin ailenle otursaydın dedim ve evi terkettim. şu ana kadar beni hiç aramadı. bir ara ikna olmuştu ailesi ile konuşmuş sanırım fikir değiştirdi. demek ki dolduruşa geliyorsun dedim. şu an kendimi çok kötü hissediyorum ama geri adım atamam sağlığım ciddi bozulacak orada oturduğum sürece.. bu durum düzelirmi sizce ne yapmalıyım. eşim ikna olurmu ya da evliliğimiz tehlikedemidir sizce :( teşekkürler cevap veren herkese şimdiden...
EVLİLİK ASLINDA NE ZORMUŞ :(