Artık içim yanmasa da hala çok özlüyorum onu...

herkese merhaba.3 gün sonra ayrılığımızda 6. ay bitecek.Çook uzun zaman oldu.Ayrılık sebebimiz sürekli kavga etmemizdi.Kıskançlıklar filan mafettik birbirimizi.Ayrıldıktan sonra ayda bir kere filan bazen o bazen ben aradık birbirimizi.Yeri geldi 'seni sevmiyorum bitmiş artık anla' da dedi yeri geldi sarıldı omzumda ağladığı da oldu ayrıyken.Garip bir ilişkiydi.Ama 7. aya giricez ayrı ayrı..Eskisi kadar acımıyo içim, öyle sürekli aklıma da gelmiyo.Ama özlüyorum işte..Sanırım elimde olmuyo bu duygu.Evet, başkasıyla da denedim ama yapamadım.Her insan hayatında böyle özel şeyler bi kaç defa yaşar sanırım.Ben de eski sevgililerime nazaran daha yoğun duygular yaşadım bu ilişkimde.Nitekim7. aya gircez ama hala aklımda.Ve keşke dönse diyorum.Keşke yapmasaymışız saçma sapan kıskançlıkları.Ona 3 4 defa dön dedim istemedi.Artık bir şeyler de yapamam.O yapmalı..Var mı aranızda benzer durumlar yaşayan ve belki de kavuşan? şimdiden teşekkürler cevaplar için :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kıskançlıkları hep o yapıyodu.Anlamaya çalışıyodum ama sonunda kavga çıkıyodu malesef :/ ve eklemeyi de unutmuşum 6 7 aydır ayrıyız ve 2 aydır hiç konuşmuyoruz.
Artık içim yanmasa da hala çok özlüyorum onu...