Akla gelen herşey konuşulmalı yalansız bir şekilde başlanmalı ciddiyetsiz samimiyetsiz başlamak yerine açık açık herşey konuşulmalı ki iki tarafta birbirine uyumlu değilse zaman kaybı yaratılmasın uyum sağlanmazsa ileriye dönük birşey olmuyor iki gün sonra hüsranla bitiyor herşey baştan konuşulmalı herşey...
Hayal dünyaları konuşulmalı bence, hayata bakış açısı ortak olan insanlar bir araya gelmeli. Yoksa tip için ya da maddiyat için bir araya gelen tiplemeler üç gün sonra ayrılıyor.
Her şeyden önce ilişki başlamadan karşılıklı konuşulması gereken tek etken, SAYGI. Saygı olursa karşılıklı sevgi de olur. Sevgi olursa, Aşk da olur. Aşk olursa mutluluk huzur sevgi hepisi bir bütün olur. Mutluluk olur. Bir evliliğin, veya bir ilişkinin yürümesi için kesinlikle ve kesinlikle. SAYGI olmalı. Gerisi mutluluktur. Kaçınılmaz bir mutluluk.
En başta kız da erkekte şu da şöyleydi ya demeyi kessin sonra biz kötü vicdansız oluyoruz bir tane kız benim her haltımı eskisiyle kıyaslayıp dururdu Allah böylesinden korusun.
Ben nişanlımla ilk görüşmemizde nasıl bir karaktere sahip olduğumu neleri asla affetmeyeceğimi kabullenmeyeceğimi söylemiştim net bir şekilde oda hep ona göre davrandı.
Geleceğini görmediğin bir olaya veya sohbete girme bile Merhaba! Mrbadan başka ilerletme zTen gözlerine bakınca tüm gerçeği orda görürsüb aklındaki soruların :)
gecmisi acmama konusunda konusmalari lazim ilskilerin cogu gecmiste yasadiklarina takilarak ileriye gidemiyor eger bir insanla birlikteyseniz gecmise nokta koymalisiniz vede birbirinizin gecmisini sorgulamalisiniz.
Hayatıyla ilgili görüşleri varsa kırmızı çizgileri nelere kızıp nelere kızmıyacağı cinsel yönelimleri fantazileri evlenmeden önce mutlaka konuşulmalı ki sonra ağır bir duygusal yıkım yaşatmasın iki tarafada
Karakter olarak sınırları nelerdir cinsel anlamda ne kadar ileri gitmiştir ilişkiden beklentisi nedir çok rahat mı yoksa çok tutucu bir ilişki mi istiyordur ve özellikle en çok neyi kıskanır
Neye ne tepki vereceğini neyi sevdiğini kıskançlığı istenmeyen davranışlar bütün herşeyi enine boyuna konuşun ki ilerde huzursuzluk olmasın. İlk başta cicim ayı oluyor herşeye tamam deniyor ama sonrası gelmiyor...
En İyi Cevaplar