Sevgilim benim düşüncelerime saygı duymuyor sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimin beni sevdiğinden eminim bende onu çok seviyorum ama sanki benim düşüncelerime saygı duymadığını hissediyorum hayalimizdeki evi konuştuğumuz da o anlatıyor hayalini sonra seninde eklemek istediğin bişey var mı diye soruyor yani senin hayalin nedir diye sormuyor ayrıca peygamber efendimiz sav sünnetine uygun olarak sakalına dua okutmak istiyor dua okutunca da sakal bidaha kesilmezmis bende bunun için erken olduğunu söylüyorum o da ben dua okutmasam bile asla kesmem sakalimi diyor ama ben onu sakalsız da görmek istiyorum ve bu konu için işinden de ayrılmış patronu sakalını kes dediği için bende ona şakayla karışık dedim ki ya sakalın ya ben desem benide işi bıraktığın gibi bırakır mısın dedim böyle demen çok yanlış bunu babam dese bile ben asla dokundurtmam gerisini sen düşün dedi ben peki öyle olsun dedim peki o zaman damat olurken de mi sakallı olacaksın dedim tabiki de sakallı olucam dedi ben damat olucam diye sakalimi kesip o günahın mebaline katlanamam dedi sizce benim düşüncelerime saygı duyuyor mu duymuyor mu
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuda ki düşünceleriniz neler?
Sevgilim benim düşüncelerime saygı duymuyor sizce ne yapmalıyım?