Kalbim duraksız haykırışlarda
Ne yapsan ayrılamam senden asla
Hafife alma, aşk vurur insana
Bu kadar kolay sanma
Ne yapsan ayrılamam senden asla
Hafife alma, aşk vurur insana
Bu kadar kolay sanma
sevdigin cocuk ayrilik acisimi cekiyor...
dün soruma cevap vermiştin :D bugün de başka şarkı paylaşmış
Hoşlandığım kişi laf arasında aşkım yazdı ben de aşkım mı dedim pardon yanlışlıkla yazmışım dedi. aradan 1 hafta geçti konuşmada yine aşkım yazdı ben de senin sevgilin var mı diye sordum o da evet var dedi. ben de hmm bilmiyordum el alışkanlığı olmuş herhalde dedim. o da el alışkanlığından değil elim değiyor ben de dikkat etmiyorum pek dedi ben de anladım dedim senin var mı dedi ben de olsaydı zaten seninle konuşmazdım dedim. o da ben sende bir sakınca görmüyorum dedi ben de sen de bir sakınca görmüyorum ama karşı tarafı düşündüm dedim anladım dedi aradan 1 ay geçti naber dedi iyi senden naber dedim iyiyim ben de dedi görüldü yapıp bıraktım. Sonra foto falan beğendi yazmadım. Bayramda fotomun üstüne iyi bayramlar yazıp storiye koymuştum o da kendisini çekip iyi bayramlar yazıp storiye koymuş. Aradan biraz geçti foto attı normalde beğeniyordum ayıp olmasın diye ben de onun 1 fotosunu beğendim. 3-4 gün sonra nasılsın diye mesaj attı biraz konuştuk. şarkıyla göndermelerde falan bulundu fo
foto beğendi 1 ay sonra ben yazdım konuştuk. 1 ay geçti yine gönderme yaptı benim paylaştığım bir şarkının aynısını paylaştı falan sonra yine yazdı. bugün de bir şarkının bu kısmını storiye koymuş. hasretin bölerken uykularımı, çaresiz gizledim duygularımı, seni kaybetmenin korkularını, bir yenebilsem ah.
bu soruydu :DD
üniyi benim memleketimde okuyordu. hoşlanıyoduk birbirimizden bakışıyoduk sürekli etrafımızdaki herkes anlamıştı. sonra gitti. gideli 3 yıl oldu. gittikten sonra biraz konuştuk sonra 1 sene hiç konuşmadık. Yazın gittiğim bir şehirde beni görmüş 1 ay sonra mesaj attı ordan sonra başladık konuşmaya 6 ay konuştuk sonra askere gitti. usta birliğine geçince yazdı sonra baya yakınlaştık gibi oldu sonra işte laf arasında aşkm dedi sonra yanlışlıkla yazdım falan muhabbeti oldu
burdayken de utangaçtı konuşamıyoduk ya
kafede çalışıyodu Arkadaşımla tavla oynuyoduk benim attığım zar arkadaşımdan tarafa düştü yanımdan geçiyodu cebinden zar çıkardı zarı bana uzatıp buraya düşmüş dedi gülümsedi. Sonra gittiğimiz zaman yağmur çiliyordu üst tarafı kapatacaklar mı ki diyodum sonra göz göze geldik o da ben de gözümüzü çekmedik 1-2 dk kaldık öyle sonra başını eğdi sonra kaldırdı başka tarafa bakıp tebessüm etti. 4 kişi arkadaşlarla gittik hepimiz kızız. Onların içeceğini verirken paldır küldür koydu hiçbir şey söylemedi. Benimkini getirip önüme yavaşça koydu afiyet olsun dedi. Boşları alırken de yine sadece benimkini alırken afiyet olsun dedi. İki hafta kahvaltıda tost çay istemiştim. Sonraki hafta Biz kapıdan girerken içeri başını uzatıp arkadaşına bir şeyler söyledi güldü. Sonra önüme geçti ben daha masaya oturmadan adisyonu çıkartıp tost çay mı dedi güldü. bir kere de arkadaşını çağırıyodu göz göze gelmiştik güldük gitti ah nerede vah nerede şarkısını açıp oynadı.
masaya geldiğinde benimle konuşurken sesi titriyodu eli ayağına dolanıyodu çay istiyodum ayran getiriyodu :D bir kere yanımızda erkek arkadaşımız vardı lavaboya gitmiştik bizim çaprazımızdaki masaya oturup arkadaşa ters ters bakıp kazı kazanı kazımış :D arakdşaları da dik dik bakmışlar biraz daha gelmeseydiniz arka tarafa alcaklardı beni dedi :D ne tarafta oturursam orda oluyodu. bir kere yağmur yağıyodu benim oturduğum yerin yan tarafındaki muşamba yırtıktı fark etmemişim onu kapatmaya çalıştı ertesi hafta orda başka bir kız oturuyodu yine yağmur yağıyodu kapatmamıştı :DD
daha bir sürü şey ya :(
sende şarkının geri kalanını paylaş
bana mıdır ki
üniyi benim memleketimde okuyordu sonra gitti. gideli 3 yıl oldu. gittikten sonra biraz konuştuk sonra 1 sene hiç konuşmadık. Yazın gittiğim bir şehirde beni görmüş 1 ay sonra mesaj attı ordan sonra başladık konuşmaya 6 ay konuştuk sonra askere gitti ustaya geçince mesaj attı falan yine aralıklı sırayla yazıyoduk bir o bir ben sonra konuşurken laf arasında askim yazdı ben de aşkım mı dedim pardon yanlışlıkla yazmışım dedi. aradan 1 hafta geçti konuşmada yine aşkım yazdı ben de senin sevgilin var mı diye sordum o da evet var dedi. ben de hmm bilmiyordum el alışkanlığı olmuş herhalde dedim. o da el alışkanlığından değil elim değiyor ben de dikkat etmiyorum pek dedi ben de anladım dedim senin var mı dedi ben de olsaydı zaten seninle konuşmazdım dedim. o da ben sende bir sakınca görmüyorum dedi ben de sen de bir sakınca görmüyorum ama karşı tarafı düşündüm dedim anladım dedi aradan 1 ay geçti naber dedi iyi senden naber dedim iyiyim ben de dedi görüldü yapıp bıraktım.
Sonra foto falan beğendi yazmadım. Bayramda fotomun üstüne iyi bayramlar yazıp storiye koymuştum o da kendisini çekip iyi bayramlar yazıp storiye koymuş. Aradan biraz geçti foto attı normalde beğeniyordum ayıp olmasın diye ben de onun 1 fotosunu beğendim. 3-4 gün sonra nasılsın diye mesaj attı biraz konuştuk. şarkıyla göndermelerde falan bulundu foto beğendi 1 ay sonra ben yazdım konuştuk. 1 ay geçti yine gönderme yaptı benim paylaştığım bir şarkının aynısını paylaştı falan sonra yine yazdı. en son 5 gün önce konuştuk. iki gün önce bir şarkının bu kısmını storiye koymuş. hasretin bölerken uykularımı, çaresiz gizledim duygularımı, seni kaybetmenin korkularını, bir yenebilsem ah.. bugün de bunu koymuş
napmam gerekiyo sence
mesaj gönderemezsin diyor. takip ettim
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar