İnternet & Teknoloji Bu şarkıyla tiktok çektiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://instagram.com/stories/darkkkgayye/3054574432130470299?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= cevaplar alalım Güncellemeler+1 yıl Video bakan tkppp atyoo ne iş Bu şarkıyla tiktok çektiniz mi? Cevapla Instagram Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Çekmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şarkıyı dinledin mi peki daha önce duymuş olabilirmisin u Barış_LonelyForever +1 yıl Adı ne hesap açılmıyor. şarkı adı
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl şükür tiktok uygulaması yükleyecek kadar low iq değiliz. 1 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Biraz romanliğını göster 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Romansı şarkılar kullan. Oynamayı bil. Kamerayi ileri geri götürerek olmaz Yorumla Soran +1 yıl Onlarda olucak bi ara Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Hı hı Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Mesaj atsana bir romanın linkini atacam ona bak bi. Nasil oynuyor bir tanıdık Yorumla Soran +1 yıl İnstdan yaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tiktok sevmiyorum, kullanmıyorum ve tiktok izlemiyorum. hangi şarkı ise bilmiyorum 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. tiktoka hiç girmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi sarki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Linkte var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beni istemiyon Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin seni istiycem sen beni kendine nasıl yakıştırıyosun zaten onuda anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye senin ne özelliğin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelliklimisin😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yakışmazsın zaten bana yaşın çok büyük 20 yaş sevgili istiyorum ben Ve iyi bir mesleği olması lazımSeni alıp napiyim başıma belâmı ediyim😂😂 Yorumla
cebimde_das_kapital Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bu ne olum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nediyon be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çekmedim
Şarkıyı dinledin mi peki daha önce duymuş olabilirmisin
Adı ne hesap açılmıyor. şarkı adı
şükür tiktok uygulaması yükleyecek kadar low iq değiliz.
Biraz romanliğını göster
Ne gibi
Romansı şarkılar kullan. Oynamayı bil. Kamerayi ileri geri götürerek olmaz
Onlarda olucak bi ara
Hı hı
Mesaj atsana bir romanın linkini atacam ona bak bi. Nasil oynuyor bir tanıdık
İnstdan yaz
Tiktok sevmiyorum, kullanmıyorum ve tiktok izlemiyorum.
hangi şarkı ise bilmiyorum
tiktoka hiç girmedim
Çekmedim
Hangi sarki
Linkte var
Sen beni istemiyon
Sen kimsin seni istiycem sen beni kendine nasıl yakıştırıyosun zaten onuda anlamadım
Niye senin ne özelliğin var
Özelliklimisin😂😂😂😂
Sen yakışmazsın zaten bana yaşın çok büyük
20 yaş sevgili istiyorum ben
Ve iyi bir mesleği olması lazım
Seni alıp napiyim başıma belâmı ediyim😂😂
Tiktok çekmiyorum
bu ne olum
Nediyon be