Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Yerinde bir soru olmuş fakat günümüzde değil önceden beri alışa gelmiş bir durum var erkek adam değil mi yapar !
Çünkü erkek çocukları büyürken beraber bir çok konuda yoksun bırakılıyor.
Bir örnek vermek istiyorum;
Yani ben küçükken Dedem aç bakayım derdi bize o zaman oyun geliyor olsa gerek bizde söyleneni yapardık. Sonra püüü der kapatirdik. Böyle şeyler oluyor yani toplumda tabi erkeksin ya hep bir adım öndesin algısı ama kabul etmiyorum.
Ben buna karşıyım işte arkadaş o zaman kızda yapar neden yapmasın ki şu an yapan yapıyor.
O yüzden tecrübesizim ve geçmişim temiz o düzene başkaldırdım çünkü evlendiğim güne kadar yapmayacağım.
He bunun için bir çok kez aşağılandım şu zamana kadar ama beni bu fikirden caydıramadı... Bazı şeyler kişinin isteği tamamen sonuçta sadık olmak herkesin harcı değil. Yiğit olur her gün aynı pilavı yer, yiğit olur her gün başka başka pilavlara meyil eder...57 Yorumla- +1 yıl
Müthiş yorum, aklınıza sağlık 👏👏👏
- +1 yıl
@Vildan1903 teşekkür ederim.
Benim gibi düşünen erkek sayısı azımsanmayacak kadar fazla ve bu beni mutlu ediyor. En azından yanlız olmadığımı biliyorum düşünce bazında da olsa - +1 yıl
Emin ol, bunun kıymetini bilenler de, anlayanlar da var.. Mesela; bir erkek veya kadın hiçbir ortamda alenen yaşadıkları "özeli" anlatmamalı.. Bu onları yüceltmez bana göre batırır, zavallıdır.. İnanın cinsellikten önce bazı değerleri baştacı yapanlar hala var, işte bunla övünerek diyebilirim ki, biri de benim😏🙏
- +1 yıl
Dediğim gibi erkeklik gururu hormonların esiri oluyor. Şunu böyle yaptım bunu böyle yaptım diyen erkek zaten ya atıyordur ya da ego tatmini yapıyordur üçüncü bir seçenek yok bana göre.
Diğer taraftan bu zamana kadar bir yerim eksildi mi ! Elbette hayır sadece insanlara bu kararıma saygı duymalarını öğretmek zorunda kaldım.
Toplum öyle bir şey ki hiç sevmediğim bir takım şeyleri zorunluluk olarak gösteriyor. Nesil yetişirken nereye yönlendirilirse oraya gidiyor. Balık baştan kokar derler bizim toplumumuzda öyle fakat son bir kaç yıldır artık bunu söylerken ben utanmıyorum her ne kadar ötekileştirme çabaları olsa da o yüzden yukarıda belirttiğim gibi etrafımdaki tüm insanlar buna saygı duymaya başladı.
Sonuç olarak ya bende onlar gibi olacaktım ya da farklı , ne de olsa on sekiz yaşına geldiğimde milli olmak söz gelimi altındaki saçma sapan şeyleri yapmak zorunda değildim...
- +1 yıl
O yüzden kişinin kendi aklı ve hür iradesi var her şey bir kararın neticesinde gelişiyor...
Bu arada dini açıdan bu şekilde hiç düşünmedim kararlarıma etki etmedi.
Din bu konuda insanı nefsiyle arada bırakıyor ve galip gelen nefs oluyor.
Bunun nedeni de bir kereden birşey olmaz düşüncesi olsa gerek nede olsa şeytana uydum gibi bir yalan var... - +1 yıl
Hehe o nefs isteyene işliyor, işine geldiği gibi, çok dindar olanların (!) ortamda ahkam kesenlerin, evlenmeden yaptığı da zina.. Ama sana bana karışır.. Bu hayat senin ve nasıl istersen öyle olacak.. Salla gitsin 😉💃Sevgi, saygılar..
En İyi Cevaplar
+1 yılBütün kadınlar bakir erkek düşmanıdır. Burada bakir isterim diyenlerin yüzde 99u gerçek hayatta bakirleri taşlar. O nedenle yalanınızı gıdıklıyım KS kızları...
11 Yorumla- +1 yıl
bakire erkek değil kadın düşmanı düşmanıyız. ayrıca bakire diye biri erkeği beğenmek zorunda değiliz. bakire olması kendi seçimi olmayabilir. ne kadar samimisin bunları söylerken? hiç kadın bulamadığından bakire. peki neden kaıdn bulamamış o güne kadar çünkü çekici değil, seksi değil. kendisini geliştirmemiş. bakımsız ve çirkin. böyle bir erkeğe bakire veya değil pek çok kadın bakmaz zaten daha iyisini ister kendisine. Bu kişiler dürüstlüğünden sadakatinden vs dolayı bakire değiller çirkinlikten ve eziklikten bakireler. ve aslında sizler de bunu biliyorsunuz ama bilmemezlikten gelip kadınları suçluyorsunuz. YETERSİZSİNİZ. çirkin olduğunuz halde kadınlar sizi seçsin istiyorsunuz. boyunuz kısa, yakışıklı değilsiniz, zekanız düşük... bunlara sahip olmanız lazım önce sonra "ben bakireyim" demeniz bir seçim olur. kendi seçiminizle bakire kaldığınızı anlarız. o nedenle yalanınızı gıdıklayım sizin ezik ve çirkin erkekler.
+1 yılKadınlar evlenirken bakirelik önemlidir fakat erkekler için bu söz konusu bile olamaz. Bence bunu aşmamız gerekiyor. Bakire kız arayanlar oğlunun ba kire olup olmadığına baksın. Bir söz var hatta, ayet de olabilir, zina edenler zina edenler ile, zina etmeyenler zina etmemiş olanlarla evlenirler. Buna dikkat edin bence.
636 Yorumla- +1 yıl
Bı kere erkek için bakire değil bakir diyeceksin..
- +1 yıl
Derdiniz bu olsun. Soru "kadın geçmişi" dimi? Erkeklerin kadın dediği şey nedir, bence biliyorsunuz. Anlamak isteyen kelimeye değil anlama bakar. Kadın varsa her bok olmuştur zaten.
- +1 yıl
Hem görüşümü yazdım, "bakirelik sorusu değil bu..." kadar eleştiriye açık olmayan bir insan cümlesi görmedim.
- +1 yıl
@ccceeennn benim demek istediğimi anladığınız halde niye muhalefet olmak için çırpınıyorsunuz?
- +1 yıl
Çıkıyorum tartışmadan, iyi akşamlar size.
- +1 yıl
arkadasim buraya dini konular yazma yorumunu yaz
- +1 yıl
@Özgüvensiz7 kim için dediniz?
- +1 yıl
insanlar anlaşirsa evlenir geçmişi var miş yokmuş sorun değil anlsşmak önemli bir ömür beraber olacaksin
- +1 yıl
@cceeeenn için dedim
- +1 yıl
@ccceeennn uydurma hadislerle ancak aptalları kandırırsın dünya üzerindeki tüm savaşları katliamları yapanlar erkekler. Hapishanelerdekilerin ezici çoğunluğu erkekler sapiklarin canilerin çoğu erkek ama cehennem kadin dolu ha nnnaaaaaaaahhh. Senin gibi uyaniklara yaranmaya calişan hadis bükücü çok. Neyseki dinin asıl kaynağı belli. Peygamberin ölümünden 2 yüz yıl sonra toplanmış yüzbinlerce sòzde hadis arasîndan alim dediklerinin fikirlerine (?) Gòre seçilmiş birbiriyle çelişen uydurma hadis dolu ortalık. Kadınları karalamak için dini alet etme allahın cahili. Sizin gibi din cahili yüzünden ateist kaynıyor ortalık.
- +1 yıl
@ccceeennnn
hem kimin cehennemlik kimin cennetlik olacağini bilemeyiz herkes kendisine baksın ön yargı yapmasınn - +1 yıl
@jadehn haklısınız
- +1 yıl
dunya uzerindem yapilan savaslarin cogu kadinlar uzerinden cikmistir..
yoruma gerek yok
elinin altında internet var
sunlari arastir..
1.. kadınlar ile ilgili hadisler istedigin yere bak serbest
2... kapali çıplaklar cennetin kokusunu 500 yillik mesafesen alamazlar
3.. kadinlar cehennem. meclisi
...
arastir sonra konusalim mi kardesim kafan atacak kadar ezberci degilim bu konuda tartisacaksak ozelden yazarsan konusalim. soru sahibi burada dini tartismayi yapmayın demistir - +1 yıl
Bence eksik ve değiştirerek yazıyorsunuz cen.
- +1 yıl
kardeşim kadın düşmanımısın
savaslar menfaatleri için çikmiştir ister erkek ister kadın yapmiştir önemli olan iyi insan olmak
erkek de de vardir iyi kötü
kadın da da - +1 yıl
Dünyada yapılan tüm savaşların tarihine de uydurma sahih hadis külliyatinada senden daha hakimim merak etme savaşlar kadınlar yüzünden çıkmış ha tarihçilerin gòzü yaşlı şu an ama gülmekten😂😂 òzelden ancak seni aydinlatirim hodri meydan. Hala saçma sapan sòzde hadislerden òrnek vererek savunma yapıyorsun rezillik. İnançlı bir müslüman olsan allahın kuranda defalarca uyardığı gibi az aklını kullanırsın.
- +1 yıl
her insan nefsine kandığı için oluyor
kadın erkek farketmez - +1 yıl
ablacım salla bunları gözleri kör tek tarafa bakkiyorlar
- +1 yıl
Cennet cehenneme kimin gideceğini yalnızca Allah bilir. Yorum yapmak yanlış olur.
- +1 yıl
@ccceeennn seni tartisabilecek yeterlilikte bile görmüyorum burda sòyleyemeyip özelde söyleyebilecegin ne olabilir sanki. Allah sana akıl fikir vicdan versin. Daha doğrusu doğruyla yanlısı ayırtedebilme sorgulama kabiliyeti. Senin bakış açına bu uydurma haduslere inanan tüm kadınlar ateist olur. allah bu kadar adaletsiz ve kadın düşmanı değil.
- +1 yıl
https://youtu.be/JJKha95Zmfs
herkes kendisine yakisir. sekilde hitap eder..
ne demiş kuran. onlar ayetlerimi isine geldigini secerler islerine gelmedigini secmezler onlar zalimlerin ta kendileridir ben demiyorum. ayet vesselam izleyin bukadar ezberci kisiler beni bayar vesselam - +1 yıl
makyaj yapan konu ne alaka
- +1 yıl
Kardeş arkadaş konuyu saptırıp haklı çıkmaya çalışıyor. Bırak videoyu bilmem neyi, uğraşma. İnsanı günaha sokar böyleleri.
- +1 yıl
öncelikle islamciyim diyorsanız insanlar ön yargılı olabiliyor
ayni işidçilerr islamiyeti kötü gösyerenler gibi çoğu avrupa ülkesi müslümanım diyince korkar sen önce müslümanliğin ahlakını göstereceksin islamiyetin güzelliğini gösteteceksin
sonra onlar merak edip soracaklar işte o zaman demelisin - +1 yıl
neyse iyi geceler
- +1 yıl
bu arada
mevlit kandiniz kutlu olsun
bizlerde biliyoruz neyin ne olduğunu 😉 - +1 yıl
@Özgüvensiz7 senin de 🙂
- +1 yıl
@ccceeennn kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış şu adama alim hoca diyip gösteriyor bide. İlk yorumlarda uydurma hadis paylaştığın gibi ayetide yanlış yazmışsın.
Bişey biliyorsan konuş ibret alsınlar bişey bilmiyorsan sus adam sansınlar demişler. Seninle tartışmayacağım daha fazla kendime saygım kalmayacak yoksa. Allah ıslah etsin. - +1 yıl
İşte tam benim savundugum konu bende öyle duydum yani bakir bakire ile evlenir beni takip edersen sevinirim @sessizelfida
- +1 yıl
evlilik mi kaldı ya. evlilik denen kurum artık bitiyor.
+1 yılÇok kadın geçmişi olan erkek. Çünkü bana gelen kadına doymuş olarak gelsin kafasındayım. Yaşamış olsun. Ununu elemiş, eleğini asmış.
162 Yorumla- +1 yıl
Hunharca eksileniyordu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. El değmemiş olsun mümkünse : D
197 Yorumla- +1 yıl
Sipariş veriyon galiba, bana da bir el değmemiş lütfen 😂
- +1 yıl
Hacı öyle diyonda tecrübesi olmayan erkek yarım erkekdir diye laf aatıyorlar. Geç bu işleri
- +1 yıl
Yürü be kızım ☺️
- +1 yıl
Annöööm bitmiş. Gıı
Her konuda tecrübesiz olduğunu düşünürüm. İkisi de bana çok uzak.
11 Yorumla
+1 yılNerede nasıl davranması gerektiğini bilip, kadına kendisini kadın gibi hissettirmesi açısından çok kadın geçmişi olan erkek demek istesem de, şizofreni derecesinde kıskanç olduğum için hiç kadın geçmişi olmayan erkek demek zorundayım çünkü akıl sağlığımı kaybetmek istemiyorum :D
10 Yorumla
+1 yılÇok kadın geçmişi olan erkek tecrübeli ve doymuştur.
53 Yorumla- +1 yıl
Yerinde tespit.. erkek çabuk doyar ama kadın doymaz..
+1 yılİlk önce bir erkeği çekici yapan hiç kimseyle olmammış ya da çok kişiyle olmuş olması değildir.
Ama ben çok sevgilisi olandan korkar , kaçarım311 Yorumla- +1 yıl
güven vericii bu manada amaaaaa tamamen tek başına asla yeterli bir çekicilik özelliği değil:))
- +1 yıl
Güzel ama yine Yetmez kii ne yakışıklı çocuklar var... tavır karekter ve karşındakıne tavrın çok daha mühimm...
- +1 yıl
O özellik işleri seksenlerde dğiştiriyomuşş... hem benimde varrr:))) ekstaaa bişilerr söyle
- +1 yıl
Ama nedense hep çok sevgilisi olanları tercih ediyorsunuz hanımefendi bu nasıl olacak
- +1 yıl
Bu sevgilisi çok olmanın getirdiği tek kazanç, deneme tahtası geçirmişsin elinden bir sürü düşünsene,, artık nasıl davranırsan sevileceğini , sevilmeyeceğini kestirebilir...
- +1 yıl
Özele gelir misin
- +1 yıl
@eylülkafali takip etmeyecekseniz cikicam takipten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖfff bana kalsa sıfır da.. Bu yaş, ortam ne mümkün.. Geçmişi hazmedemem.. En iyisi yeni sayfa açmak, açmaya çalışmak..😑🙄
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
İlla soyle boyle olsun demem ama ilk lerı benimle yaşaması hosuma gider elbet 😂 cunku benimde erkek gecmısım yok ama illa da gecmıs olmıcak demem kalp bu kimi seveceğini biz secemıyoruz
50 Yorumla
+1 yılgeçmişi beni iligendirmez ki.. Beni sevdiği günden bugüne ne oldu, o mühim
31 YorumlaKadın geçmişi olmayan erkek nedeni kıskançlık bu kadar :)
22 Yorumla
+1 yılBence hiç olmayan diğeri kullanılmış mal gibi sonuçta
23 Yorumla- +1 yıl
Benim hayatımda geçmişimdekide geleceğimdekide aynı adam inşallah
+1 yılHiç kadın geçmişi olmayanın erkek geçmişi olabilir ikisini de almayayim :dD
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMazisi dolu olan geçmişe takılmak saçma der çünkü biliyor ki kendisi de öyle. Ama geçmişinde kimseyle birşey yaşamamış olanlar geçmişi çok onemserler ki bence buda hakkı, hakkımız
61 Yorumla
+1 yılGecmıs gerıde kalır gelcegını nasıl sekıllendırdıgı onemlıdır Yanı karakterı ıyı olan her zaman daha çekicidir
40 Yorumla
+1 yılAynı soruyu kadın'lar adına düşünürsek, Kerem? Cevabın nedir?
19 Yorumla- +1 yıl
İşte benim cevabımda almaya alışkın, erkekler yönünde budur. Yanii hem fikiriz.
- +1 yıl
Muhtemelen öyledir 😅
- +1 yıl
Hayır, etmem mii gerekiyor 🤔
- +1 yıl
Sakin 😅
Geçmişi olmayan erkek çekici. Geçmişi kabarık olanlar dipsiz kuyu gibi..
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokdan da azdan da hayır gelmiyor çok sevgilisi olan çapkın hiç sevgilisi olmayan da bişeyden anlamıyo ki.. ilişkiden anlamıyo yani benim sevgilim 24 yaşında 3 tane sevgilisi olmuş ben 4. Sanırım 3. De olabilirim gayet güzel
20 YorumlaCok hatunla az erkek olur kizlarin cogu yasiyor devir degisti hic bisi yasamasa bile adam en az 3 adamla sevismis biriyle evlenecek aci gercekler bide kadin begenmeyip maasini adami ezecek 🤔😒
10 Yorumla
+1 yılTecrübenin fazlası zararlıdir bana göre sonuçta her ilişki bir network yeniden iletişime geçebilirler
10 YorumlaKimse inkar etmesin kadınlar bal gibi geçmişi olan erkek seviyor hani ilki değil ama sonu olayim mantığı
Sadık playboy arıyor gibi bir şey10 YorumlaEl değmemiş olsun diyenlerin zihniyetinizi zekiyim.
12 YorumlaGeçmişi olmayan. Bunu gerektirecek durumun olmadığını düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBenim umrumda değil bunlar insan sevince her şeyi affediyor
20 Yorumla
+1 yılTecrübesi olan daha çekici geliyor. Tecrübe önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlara cool ya da yakışıklı erkek çekici gelir çok kadinla olup olmamasına sevdikten sonra bakmazlar
10 Yorumlaİkiside itici bence. Normal bir kac ilişkisi olmuş erkek daha makbul.
10 Yorumla
+1 yılHiç kadın geçmişi olmayan erken olsun ama çok da olmasin
10 YorumlaElime kiz eli değmedi nerde bu kismet anlami degilim 😄😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Ikiside iyi degil, tecrubeli olmasi iyi ama cok kadinla olduysa ve hickimseyle devamli bir iliskisi olmadiysa supheli birsey olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok daha iyi. Az olan veya hiç olmayandan her bok beklerim ben açıkçası.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir akpli kız ile chpli kız arasındaki fark gibi bişey bu sorduğun.
10 YorumlaHiç kadın.. beni nasıl görmek istiyorsa o da öyle tabi ki bende anamın karşısına çıkarıcam başım dik olsun 🙏🏻
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların ağızlarından çıkan kelimelerle yaptıkları eylemleri karşılaştırırsanız çok kadın geçmişi olan erkeğin daha çekici olduğunu fark edeceksiniz
10 Yorumla
+1 yılerkekler umrumda degil ama kizlar siz el degmemis erkeklere bakin😎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık hiçbir erkek çekici gelmiyor üzgünüm.
52 Yorumla- +1 yıl
professsional.
- +1 yıl
Ya ben knk. askolsun?
+1 yılYani cok cok olan degilde bene olmus olsun hayatın da birisi olsun ki bir kıxa nasıl davranılcak bilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sağlam yerinde soru sormuşsun tebrik ederim👍👍
10 Yorumla
+1 yılParası olan erkeğin hiçbir kız geçmişini bakmaz yargılamaz kusura bakmayın kızlar ama gerçek bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kadınla geçmişi olanın neresi çekici pardon aynı şey kızlarda olsa or. spu oluyor
20 Yorumla
+1 yılGenelde olgun ve biraz yaşını almış insanlar tecrübeli partner arar.. bende olgun ve ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanıyorum..
10 Yorumla
+1 yılHic gecmisi olmayan daha cekici
22 Yorumla- +1 yıl
Bicok kisiyle gorusmus olanda heves biter siradanlasir, ben de buna riza gosteremem, gecmisi olmayan icin ortak bir heyecan soz konusu olur
herkese kendi gibi olan
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar ve merak söz konusu olunca. geçmişi önemsemiyorum diyen yalan söyler
10 Yorumla
+1 yılAnlaşabildiğim erkeğin geçmişiyle ilgilenmem
44 Yorumla- +1 yıl
Anlaştığım birisi var
+1 yılkadınlardan nefret edıyorum :))))
11 YorumlaTecrübe her zaman iyidir bence.
12 Yorumla
+1 yılÇok kadın geçmişi iyi olmaz
19 Yorumla- +1 yıl
Çapkın olduğuna dair şüphe uyandırır
Ya da her an aldatma olasılığı
Ya da uzun ciddi ilişkiye gelememe
Vs vs vs - +1 yıl
Bazı erkekler neden çapkın oluyor biliyorsmusun. O çok aradığınız ve sonunda kazik attığınız zaman uzun vadeli ilişkiler yüzünden..
- +1 yıl
@marma_ralli
Bir başkasının yaptığı yanlış diye sende gidip yanlış yapmak zorunda değilsin sen sana yakışanı yap
Daha önce geçmişin de olan kadınlarin kendilerine yakışanini yaptığı gibi - +1 yıl
- +1 yıl
Öyle kolay değil işte. Bı erkek hayatında gerçek anlamda bir kez aşık olur. Ve sonunda acı çektiği zaman ondan sonra istese de sevemez , sevsede guvenemez. Bu işin doğası bu..
- +1 yıl
O zaman ömür boyu çapkınlığa düzensiz bir hayata devam öyle mi?
- +1 yıl
Hayır elbette ama kötü bir aşk tecrübe si yaşamak bı insanı duygusal olarak bitirir. Ve evlense bile asla gerçek anlamda sevemez. Evlendiği insana yazık olur. Sadece mantık evliliği olur..
Hiç kadın geçmişi olmayan. Daha gizemli ve elegans
22 YorumlaKesinlikle hiç kadın geçmişi olmayan nerde çokluk orda bokluk sonuçta
21 YorumlaMazisi kalabalık benden sonrası durgun olsun.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet evet evet.. 😊
+1 yılHiç kadın geçmişi olmayan erkek
30 Yorumla
+1 yılHiç kadın geçmişi olmayan erkek.
30 Yorumla
+1 yılcok sacma bir soru. ama tecrubeli erkek iyidir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse ki hic kadin geçmişim yok 😂
12 Yorumla
+1 yılKadın geçmişi olmayan.
20 YorumlaBu devirde kadinla gecmisi olmamis erkek yokkk
219 Yorumla- +1 yıl
Adı üzerinde yalan dolan insan. Bu insanların fikirlerinizi yönlendirmelerine izin vermeyin, doğruları kaçırıyorsunuz çünkü, şimdi ben burada kendimi ispatlamaya çalışmayacağım çünkü gerek yok, üstelersem sana yaranmaya çalışan bir profil çizeceğimi düşünüyorum. Herkesin düşüncesi kendine ve saygı duyarım
- +1 yıl
Çok emin konuşma Seren 😊 Arkadaşlık başka ilişki olayı başka emin ol var.
+1 yılİymi olmak isterim ama önemli olan sonu olabilmek
20 YorumlaSaçma bir soru ama erkeği diyorum.
10 Yorumla
+1 yılHiç kadın geçmişi olmamış erkek
20 YorumlaDişi sinek bile görmemiş olsun.
30 YorumlaHiç kadın geçmişi olmayan erkek.
30 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat