Eşim yabancı uyruklu kadınlarla konuşuyor?

Allah askina yardım edin beynim durdu 2 yıla yakın evliyiz bennde eşilmel severek evlendik bugün doğum günüydü okadar güveniyordum ki kendine tekefonu hiç alamadım ama bugün doğum günü resim çekelim diye girdim watsaptan böyle isa kodu olan yabancı bir yurt dışı numarsi ve orda kadınla yazışma var onu görünce sok oldum kadın zenci şişko bjrsey buda cvo vermjs onu görür görmez tekefonu iyice kurcaladım anna diye telefonda resh er biri var o çarptı gözüme tanı birde gelip elimden alır diye korku var weslan mi tam hatikamiyrim brsey grup watsa gini orda birsürü yazına kadinlardanrezi gekmis bu ahlaksız adam yorum yapmış ben evi hemen terk ettim aleme soykedim bosanicam kesin kar verdi. m yüzsüz birde bana eski yazisma diyor tarih saati sanki ben görmemişim gibi adam ben uyurken kalkıp soh et etmiş cinsel. Olarak iş eksik vırı asla degikim tam tersi oda caksitim içi bazı gecelr istemiyor of izinli günler diyip bazen yorgunum diye geciriyir beni ama hergün makyaj v e bol parfümleri gezen biriyim bazen elbise bezen dart daTyler giyerek özen gösteritiril. Ama ken dışı jartiyer kısa çorap hastası genelde bana böyle giy dedi oluyor giyiyorum cocgu zmana ama hep aybi şey giyilmesi için tarz değiştiririm kararim dogrumu anesi ne gösterdim yazışmaları vana sanal alemde o... İçi yi abi yıkma dedi dahada deli oldum
Eşim yabancı uyruklu kadınlarla konuşuyor?