Allah askina yardım edin beynim durdu 2 yıla yakın evliyiz bennde eşilmel severek evlendik bugün doğum günüydü okadar güveniyordum ki kendine tekefonu hiç alamadım ama bugün doğum günü resim çekelim diye girdim watsaptan böyle isa kodu olan yabancı bir yurt dışı numarsi ve orda kadınla yazışma var onu görünce sok oldum kadın zenci şişko bjrsey buda cvo vermjs onu görür görmez tekefonu iyice kurcaladım anna diye telefonda resh er biri var o çarptı gözüme tanı birde gelip elimden alır diye korku var weslan mi tam hatikamiyrim brsey grup watsa gini orda birsürü yazına kadinlardanrezi gekmis bu ahlaksız adam yorum yapmış ben evi hemen terk ettim aleme soykedim bosanicam kesin kar verdi. m yüzsüz birde bana eski yazisma diyor tarih saati sanki ben görmemişim gibi adam ben uyurken kalkıp soh et etmiş cinsel. Olarak iş eksik vırı asla degikim tam tersi oda caksitim içi bazı gecelr istemiyor of izinli günler diyip bazen yorgunum diye geciriyir beni ama hergün makyaj v e bol parfümleri gezen biriyim bazen elbise bezen dart daTyler giyerek özen gösteritiril. Ama ken dışı jartiyer kısa çorap hastası genelde bana böyle giy dedi oluyor giyiyorum cocgu zmana ama hep aybi şey giyilmesi için tarz değiştiririm kararim dogrumu anesi ne gösterdim yazışmaları vana sanal alemde o... İçi yi abi yıkma dedi dahada deli oldum
Cevabın nedir?
Bence bosan. Guven oyle birsey ki onarilmiyor. Barissaniz bile icinde hep kirginlik kalicak. En onemlisi insanlar degismiyor bunu unutma. Sucu kendinde arama. Guzel olabilirsin ama Adriana lima bile aldatildi. Kendini suclama. Aldatmak kisilik meselesidir. Bosanma zamani en zor zamanlardir. Herkes sana baski yapicak bosanma, yuvani yikma, dul kadina kotu bakarlar diye. Ama kararindan donmeyeceksin. Aldatan yine aldatir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyke diyorum ailemde ikiye bölündü sanal ailem. burde yurt dışı aldatma tam. sayılmaz eksililoguni gideriyor tazı saçma bireyler dediler bir tarafta benim. gi bir düşünuyar sonuçta sanal ama bur gün elbet reel. de olur bir kez affedersem devemj gelir
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu söylediklerini yapmayan erkek çok nadirdir sadece sanalda yapıyosa boşanmaya gerek yok bence helede cocugun varsa boşansan bile tekrar evlenmek isteyeceksin ve o adamda aynısını yapacak
03 Yorumla
Soran+1 yılYok. bebegim. yeni yeni benek. sahibi olalım. Diye yaşım gekdi diye bana soykedi. karar Verdik emin ol. girdum yazışma onun o. Suratındaki ifade gitmiyor nasıl. Onara bilirim
Soran+1 yılYüzünde öyle bir ifade vardı ki. tarif bule edemem aha yaklandim üste çıkmalıyım tarzı
Kodumun şansına bak ya kimine böyle hatun gelir aldatır bizede hatun gelmez yinede kimseyle işimiz olmaz vay mk. Abla allah sana sabır versin ne diyim.
012 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun yok bende neler sayıyorum içimden emin ol anlatamam
- +1 yıl
Valla abla bakar biri bunu yapsa yav günahtır yapma felan derim tabi ama yinede sinirlenmem ya da yadırgamam. Ama evli biri bunu yapınca çok sinirleniyorum. Ulan evde karın var. Bide sana ilgi gösteriyor. Ulan sen daha niye milletin karısına kızına yazıyorsun sanaldan bile olsa muhabbet ediyorsun vay mk. Ulan canım canın çekiyorsa gir karının koynuna onda ne varsa karindada o var. Aptal bu millet yav Allahtan dileğimdi şahit ol ben eğer karımı aldatacak olursam böyle bişeye niyetlenirsem Yarabbim benim canımı bunu yapmadan al. Amin
Soran+1 yılTam kime. kelime hissteiklerim sözcü olmuşsun kardedim. Daha ne diyim âlah varya Rabbim. Sorsun ona kaç gece canı sıkkın doye uykusuz kalıp. Sabaha kadar masada onu dinlendim. İşini kaybetti işisiz kaldı kaç ay ben. güç demedim. çalışıp evimiz diye getirdim bunlarda enin içinde ilan. diğer yönler herkesten. İlgim. samimiyetin. ailesine karşı davramisim baş tacı ettim. heosini ama sonuç bu ağlayarak. Yazmak. çok. zomus
- +1 yıl
Ablam ağlama gı. valla deymez çolun çocuğun yoksa bas tekmeyi. Ben normalde bir yuva yıkılmasın diye uğraşırım ama bu konu benim hassas noktam Allah beni bu duruma düsürmesin büyük konuşturmasın. Ama hakkaten midem kalkıyor böylelerine. Ulan ya neyse valla başima ağrı girdi ablam. Allah yardımcın olsun valla keşke elimden bisey gelsede yapsam.
Soran+1 yılÂlah razı olsun kardeşim. Âlah sizin gibileri basmadan eksi. etmesin keşke nisanliyken. yakalasam ya bjrde ilgi diyorlar adam. Sabah işe erke gidiyor. Diye kalktim. hemen kaha lti hazırladım o sefeiszi geç kalmasının. Sebebi. tuvalette onlarka. konuşuyor bende sanıyorum. ki hasta olsu hii iken elimde yemek. çayı geziyorum. Ki aç gitmesi n. diye bu adaletmi. ya 😭😭
- +1 yıl
Üzülme abla kendi kaybetmiş yarın bulur bir başkasını bulduğuda bunları yapmaz göt olur ondan sonra. Yapta diyemez bunu bari elimden kaçırmayım diye. Sonu it gibi pişmanlık. Abla valla bak bu dediklerim olursa beni kesin hatirla. bir kardeş demisti de ve mutlu ol 😊 cigerimsin boş yere kendinide üzme. Ağlayacaksanda emeklerine ağla herifine değil.
Soran+1 yılInsalah kardeşim. Allah büyük âllahima. Havale ettim
Soran+1 yılAllah razı olsun kardedim. İyi gecelr cik tsk ederim yazarim tabi a. e. o
Gizli Üye(36-45)+1 yılönceliklke durumunuz çok zormuş. çocuk var mı peki. şimdi siz nerede yaşıyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılCoxuk. yok zaten ailemle onun ailesi bizim evde misafirlerimizdi doğum günüydü bir anda resim çekinelim. Diye çıkardım kendi şarjım bitmişti işte gorucem ya gördüm herseyi misafir gidince açıklama isyedim bana eski yazışmalar diye geciyir neye caksitim açıklama bike yapamıyor du ben girdim. herseyi daha sabah yazismis son dedjm gerekeni yap dedim bizim aramiz da. Evlenmeden önce söz Vefik. Eğer aldatma olursa kim aldatirsa o bir gün çıkar demişti ozman alsın bavulunu gitsin demişti kendi dedini unutmuş gibı aldattı benj
Cevap sahibi+1 yılsen evdemisin şu anda yani
Soran+1 yılAnnemlerdeyim.
Cevap sahibi+1 yıltam olarak ne yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılYapıcam. Şey soyke tahmini alalh ne kadr yazdı bilmem amam boşanıp. Bir süre izine çıkıp. Ailemle zaman geçirip işime tekrar balssyip. Devem. etmek ama zor olucak. tabiki kendimi. ise veririm oyle ama. öncelikle canm. Çok. Yanıyor
Cevap sahibi+1 yılama bu o kadar kolay olmicak bence biraz daha düşün derim ben. konuşmak istersen yaz bana ordan konuşalım.
Soran+1 yıltamam. tsk ederim biraz daha araştırıyim dava durmun ama. bir an önce bu dönemi. Geçirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyara almadan atlatmaya bak. kendini hırpalama. sağlık önemlidir
Soran+1 yılInsalah kolay atlatırım. Ne olur dua edin allahım. Yardım etsin ben ve benim. gibi olanlara
Cevap sahibi+1 yıldua önemli fakat insan eni konu düşünmeli konuşmalı tartışmalı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz sevişmiyor musunuz neden gidip başkasıyla konuşuyor.
113 Yorumla
Soran+1 yılBirikte ligimiz oliyor nedeni. bende bilmiyorum. ben uyurken geçeleri uyanıp. Beyfendi yazılar yazmış karı kıza hemde yabancı. Sitelerde
Cevap sahibi+1 yılBelkide heycan arıyodur nasıl siteler
Soran+1 yılValaha sitleri bilmiyorum. Birtane watsapta boyke +815 fakan yaziy ordu bunarada az ama. altında kadın önce sesli. konsma bırakma tabiki heme arınsan resim bindim ona cvp. Verms diğerinde feslan mi oyke o anda açtm. baktık. şey dede gene bura gibi site amam chat sayfası değil. Sanırim. uygulama yüklenmiş çünkü
Cevap sahibi+1 yılUygulamanın simgesi nasıl
Soran+1 yılYani heyecan tabki farklı boyutta gece kalkıp yazışaçak. Kadar ben uyurken değildik ya istese ben kalk onla konsurdum oyke biriuydum. Onun için yok. Yoktu
Soran+1 yılBulursam aticam hemen
Cevap sahibi+1 yılBen hala gizli gözüküyorum ya programın nası bişey olduğunu yaz dicektim
Soran+1 yılFeragatname sanırım hatiradı. inetrnete yazın ca boyke birşe en. yakın çıktı sanırım. Bu en yakın
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılMola. Renginde mor. Mu desem bir uygulama basınca yedekleme fakan sordu asla dedik sayfa açıldı yazdıklarını oyke gördük her girince onu soruyor sanriim ya da ben kullanmasik bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adın ne
Soran+1 yılOnu göremedim. İşte o anda beynimden. Kaynar sular dokuldu burde hemen hemen baktım. Ki. gelme ihtimali çok. Yuksek yakanalnmayim. baktık. aridnanda anesne gösterdim daha sonrada ciktim. evden
Cevap sahibi+1 yılSenin kullanıcı adın ne
Sen de yabancı uyruklu gibi yazmaya mı karar verdin? Okunmuyor yazı okunmuyor...
05 Yorumla
Soran+1 yılSinirden yazamıyorum sanırim. kusarak bakmayın
Soran+1 yılUnutamıyorum ki telefon klavyesi ıslandı âlah sorsun ınsalah
Soran+1 yılÂlah razı olsun ka hafayı. Yicem gerçekten çok. Zor bur durmuş bu allahım. Ne olir kimseye vermesin sevgili olsa gittı. 24 saat bilikte değiliz derdin bu oylemi yemeğini ağzına kadar yediririm daha dün sabah ne kafar acı bursey
+1 yılanna yı tanıyorum rus Anna dimi moskovalı bu uzun sarı saçları var gözleri mavi boyu da uzun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen anna mi bilmem ama. bunun ki esmeri birada baya kilolu
+1 yılbence gerçekte aldatmadıysa bir şans daha ver. insanlık hali zayıf bir anına denk gelmiştir.
08 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunda girdum anna bilmeme ne okadar sinirliyim ki. onlarla çekeriz ri yazmış bede salah gini onun doğum. Günü diye izine ayrılıp ailesi ve sevdiklerini çağırıp mutlu etmek istedim karşılaştığım. Durma bak. benden bebek istiyordu allahın belasi
- +1 yıl
ya kaç yıldır birliktesiniz
Soran+1 yılYani sanmam benim ilgim hiç eksik etmedim çok sıkmadim da bilmiyrum bir şans daha veremem güvenim cokk sarsıldı çünkü Orda tada aldabileceği beni bir sorunumuz yiktu herşey çok. Güzel birde bebgim iz olsun dedik yaptığın bak
- +1 yıl
kaç yıldır birliktesiniz
Soran+1 yılNişan evlilik 3 bitti evlilik 1 yıl 8 ay
- +1 yıl
peki bişe sorayım dürüst bir cevap ver.
Soran+1 yılBuyrun
- +1 yıl
mesala sen hiç kimseyle konuşmadınmı hiç sosyal medya da
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacım çok karmakarışık ve yazım yanlısı yapmissin pek birşey anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bence güvenini bir kere kırdı tekrar güvenmen zor olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Heee sende sorun var gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bende sorun olduğunu düşün du?
Soran+1 yılHaklisin gercketen
Ne guzel yabancı dil beceresinş geliştiriyor
11 Yorumla
+1 yılbiz bal bulsak kaymak isteriz normal
00 Yorumla
+1 yılSen de yerli erkeklerle cevap ver puşta
04 Yorumla
Soran+1 yılOzman namus abidesi okur başıma aldatma mis sayıyor kendini âlah aşkına aldatma degilmi bu
- +1 yıl
Koy dötüne girsin. Ne kesiliyorsa kesilsin
Soran+1 yılAynen bende öyle yapocam
- +1 yıl
Helal
Gizli Üye(25-29)+1 yılIntikamını al ve boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılİntikam. Değilde en güzeli boşanmak gercketen okadar öfkeliyim. Bjrde annesi bana. sanal alem burası o... icjn yuva dağıtma olmaz sus diyir her kesin telefona geliyor bunlar demezmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancilarla turkce mi konuşuyordu
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır yabancı. Dil ben. xok. anlamadim. Bu googleden cebri. Bir çoğu baktım. Ama. resimler var bayanların yatak. pozları atmislardi
Cevap sahibi+1 yılAnladim allah sabır versin
Cevap sahibi+1 yılBncede ayrıl
Soran+1 yılBencede ama en güzeli ni yapmmisin. Dimi direk. kavga gürültü etmeden evden çantanı alıp. Ciktim şimdi davayı ben. ı önüm açmasını mi bekliyim
Cevap sahibi+1 yılDava açtın mi
Soran+1 yılYok yeni. oldu olay
Cevap sahibi+1 yılHemen dava aç. Dava açarsan sana zarar verir mi
Soran+1 yılYok vermez öyle bitince bitto. Diyen. tipler varya öyle bu yaoti. normalmiş sanki. ben. büyümüşüm evi termetten. Vay diye yalandan. Üste cikicak. ya geri basmaz ve zarar vermez ben. aciyim. dimi ortak. tüm. hesaplarımı kaoattim. zaten. annesi. sanki normal bjr durmuş gibi bana dinlerinı. Unutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Soran+1 yılTokat Niksar
Cevap sahibi+1 yılBnce davayi aç. çocuk var mi
Soran+1 yılYok çocuk
Soran+1 yılAllaha şükür oda benimle birlikte sıkıntı yaşayacaktı bu süreçte
Cevap sahibi+1 yılÇocukların olmaması iyi oldu. hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılInsalah bakalım. Neler yasicaz gorucez daha
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok severek evlendik
- +1 yıl
Gunaydin. Nasilsiniz toparlabildiniz mi kendinizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan gitsin rezil sen uyurken ne b*klar yiyor
00 Yorumlaİlgini biraz arttirmalisiniz
026 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol evde on yaprim. Cilve ve karşılamayı emn ol kimse yaomaz koşarak kapıya gelip. Hemen sarılıyorum oda bana öyleydi ama. işte annem. öz annem. bana o çok. Dürüst coxuk bak. karı kız ayağı yoo k tek sorunu biraz işsiz kaldı bir kaç ay oyke derdi ailem. bile o konuda güve niyordu
Soran+1 yılDaha ne kadr ilgi wrebjmrim ki herzaman dinliyorum gzeul sohbetlerimiz okuyor hiç aklıma bule gelmezdi okadar bana göre evliliğinin kusursuz du dmki eksiklik bende
Soran+1 yılTabiki. sonuçta aldatma serçe cinsel. ilişkiye görmek. Değil beyinde buna yeltenmek. bu bile gurur yıkıcı ve bilinç altında atlatma anlık olsa onlardan haz almış veya sevinmiş adrenalin almıştır devemı. Gelir diye dünüuyorum
Soran+1 yılAh razı olsn keşke bunu eşimden. Duysaydım. Simdj aileme güçlü gözükme. İcjn. Baya dik. durdum. saatkerce net oldum. konuşmam amam şimdi ise küçük. Bir. çocuk. gibi odanın birinde ağlıyorum ne zman geçer bunlar
Soran+1 yılElimde olsa keske kendi. emekler ime sakallogima yanıyorum
Soran+1 yılBurdayim
Soran+1 yılÂlah şahit kendi aileside biliyor bunu kendide bence elimden gelen ben evlilim. için yaptım. İnancın olsun
Soran+1 yılEvdedir
Soran+1 yılBen ailemin yanındayım
Soran+1 yılAilem. var allah razı olsunlar ama. allah kimseyi yablis bırakmasin
+1 yılNe güzel işte yabancı dilini geliştiriyor adam 😀
00 YorumlaIsin zor ya gercekden durum vahim
00 Yorumla
+1 yılAyrılın
017 Yorumla
Soran+1 yılAyrılacam zeten gerekeni yap dedim ciktim. evden
- +1 yıl
Güzel mi bari kızlar
Soran+1 yılHayır gördüklerim de birtane si şişko siyahi bayandi biride yaşlı gibiydi gene şişko birde orda ama. sinirden emin ol elim. Ayağım. Titre di bakarken ölecektim sanki kalbim. Durdu
- +1 yıl
Adam ingilizce öğrenmek istiyordur belki
Soran+1 yılİngilizceyi bu şekilde öğrenmek yerine kurşuna yazılır sadve bayramla konusmaz biliyormusun belki espiri olsun diy yazdın ama emi ol gerçekten canjm çok sıkkın
- +1 yıl
Espiri olsun diye yazmadım ben de konuşuyordum eskiden ingilizce öğrenmek için
Soran+1 yılAma. bu sitede ya da bayanlardan. resim. isteyerek ogrenebiliecegi bur yer olsa anlatüm bayanlarla konuşmasonda anlatamam girdum. yazılar resimler aklıma geliyor ağlamaktan yazamıyorum
- +1 yıl
O zaman birşey diyemem ben olsam bir daha güvenemezdim
Soran+1 yılAkıldan. Çıkmıyor ki. napicam mi bilemedim. Kostum telefona bosanma. Davalarına bakarken burda bukdum. kendimi
- +1 yıl
En az 1 yıl sürer anlaşmalı olmazsa hatta 2 sene
Soran+1 yılO. bırakır oyke yapışuan bur tip. Dgil anlaşmalı derken ben nasıl. Dava acicam bilmiyrum daha acicam. derken nasıl konu ne deyip. nasıl. süreç oluyır ben bilmiorum pazartesi yapiyim.
- +1 yıl
Avukat bulman lazım o hallediyor zaten herşeyi danışma ücreti de alıyorlar ama haberin olsun
Soran+1 yılÖnemlı değil
Veririm. Ücretini pazrtesi hemen başlıyım. Allah azı lsun- +1 yıl
Şimdi kendimi kötü hissettim ben ayrılmayın benim yüzümden :o
Soran+1 yılHayır âlakası yik zaten. ben karar vermistim allah razı olsun en azından konsumak. bike iyi geldi ne kadar doğru karar verdim. Gördük
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun abla
Soran+1 yılAmin. ınsalah
+1 yılbence uzakdur.
00 Yorumla
+1 yılsapık o kocan
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirliyim ve guruRum incidi
- +1 yıl
cocuk yoksa boşanmana bak valla sonu ıyı değil anlatıklarına göre
Soran+1 yılBende oyle düşünüyorum ama öfkemi bir yenemotorum ağzının ortasına yumruk. atıp. cikmadim ya yanıyorum emeklerine koştur koştur işten eve geliyorum yemek. Süslemek derken hergün um onun iic güzel. Görünmek. Ve güzel. Bur masa olsu n diye ugsaryima ya niyorum
- +1 yıl
birde çalışan bayansınız yazık amg yaa
Soran+1 yılBen sırf evimiz yuvamız olsun diye bir çoğu bayan evlenince çıkar ben. devam. ettim. sırt sırta verip onunla çalıştım bazen. omu göremiyorum. Diye yılık izile mi raporları. Alio ise gjtememezlik. Yaotim ama işte sanki kabus bu yaşadıklarım. Anlatamam
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
ne iş yapıyonuz
Soran+1 yılBankacıyim
- +1 yıl
halbukı bankacılar bakımlı olur yabancı hatunlarda ıyıler sızı bılmıyorum ama
Soran+1 yılKenin bakim biriyim zaten kilom. boyum herkes dışarda hala. Sanki bekarım gini dikat çeken biriyim oda bunu. Farkında o yakışıklı biri degik. zsten
- +1 yıl
yat uyu boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden buldu ki la
06 Yorumla
Soran+1 yılBuldu yer bilmiyorum ama site desem. site değil yabi o öfkeyle neye baktım. Site neydi daha yazisma var mı bilmiyorum hix elime lazım telefonu
Cevap sahibi+1 yılValla ablacim 2 yila yakın oldu diyorsun yeni evliyiz diyorsun kocan seni aldatmaya yeltenmiş bunu birazda kendinde arayacaksin yani neden hemen beni bıraktı diye biraz renk katın hayatınıza ilişkinize açık açık söyletmeyin heyecan yaşayın biraz bak bakalım adam bakıyor mu başkasına yabancıya sağa sola
Soran+1 yılAbicim ben zaten isteklerine hep açık biriyim sen okudun mu yazdıklarımı ben cilve dersen cilve yapıyorum. Giyim. Kuşam evde her parfüm kokuyor makyaj herşey yatak konuda ben heo. zaten ona istediklerini sunuyorum dah nasıl açık oluyum bunu hak etmedim. ben istedim. zman bana off gününde izin gününde diyerek. gecistrdi dönemler oliyor du son zamanlarda bebek istedi bebeğiniz olsun diye karar verdik olan. bu bir anda yakadim
Cevap sahibi+1 yılÇocuk her şeyi düzeltir derler ama bilemiyorum aslında seninki biraz risk gibi çünkü insan 7 sinde neyse 70 inde de odur yani bebek olduktan sonra düzelecek mi senin adam orda sıkıntı var
Soran+1 yılBilmiyrum. bebegi de bu dünyada böyle çarklar icj dünya getirip. Üzülmesun. Annesi canı yandı onun da yanmasın
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Yalaan
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yalan olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı
00 Yorumla Afiyet olsun derim
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri