Kendimi rahat hissedene kadar anlatmaya çalışırken ben 😀😀😀

Kendimi rahat hissedene kadar anlatmaya çalışırken ben 😀😀😀
Anlaşılmadığını düşündüğü için olabilir
Ne yazıktır ki bazılarımız bazılarımızı anlama ihtiyacı görmezken,
Diğer bazıları da konuşmaya alışmışsa "karşımdaki anlamış mı" diyip başını kaldırıp kontrol etme ihtiyacı hissetmiyor ve alıştığı şeye devam ediyor.
Birbirimizin duygu ve düşüncelerine önem vermediğimiz için genel olarak güzel ülkemizde, bundan en çok etkilenenler özelde hassas olanlar genelde ise bayanlar oluyor
Yalnız değilsin ki zaten açıklama yapmaya kalkan insanlar genelde haklı oluyorlar. Anlaşılmaya ihtiyacı var Tc kadınlarının. Fazla susturulduğumuz için ve haksız yere engellendigimiz için kendimizi ifade etmeye ihtiyacımız var.
Ay bir kaç gün önce ye kadar bende böyleydim, daha geçen birine kocaman paragraf yazmışım sinirle, şimdi düşününce gülüyorum😂 o kadar gereksiz ve anlamsız ki 2 cümle yeter aslında kısa ve öz bundan sonra☕
Çünkü karşısında sorunları çözmek istediğinde kafa ütülediğini ya da kavga çıkarmaya çalıştığını düşünen anlamayan insanlar vardır çoğu zaman belki detaylıca anlatınca anlar diye umut ediyordur
Ah Süveyda, bu konu tam anlamıyla kültürel bir mesele ve biraz kişilikle de alakalı! 😊 Biz kadınlar, duygularımızı, düşüncelerimizi paylaşmayı severiz. Hele bir de senin gibi rahat hissedene kadar anlatmaya çalışıyorsak, bu aslında içten geldiğimizin göstergesi. 💬💞
Bizim toplumda iletişim güçlü bir bağ kurma yolu. Anlatmak da biraz yük hafifletmek gibi. 😊 Erkekler bazen bu durumu anlamakta zorlanabiliyor ama aslında konuşarak, paylaşarak kendi terapimizi yapıyoruz diyebilirim. 🤷♀️ O yüzden rahat ol, bu sende var olan güzel bir özellik. Kim bilir, belki karşındaki seni gerçekten anlamaya başlamıştır bile! 💕✨
Cevap
20Cevap
Sanırım öyle daha rahat kendilerini ifade ediyorlar :D :D ama gerçekten linç yemeyeceksem türk kadını çok konuşuyor
Hahaahha bir erkeğe böyle mesaj dayayan döşeyen kadınların parmaklarına yazık. Adam eline alır 2 kelimeden sonra ne çok kafa silkiyor der🤣
Az öz dokunaklı yazmak lazım:dd
Kesinlikle sjsjs
Ahahaha😅😅Aslında ben anlıyorum hemcinslerimiz söyleyemediklerini söylemek istiyor o yüzüne kapanan telefonu mesajlara dökmek istiyor. Adam edebiyat öğretmeniyse okur belki bu duygulu mesajları yoksa okumaz. Erkek zihni düzdür😅
Fazla yormaya gerek yok bence ya nasılsa anlamıyor kıt beyinliler😂😂
Hahaha aynen öyle 😅😅
Çok konuşan ( boş konuşanlardan bhsetmiyorum) bir kadın anlaşılmamıştır. Bir insan bir konuyu sürekli konuşuyorsa ya da sorun varken konuşmayıp için atıyorsa sonuç görseldeki gibi oluyor. Tamamen karşı tarafın öküzlüğü
Bence TC kadını çok konuşur çünkü duygularını ifade etmeyi sever, iletişim onun için bağ kurmanın en doğal yolu oluyor sanırım. Anlatmak, rahatlatır; dertleşmek, yakınlaştırır. Detayları paylaşmak kadınlar samimiyet göstergesidir. Erkekler çoğu zaman çözüm odaklıdır, ama kadınlar için konuşmak çözümün ta kendisidir. Bu da güzellik katıyor aslında.
İnce düşünürler
Çok konuşmuyorum çok konuşanı da dinleyemiyorum kalbim sıkışıyor
TC kızına laf ettirmem. Onlar bizim anlarımız, onlar bizim sırdaşlarımız, onlar bizim meleklerimiz. Uzun yazıyorlarsa vardır bir bildikleri 😂😂
Noldukine 😂
Çünkü ailesinde küçükken vs kimse onu dinlememiştir kendini ifade etmesine izin vermemiştir sürekli kendini açıklama anlaşılma ihtiyacı içşnde kıvranır durur. Bu sadece kadınlar içinde geçerli değildir tabi
Dün aynen böyle bir sahne yaşandı 😀 yorum yapmıycam dedim ve demez olaydım 😂😂
Ama tahrik ediliyoruz bence, yoksa bizde biliriz susmayı (şüpheli😂)
Bu kadar önemli ne olabilir diye zoom yaptım ama okunmuyor okunsa okuyacaktım 😂😂😂
yuh ak, eşşeğinski kadar uzamış🤣
Siz yazınca norma, biz 5 kelime yorum yazınca oha! öyle mi? :D
Valla bazı erkekler kadınlardan bile daha çok konuşup söylenebiliyor çok da genellememek lazım bu konuyu.
T. C. kadınında sorun yok, TC insanı anlamıyor o yüzden 🤣🤣🤣🤣
Tc erkeği anlamıyor bence😀😀
Aahahha TC kadını da anlamıyor bazen jsjsj
Olabilir djsj
😊❤️🩹
Umut varsa konuşurum. Yoksa buz gibi oluyorum
kadınların geneli böyle sadece Türk kızına özel değildir bence
Tripli ve eleştirel, egoist ve güvensiz olduğu için bence. Tc halkının cehaletten ve taklitçilikten beslendiğini düşünüyorum maalesef. Kaliteli Türk insanı çok az.
Hepsi değil. İşte bize düşen de az konuşanı bulmak. Zor ama değer.
birilerinin kendisini dinlemesine ihtiyacı olan herkes oldukça çok konuşur genel olarak tc kadınları bir şeyleri anlatma açıklama konusunda fiyasko olduğundan laf kalabalığı yapabiliyorlar
tc erkeğinin aklı kıt olduğu için mala açıklar gibi açıklıyorsun işte
küçük düşürücü bir cümle kullanmadım ancak alınmış olacaksın ki oldukça ofansif ve geçerli olmayan bir yorum yapmışsın beynini kullan gün gelir lazım olur.
genelleme yaparsan üstüme alırım tabikide
sen benim zekama laf edecek seviyede değilsin daha
zekana laf etmemiştim fakat okuduğunu anlama becerin zayıf olacak ki şu an zekana laf ediyorum sormuş olduğun sorulardan ve yorumlardan objektif olmadığın aşikar acilen seni topluma kabul edecek insanlar kazanman için psikolojik destek olman gerektiğini belirteyim umarım tedavi olabilirsin iyi günler
konuyu manipüle etme çaban boşa
laf sokmaya çalışıyorsan bil ki yerdeki çöp kadar dikkat çekmiyor
acilen kendini geliştir ama farklı konularda
nasıl yanmışsan ardarda 3 yorum atmışsın az ötede havla lütfen bundan sonra yazdıklarını okumayacağım bile çok geçmiş olsun
okuma bilmediğini zaten biliyorum kendini açıklamaya zahmet etme senin kadar uzun yazmıyorum iyi anla diye
isminden de anlaşıldığı gibi sevgisiz olma sebebin yorumda belli
Kadınlar günde ortalama 20 bin kelime kullanıyor; erkeklerin konuştuğu kelime sayısı ise 7 bin.
Bunun nedenini söylerim ama çoğu yanlış anlar o nedenle herkes kendi konuşanının sesini ayarlasın yolunu bulsun :))
bu cidden doğru ama napalım Allah ağız vermiş konuşmayalım mı? madem konuşmicaz Allah bize bu ağızı niye verdi shshdh
Canımız konuşmak istediği için😅
Tekefonlarda olmazsa olmaz uygulamalar var. Fabrika ayarlarına dondursek bile olanlar.
Türk kadinina yüklenmiş silinmez uygulama bu
TC erkeği onu bir satırla anlamadığı için uzun uzun anlatma gereksinimi duyar
Ben de çok konuşurum 😅 demekki asimile oldum artık😅
Bunun çeneyle yapılan versiyonu hiç çekilmiyor aw 😀 mdmdjd
of bu ben en degmeyecek insana bile roman yazdim
anlayacaklarını bilsek bi cümle kurardık ama yok mala anlatır gibi anlatmak lazım
Çok konuşmayı sevmem, ama bazen tuttu mu tutuyor ve susmuyorum🙂
Derdi çoktur içini dökmek ister odun pis@lik erkekleri begenirler cana yakindirlae
Türkçe sondan eklemeli ve eş anlamlı kelimelerin olduğu bir dil olduğu için yanlış anlaşılmalara yer bırakmıyoruz
Biz çok konuşmuyoruz onlar az konuşuyor
Anlaşılamadigi için
Ne kadar konuşursa kendini o kadar ifade edeceğini zannediyor ama işlerine geleni anlarlar sadece
Kadınlara sormak lazım
Sonunda kadınların çok konuştuğunu söyleyen başka bir kadın. Gözüm açık gitmez artık;)
Erkekler bir halt yemiştir de ondan
Erkek tarafından anlaşılmıyor çünkü 🙄
Konuşana değil konuşturana bakmak lazım...
Ne diyeyim ki hojam kadınlar kapatılsın😂😂
Çünkü istek hiç bitmez doyumsuzdur
Görselde kendimi gördüm 🤣🤣🤣🤣🤣
Diyecek tek bir lafı yok çünkü büssürü lafı var😂
Demekki anlamıyorlar yoksa neden konuşalım 😂
genetik bence
Kadınlar sözsel erkekler görsel 😂
Kim demiş
Evet az konusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?