Dün gece arkadaşımın evine gittim kendisi evli 1 yıldır. Gittiğimde eşi de vardı ve 5 kişilik kız grubuyduk. Yemek yedik alkol aldık biraz da ama çok içmedim ben 2 kadeh şarap içtim sadece. Su için mutfağa gittiğimde arkadaşımın eşi de peşimden su içmeye geldi ve biraz ayak üstü konuştuk. Bana anlamlı bir şekilde baktı ve keşke daha önce tanısaydım seni her şey çok farklı olurdu dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım ve elim titredi bardağı düşürdüm elimden sonra da başım dönüyor diyip salona geçtim. Kafayı yiyeceğim ciddi mi söyledi yoksa sarhoştu o yüzden mi söyledi diye ama o da çok içmedi. Şimdi ben ne yapacağım nasıl davranacağım o kişiye 🤔
Cevabın nedir?
+1 yılMesafeni koymayı bileceksin!!! Yahu böyle çapsız çapkınlara hep kadınlar prim veriyo anasını satiim. Sonra adam gibi adam bekliyorlar. Yahu içerde karısı varken sana alenen yavşamış. Senileyken kime yavşamaz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle olmayacak ki bu adam.
En İyi Cevaplar
+1 yılgörüşme canım. sana görüşmen için zor mu var.
bırak insanların yuvası ile oynama14 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin yuvası ile oynamıyorum ki arkadaşım benim iş yerinden arkadaşım her gün beraberiz görüşmeyi kesmem mümkün değil
- +1 yıl
evine gitme. eşi ile olan ortama gitme. ben onu diyorum
Soran+1 yılEşi iş yerine geliyor, eşi benim doğum günüme dabet etmediğim halde eşimi almaya geldim bahanesiyle erkenden gelip saatlerce oturuyor, evine de bütün arkadaş grubu olarak gittik yalnız asla gitmem ama gitmeme şansım yoktu
- +1 yıl
konuşma soğuk davran.
+1 yılNasıl bir yaşantınız var? Sizin gibi insanları görünce tiksiniyorum hayattan.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptım ki? Benim alakam yok
+1 yılÜzücü. Bu durumu hemen o kişinin eşine anlat ve o kişiden tamamen uzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlatacağım o kadar zor ki bunu anlatmak? Eşi de kabul etmeyecek ki iftira diyecek kesin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi o şerefsiz senin yaptığında ultra şerefsizlik sen nasıl bir arkadaşsın ya o sana o sözleri söylerken neden tepkisiz kaldın? Yerinde olsaydım tokadı basıp kiyametleri koparmistim sana ilgili olmasına seni evine bırakmasına buna müsaade etmen üstüne üstlük arkadaşına anlatmaman seninde bu durumdan hoşlandigini onunla birşeyler yaşamak istediğini gösterir o pislikte sende koskoca karaktersiz ve iğrençsiniz umarım arkadaşın senin gerçek yüzünü görür o kocası olacak kisininde ikinizede tekmeyi basar umarım inşallah beter olun !!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılUzak durmalısın tabiiki. Arkadaşını boynuzlamayacaksın herhalde..
22 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki boynuzlamıcam ama söyle diyorlar nasıl soylicem
- +1 yıl
Hayır. Bu arkadaşının evliliğine zarar verir. Tacizin devamının gelmemesi icin uzak durup, bununla biterse, paylaşma. Baktın senin ses çıkarmaman karşı tarafı daha da cesaretlendiriyor, o zaman delil de ekleyip öyle konuşmalısın arkadaşınla..
Siz bence bidaha o arkadasinizla ne görüşün nede evine gidin 🤪✋
11 Yorumla
Soran+1 yılO arkadaşım iş arkadaşım benim bu mümkün değil
+1 yılYanlış anlama ama sen bence hoşlandın bu adamdan. Yüzüne bir şaplak indirmen lazımdı
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl indircem? Eşin bana böyle dedi mi dicektim sonra arkadaşıma
- +1 yıl
Evet. Terbiyesizliktir bu. Evli adamın kendi evinde karısı içerdeyken sana yazması hemde ahlaksızlıktır. O evi terkedip gitmen lazımdı. Gitmemişsen hoşlanıyorsun yani bu işin ayıbı falan mı olur?
Soran+1 yılIçerde diğer arkadaşlarım da vardı. Iş arkadaşım o kişi benim. Onu da rezil ederdim kendimi de.
- +1 yıl
Bu rezillik değil canım. Bırakın lütfen bu lafları ya. Adam sana yürümüş be yuh.
Soran+1 yılYa normalde de çok ilgili ama bu çok fazlaydı
- +1 yıl
Tamamda bundan hoşlandın mı hoşlanmadın mı bunu söyle
Soran+1 yılHoşlanmadım. Çok yanlış bu
- +1 yıl
Şimdi arkadaşına söylesen aran açılacak böyle bir şey varsa zamanında neden söylemedi partal atıyor kocamda gözü var diyecek. O zaman bir hareket yapsaydın olay buralara gelmeyecekti
- +1 yıl
Sen en iyisi hoşlanacak birini bul onunla tanış ilişkini kes o arkadaşınla. Sarışın mavi gözlü tercihin olur mu? 😂
Soran+1 yılArkadaşımla yine ilişkimi kesemem ki. Aynı yerde çalışıyoruz sevgilim olsa ne farkeder sorun arkadaşım değil arkadaşımın eşi
- +1 yıl
Nasıl biliyorsan öyle yap. Yarın bir gün o çocuk sana yine yazar zaten. Ona göre bir karar alırsın.
+1 yılİkidaka dm gelirmsn bu arada neden bukadar heycan yapnki
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam evli olmasam senle olurdum dedi çünkü napcam ben iş arkadaşım her zaman görüyorum ben eşini de mecbur
- +1 yıl
Anladm burdan deglde dmden knusalim sorunu begndm tkp ok
- +1 yıl
Ordamsnn
+1 yılneden panik yapyiorsun ki simdisenden cok etkilendi hosuna gittin senden vaz gecmez
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilk görüşü değil. Arkadaşımla aynı iş yerindeyiz. Hep geliyor isten almak için
- +1 yıl
yane esi evdedir o esi bilmeden seni isten mi aliyor
Soran+1 yılSaçmalama eşini almaya geliyor o arada beni görüyor benimle de gelip konuşuyor
- +1 yıl
konussun ne olacakki düsmanmisinz
Soran+1 yılDeğiliz zaten konuşmasına lafım yok da dün gece yalnız yakalayıp her sey farklı olurdu dedi bu ne demek anlıyosun dimi arkadaşımla evlenmem senle olurdum demek
- +1 yıl
senden cok etkilendi en Yakin zamanda seni haletmek istiyordur
- +1 yıl
burdamisin
- +1 yıl
bir sey soaracaktim
+1 yıleğer böyle bir soruyu sorabiliyorsan kendini sorgulamalısın ve o arkadaşınla da arkadaşlığınızı bitirmelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bitireyim kızla aynı yerde çalışıyorum bu mümkün değil
- +1 yıl
aynı yerde çalıştığın herkesle arkadaş olmak zorunda değilsin zamanla arana duvar örüp daha seviyeli sadece iş arkadaşlığı yapabilirsin.
Soran+1 yılYa aynı ortamdayım ve iyi arkadaşım kız nasıl bitircem ortada bir şey yokken. Bütün gün dipdibeyim kızla öylesine bir arkadaş değil
- +1 yıl
en yakın arkadaşlarının birisinin kocası senin aklını karıştırıyor bu nasıl olacak bir şey? arkadaşlığınızı sorgula ama kendi açından
Soran+1 yılBenim aklım karışmadı. O kişiyle asla ilişkim olamaz. Evli biriyle olmam ben asla
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıltak sepeti koluna herkes yoluna diyeceksin
sen kendi yoluna bakacaksın
öyle bir sözle yelkenleri suya indirme akıllı ol01 Yorumla
Soran+1 yılYa asla yapmam öyle bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun yaptığı yavşaklık resmen ne demek eşinin arkadaşına öyle budala budala konuşması öyle.
Uzak dur ondan niyeti seni kullanmak. Biraz onurun varsa bir daha görüşmezsin onunla.22 Yorumla
Soran+1 yılBen görüşmüyorum ki zaten. O benim karşıma çıkıyor hep
Cevap sahibi+1 yılUzak durmazsan Eşine durumu anlatacağını söyleye tehdit et gerekiyorsa
arkadaşına söyle
nasıl bir kardeşim oldugunu bilsin16 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem
Soran+1 yılBilmiyorum işte. Eskiden sadece ilgili davranırdı şimdi alkolün etkisiyle galiba bunu dedi. Iyice şaşırdım ne yapacağımı
Soran+1 yılUzak duramam ki
+1 yılHangi filmdi bu ya. Valla çok benziyor bir filmde geçiyordu
01 Yorumla
Soran+1 yılValla film değil ay
Şaka gibi ya aklın varsa arkana bakmadan uzaklaş bu kumpasa düşmek istemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum tabi ki ama kızla aynı yerde çalışıyorum
Arda Turan’ın hikayesini yaşıyor bırakın.
41 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten oldu bu. Geçen gün de doğum günü kutlamama geldi davet etmediğim halde ve kızla aynı yerde çalışıyorum eşi de hep geliyor eşimi almaya geldim bahanesiyle
keşke karımın arkadasıda bana öyle dese.. onunla her fırsatta buluşur sevişirdim.. çok heyecanlı olurdu.. eminim karısıyla ilişkiye girerken seni düşünüyordur.. seksi güzel biri olmalısın.. ben evliyim bu konuyu konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılRakı içseydiniz böyle olmazdı şarap içtiğiniz için öyle olmuş
Canım rakı çekti poff...00 YorumlaUzak dur soğuk davran
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten mesafeli duruyorum ama peşimden geldi işte. Geçen gün doğum günü kutlamama da geldi davet edilmediği halde eşimi alcam bahanesiyle ve 2 saat en az oturdu bizle
bir kereden bir şey olmaz bırak oda rahat etsin sende
00 YorumlaUzak dur. Seninle daha önceden tanışmış olsaydı da bir başkasına gene aynı şeyi söylerdi emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istemiyorum ki
Fazla film izleme bence etkisinde kalıp böyle fanteziler kuruyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılValla gerçek ya. Hatta geçen gün doğum günüme de geldi eşimi almaya geldim diye iki saat oturdu sonra da arabam olmasına rağmen geç oldu ben bırakayım seni araban burda kalsın diye bin kere ısrar etti. Akşam da babam alacaktı beni babamin beklediği yere kadar istemiyorum gelme dememe rağmen geç oldu yalnız yürüme diyip benimle cıktı evden beni geçirdi
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNe fantezisi ya bunlar gerçek ve arkadaşımın eşi ile bir ilişkim yok ki benim adam dün bana asıldı benim suçum ne karşılık vermedim ki
Soran+1 yılNasıl izah edecektim kocan bana keşke seni evlenmeden tanısaydım da senle evlenseydim dedi mi dicem
Soran+1 yılYa yalan söylemiyorum sen hiç mi kız kıza akşam yemeği yiyen yanında alkol alan arkadaş grubu görmedin. 5 kızdık sadece ben yoktum. Türk ahlakında olmayan adamla yalnız yemek yemem. Adam gidebilirdi evden bizi yalnız birakabilirdi ama bırakmıyor bizimle hep. Doğum günüme bile geldi davetsiz yere
Soran+1 yılYa hoşuma gitmiyor ama arkadaşımın yuvasını mı yikayim ya napayim sen söyle kolay mi kocan bana asılıyor demek saniyosun
Soran+1 yılBen aldatmam kardeşim ben öyle biri değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin sonu kötüye gider aga aranıza mesafe koyun
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten mesafeleyim ama o an ne yapacağımı şaşırdım
+1 yılArkadaşının eşi biraz sana yürüyor. Onların evine gitme.
00 Yorumla
+1 yılarkadasina soyle
29 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem
- +1 yıl
niye kendini onun yerine koy ve soyle yarin aynisi sneinde basina gelir
Soran+1 yılEvlilikleri bozulacak benim yüzümden sonra nasıl bakcam arkadaşımın yüzüne
- +1 yıl
valla aldatilmakdan daha iyidir evliligin bozulmasi yarin seninde basina gelince gorursun
- +1 yıl
ne evliligi adam kadini aldatiyor. boyle evlilik mi olur senin gibi arkadas dusman basina
Soran+1 yılBenim suçum ne ya Allah aşkına ben naptım
- +1 yıl
arkadasinin aldatildigini bildigin halde sakliyorsun daha kotu ne olabilirki daha kotu ne yapabilirsin insana bundan buyyk kotuluk olmaz
Soran+1 yılKocan bana asılıyor demek kolay mı
- +1 yıl
cok kotusun yazik kadina oyle bir psilikle 1 dk hile kalmamasi lazim snein gibi arkadas olmaz olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzak dur... baska soze gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl durcam peki arkadaşım her gün sabah akşam beraber olduğum kişi. Eşi desen nerdeyse her gün geliyor is yerine
Cevap sahibi+1 yılaz da olsa mesafe koy hissettir ona ama sen istekliysen bosuna cene yormaya gerek yok
Soran+1 yılEvli biriyle olamam
Cevap sahibi+1 yılbekarla olursun yani :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. işin zor
16 Yorumla
Soran+1 yılNapcağimi şaşırdım
Soran+1 yılEvlerine çok az gidiyorum zaten. Gitmem önemli değil ama eşi sürekli iş yerine geliyoe nerdeyse her gün.
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok içmemişsin böyle olmul demekkş çok içsen soluğu yatakta alırdınız
06 Yorumla
Soran+1 yılBen naptım ki benim ne suçum var peşimden gelen oydu o lafı söyleyen de
Cevap sahibi+1 yılTamam işte kafan güzel olsa yatağa atardı diyorum
Ulan nasıl bir ortam içindeymişsiniz kimin eli kimin götünde belli değil
Öyle arkadaş olmaz olsun
Soran+1 yılArkadaşımın ne suçu var senin anlama zorluğun var galiba
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın kocasına sahi çıkacak suçu bu
Soran+1 yılYa haberi yok ki olsa izin verir mi
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Uzaklaş
14 Yorumla
Soran+1 yılHer gün görüyorum ama hiç samimi davranmıyorum ben hep siz diyorum
Soran+1 yılDavet etti napiyim yalnız gitmedim ki 5 kız gittik doğru olan eşinin evde olmamasıydı
aradaşına anlat
111 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamam evlilikleri bozulur
Soran+1 yılNasıl anlatcam peki ne dicem
Soran+1 yılBeni sonra babamın alacağı yere kadar götürdü zorla resmen orda bor şey demedi diyemedi
Soran+1 yılBen de ondan rahatsızım ya zaten normalde konduramıyordum. Geçen hafta doğum günüme gelmesi rahatsız etmişti üstüne bu beni iyice korkuttu.
Pislik herüf
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü oldum ya napcam ben şimdi
Soran+1 yılDün gece tehdit edemedim şok oldum sadece. Uzak duramam nerdeyse her gün görüyorum adamı. Tehdit ederim olmazsa dediğin gibi ama çok kötü hissettim kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Uzak dur ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşmam mümkün değil aynı yerde çalışıyoruz
+1 yılHiçbir şey olmamış gibi
20 YorumlaTepkinin mesafenin köy eşine söyle
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem
Soran+1 yılNumaram yok onda
Soran+1 yılSosyal medyamda da ekli değil ama aynı ortamda olmayı engellemek benim elimde değil
Uzaklaş o insandan
15 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşmam mümkün değil aynı yerde çalışıyoruz
Soran+1 yılNe yapcam peki ben? Nasıl söylenir ki bu
Soran+1 yılHer gün görüyorum nerdeyse ben o kişiyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak duracaksın
21 Yorumla
Soran+1 yılUzak duramam ki arkadaşımla aynı iş yerindeyiz hep geliyor iş yerine
+1 yılŞerefsiz kardeşim.
00 YorumlaVar bu adamın sende gözü, kolla dötü:)
00 Yorumlaistiyomusun verirmisin ona
05 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ya
Soran+1 yılKorktum sadecd ya elim titredi
+1 yılSana yürümüş dikkat et samimi olma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana yürümüş resmen
18 Yorumla
Soran+1 yılYürüdü hep ilgili davranıyor zaten ama dün yaptığı çok kötüydü. Gece geç döndüm eve ve benden önce kalkanları geçirmedi ama beni tutturdu ben götürürüm diye babamin geldiği yere kadar benimle indi yürüdü
Soran+1 yılKonuşmak istedi hiç cevap vermedim. Asılacak bir şey demedi.
Soran+1 yılYa güzel olsam nolur ki onun eşi arkadaşım ben değilim
Soran+1 yılYürüyeceği kadar yürüdü benim bu durumdan kurtulmam lazım
Karısı hamileyse onu ara.
01 Yorumla
SoranHamileyi nerden çıkardın ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. uzak dur yeter
10 YorumlaBence görüşme bida ayarsız adam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılklasik yavşama taktiği karaktersizmiş
00 Yorumla acaba o arkasın ünlü bir futbolcu mu dadbdb
04 Yorumla
Soran+1 yılYa konunun ardayla ne ilgisi var
Soran+1 yılÇok farklı bence
Adam niyeti bozmuş dikkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılOff ya
+1 yılNuri alço sahnesi gibi.
10 YorumlaSana takmis kafayi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulurum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzak duracaksın
10 Yorumla Sende gözü var götü kolla😂😂😂😂
00 YorumlaArda ve Berkaya selam :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. bir daha onunla yalnız kalma hatta görüşme
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalma durumum yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhatap olma önüne bak
10 Yorumla
+1 yılİrtibatı keseceksin.
00 Yorumla
+1 yılnasıl giyinmistin
07 Yorumla
Soran+1 yılGiyimle ilgisi yok beni hep görüyor
- +1 yıl
belli ki alkolün etkisiyle senle olmak istemiş. ne düşünüyosn
Soran+1 yılBenle olamaz asla
- +1 yıl
o zaman arkadaşına anlatmalısın
Soran+1 yılAnlatamam evlilikleri bozulur
- +1 yıl
öyle bir adamla evlilikleri devam etmeli mi sence? bana bak bunlar senden threesome istemesin :)
Soran+1 yılSacmalama ya
Seni istiyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımla evli
Seni sihmek istyr
00 Yorumlasapıtmış
00 YorumlaSkcek seni
00 YorumlaBir gelişme oldu mu?
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz