Hoslandigim cocuk benim ondan hoslandigimi anlamiyor her zaman öyle oldugumu düsünüyor. Nasil onun özel oldugunu hissetirebilirm?

Hoslandigim erkekle arada bir yemege cafeye gidiyoruz galiba o da benden hoslaniyor zaten. Güclü kadinlardan hoslaniyor erkege bagli olmayan ayaklarinin üzerinde duran ve bundan dolayi bana iltifat etti bir kac kere bu yönümü begendigini söylemisti. Gittigimiz yerlerde gururuma dokunuyor hesabin onun ödemesi ve maddi durumu da cok iyi degil o yüzden anlastik bir o ödeyecek bir ben. Fakat bu bizim aramizdaki iliskiyi arkadaslik durumuna getirmez mi? Dogru yapiyormuyum gercekten hesabi ödemekle?

Ayrica benim ondan hoslandigimi anlamasini istiyorum fakat cok dominant acik sözlü birisiyim erkeklerle konusmaktan cekinmem genel olarak iyi davranirim herkese ama ona davrandigim gibi kimseye davranmiyorum. O ise benim hep öyle oldugumu düsünüyor olabilir yani sanki ona özel degilmis gibi. Örnegin onun yemek davetlerini kabul ettim oysa normalde hic bir erkekle bas basa yemek yemem ama iste baskasi teklif etse yine kabul ederdim diye düsünüyor sanirsam. O tipik kiz triplerine de girmiyorum sonucta ondan hoslaniyorum ve bulusmak icin ben de caba sarf ediyorum. Bunu arkadaslik olarak algiladigini düsünüyorum ve bu yüzden hala acilmadi bana. Ben acilsam bir evlilik teklifi etmedigim kalcakti o kadar da abartmayalim :D

Anlatabildim mi biraz karisik yazdim bir akil fikir verin nasil ona onun benim icin cok özel oldugunu hissetirebilirm?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim alisveris yapmayi cok sevdigimi biliyor ve kendisi sevmiyormus bana da biraz alisveris sevginden ver ögret nasil sevilir gibisinden biseyler dedi. Sizce beraber bir alisverise cikmayi teklif etsem mi? :D
Hoslandigim cocuk benim ondan hoslandigimi anlamiyor her zaman öyle oldugumu düsünüyor. Nasil onun özel oldugunu hissetirebilirm?