Aşık olduğum insanı unutmak bu kadar zor mu?

5 sene bir ilişkim vardı. Sürekli bana bağırırdı küfür bile ederdi AMA Ben onu sevmekten başka bişey yapmadım. 18 mayıs 2010 da ayrıldık. Beni affetmesini tekrardan biraraya gelelim dedim AMA o bana % 50 şans Verdi. Birdaha düşünürsem sen olursun dedi. Buluşalım dedim beni soğukta 2 Saat bekletti gelmedi. Askere gitti benden helallik istemedi herkesten istedi ama beni görmek bile istemedi. Askerdeyken aradı öylesine dalga geçer gibi Ben ona rağmen güzel güzel konuştum. Askerden geldi ertesi gün beni aradı ve görüşelim dedi bende tam diyip kapattım. Annesi hastalandı hastahaneye gidip ilk defa orda gördüm böyle bir duygu olmaz o Ne yaptı yüzüme bile bakmadı.

bende evlenme teklifi Eden brine evet dedim. Bizi Gördü. Benden karaktersiz kişiliksiz kimse yok beni aşağılarken Ben haksızlık ettiğini söyledim. Ertesi gün beni sevdiğini ve evlenmeden kaçamak yapmak istersen Ben seninle birlikte olurum dedim. Ben Hala böyle biri değilsin ben de değilim duymamış olayım dedim. Ben onu ölesiye sevdim ki şu an hiç düşünmediğim bir şekilde sadece iyi bir kalbi olan biriyle evleniyorum. O beni bu kadar çabuk unutmuşken Ben Niye unutamadım. Bu kadar zor mu? unutmak soruyorum lütfen cevap verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Ya beni yanlis anlamayin.Ben bu insanla evlenecem ve hayatimi degistirecem.Ben evlenecegim insana hat a yapmadim.Ben kotu birisi degilim onu aldatacak yada yari yolda birakmamm.sadece size sordum Neden Boyle oluyor insan deger verip ilk asik oldugu insane kaybettiginde bukadar zor unutuyor.
Aşık olduğum insanı unutmak bu kadar zor mu?