Merhaba anlatacağım olay 2 sene oncesine dayaniyor bir kursa yazildim ve bir kizi sevdim tipini değil. Hal hareket tavır ama bunu ona söyleyemedim ama her gün fotograflarina baktim. Her saat ne resim atmış bunu siler mi silmeden ekran görüntüsü alayim olarak geçti hatta sürekli onun bulunduğu yerlerde olmaya çalıştım o cafe restoran akliniza ne gelirse evinin oralarda baya dolastim sürekli hayal kurdum onun ile ilgili spotify dan dinlediği şarkıları dinledim onu hissedebilmek icin elimden geleni yaptim bu aksam arkadaşım bana gaz verdi ve mesaj attim sonuç bu simdi kendimi garip hissediyorum hem üzülmedim ama hemde icim parcalandi bunu soylesiginden beri nötr um ruh halim tavitlarim?
Vay ya. Kardeşim senin arkadaşlarına tek tek sokayım ben. Bu işler böyle olmaz. Burada üzülmen gereken tek şey düştüğün bu durum. O kız kim ki senin hakkında karar veriyor. Bu duruma sakin düşme bir daha. Kizin bir tarafını kaldirmayacaksin bir kere. Bunu oku "the call me Alpha"
bizim kulübe hoşgeldin :D seninki en azından teşekkür falan etmiş benimki şiir yazmama rağmen sapık muamelesi yaptı bana, yazdığım şiirin konusu da ayrılıktı ben hoşçakal demek için atmıştım onun bana bakmayacağını bildiğim için durup dururken azar işittim
Bence en guzelini yapmissin. Birlikte bir seyler paylasmadiginiz icin seninki sadece takintiydi, ask degildi. Soyleyince rahatlamanin sebebi bu. Kizda iyi olgunca bir karsilik vermis.
Yav he he. Olgunca karar vermişmiş. Aynı çocuk çekingen davranmasaydi da erkekçe davransaydi o kızın reddetme gibi bir olasılığı yoktu. Ben olsam bu fırsatı o kıza vermezdim istediysem zaten alırım.
birlikte bir şey mi yaşamak gerekiyor aşk için :D Hayır asıl birlikte bir şey yaşayınca aşk olmuyor yaşadıktan sonra unutamıyorsan alışkanlık oluyor. Aşk hiç tanımadığın birini sevmektir zaten çoğunlukla
@cokoko ask birlikte gecirdigin zamandir, sana kattigidir, sana en azindan bir faydasinin bile dokunmasidir, ogrettigidir. Takintinin piskolojide anlamina bak. Ayrica ben aliskanlikla ilgili bir sey soylemedim. O bambaska bir sey. Hic tanimadigin birini sevmekte abtalliktir, ask degildir
birlikte geçirilen zaman alışkanlık olur. İnsan sigara ile de birlikte güzel zaman geçirir, ben sigaraya aşığım demez, alışkanlık der. Hiç sigara içmemiş birinin sigarayı çok sevmesidir aşk. Umarım basit örneğimden anlamışsınızdır. Kavram karmaşası yaşıyorsunuz, muhtemelen biriyle birlikteliğiniz var yaşadığınızı aşk sanmak için inat ediyorsunuz, dediklerimi kabul etmeyerek uzunca bir süre aşk olduğuna kendinizi ikna edebilirsiniz. Belki gerçek aşkı siz de bulursunuz o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir kere senin gibi bir kezbansa zaten dönüp bakmam umrumda olmaz. Sana neden cevap verdiysem zamanımı ayırıp o da ayrı bir muamma neyse, kızlar iyi aile çocuğu olan erkeklerin hayatını s*kerler genel olarak. Sonra bizim canım erkek yas tutar kız bana bakmadı diye. Diyelim kız kabul etti, böyle erkekleri peşinden dolandirirlar nasıl mı, törpileyerek, torpilemeyi ise yalandan ağlayarak, kıskandırarak, yalandan kavgalara falan yaparlar. Sonra erkek iyice bağlanır. Sonra onu parmağında oynatır. Neyse konu uzun ve senin kafan kalin vaktimi seninle harcayamam. Şimdi kabilene geri dön.
@cokoko ya benimle dalga mi geciyprsun? Birincisi iki kisi arasinda olan bir iliskiyi cansiz bir nesneyle karsilastirarak en buyuk sacmaligi yapmanin yami sira birde aliskanligin tanimina bile sozlukten bakmamissin. Bence kelimeleri karistiriyorsun ve hala savunma yapmani kabul etmiyorum. Ayrica bir iliskimde daha once olmadi, kafami karistiracak bir iliskide surdurmuyorum. Soyledigin her sey yanlis
sözümün arkasındayım, birgün aşık olursan anlarsın. Olmayana çok kolay. Bu arada kimseye yer cücesi falan deme benim de 1,66 boyum var bulur kemiklerini kırarım senin
Ahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 hiç güleceğim yoktu salyan akar yazmiş. Ama buravo bak değerli vaktimden 20 30 saniyesini sana ayırdım şanlısın. Neyse etrafındaki birkaç canım abaza erkek senin g*tünü kaldırmış sen benim seviyeme gelemezsin. Neyse ben kaçar ilk defa bir kezbana bu kadar çok vakit ayırdım.
ben turuncu kuşak kickboksörüm, 190 lık diğer boksör arkadaşlar kardeşim yeter artık diyordu :D Senin kemiklerini de kırarım istediğim her haltı da yaparım. Bir daha kimseye cüce dediğini görmeyeyim
Afrika'daki kabilene geri dön kezban. Çok istiyorsan sana vereyim sen oyna diyecem ama inan içim almaz çünkü kezbansın, zaten sıra da gelmez sana neyse bak değerli vaktimi alıyorsun kezban 😏
istanbuldaysan adres ver kendin gibi iki kişi daha al tek geleyim vereyim eline ağzındaki dişleri kendine güveniyorsan bir saniye tereddüt etmem, sırf birine durup dururken cüce dediğin için yaparım. Denemesi bedava
hayır kadınlar tekvando şampiyonuyla da dövüştüm o da kendine güveniyordu en sonunda zırladı oturdu aşağı. Benim kulüpte yapmadığım bir şey değil, feministim dik dik konuşuyorsan gel kız falan ayırmam vereyim eline dişlerini, judo juijutsu falan sallamaya benzemez, kick boks boks ve muay thai biliyorum ve ciddiyim
@cokoko kardeş bıdık pisikolojini git başka yerde düzelt. Am* k andavalı ne kadar kezban olsa da kız dövmeye gidilir mi lan. Şuraya da yazıp durmayın bildirim gelip duruyor nereden yorum yaptıysam Allah Allah
@cokoko lan klavye delikanlısı, hadi evladım tamam sensin uyu hadi bu gece çıtayı baya düşürdüm zaten sizin gibi insanlarla uğraşarak. O e*zik si*kik pisikolojini başka yerde düzelt. Am*k ılığı yazma uyuyacam bildirim sesi gelirse ağzına acı biber sürer si*kerim seni. Am*ına tipine sok*tuğum.
En İyi Cevaplar