Ben kimseye "sadece sarılıp uyuyacağız" demem mesela, niyetimi söylerim. Fakat tecavüz edecek kadar aşağılık bir iblis olmadığımdan, karşımdakine bırakırım seçimi. Kadınların da eş düzeyde berrak olabilmesini dilerdim. Gerçeği iki tarafın da bildiği, bunu karşı tarafın da bildiğini bile bildiği yalanlardan TİKSİNİYORUM. En samimiyetsiz yalan şeklidir, en ucuz toplumsal bağdır.
-Mağaza önünde: "ya dur bir bakıp geleyim" -Maddiyat hep ikinci planda ya zaten insan olmak önemli. -Karakter ve dürüstlük çok önemli -Iyy kıza bak kemik torbası ben bunu mu kıskanayım -15 dakikaya hazırım aşkım -Sen gerçekten ilksin ilk defa bu kadar ileri gidiyorum...
Ayyy askiiiim benim dedemin ciftiligi vardi taam mi atlarimiz vardiii ben bir gun bin ata emi at geldin bir çifte ben havada 3 takla 2 parende 4 ters takla 3 salto at yere düş benim zar caaaart patlasin emiii tabiki ilksin askim yhaaa. s. s
bir erkek asla sadece sarılıp uyumaz bunu kafanıza sokun kızlar! senin sadece kokunu duysam yeter yanımda nefes alıp uyusak yeter bana gibi romantik sözler yalan kızlar uyanın artık ;)
Mervelerde sabaha kadar ders çalışmaları düğünlerde ben bisey istemiyorum zaten mutlu olalım yeter başım ağrıyor demeleri klasik kendimi sana teslim ediyorum ilk demeleri makyaj zaten en büyük yalanları
bilemessin ki? kimde ne özlem var kimde ne acı var kimde ne ağrı var. doğru ya kadın demi. istediğini bu dünya için elde edersin. Ama diğer dünya, işte orada hesapvar tabi Allah varsa. kefenliyorlar, ağzınıız bağlıyorlar gömüyorlar. kadınlar Allah yanın
Son üç dört yıldır kimseyi sevdiğime, onunla sarılıp uyumayı düşündüğüme ya da onunla yakınlaşmaya yönelik bir isteğim olduğuna dair bir düşüncemi hiç hatırlamıyorum, kendi irademle bir başımayım ben.
En İyi Cevaplar