Giden sevgili geri döndürmek için, öncelikle neden gittiğinin muhakemesi yapılır bütün tetkitler masaya dökülüp neler yapılacağı konusun da ruh halinle hem fikir olabilecek kararlar alırsın... Yani hoppp sen gel demek çözülemiyen sorunlara karşı ilişkiyi tökezletir.
Her insanda başlarda ön yargılı olabiliyor çünkü sevdiğin insanı böyle bir yalanla itham edilmesi ben zoruna gider hemde kendini anlık kaybetme gibi durumlarda olur.
Ben hiç bir mesaj atmadım aramadım da sonuç geri dönmedi.. Bence elinizden geleni yapın.. Şu an hala bir hamle yapsam mı diyedüşündüğüm oluyo 1 buçuk ay oldu...
Giden gittikten sonra getirsen dahi eski bağı ve sıcaklığı yaşaman imkânsızdır. O soğukluk illâ ki araya girer. O yüzden giden gittiği gün bitmiştir. :)
Mesela bakın sevgililere veya aşık olduğunu iddea eden kişilere. Seviyorum diyor aldatıyor, seviyorum diyor ayrılıp başkasıyla sevgili oluyor ona da aynısını diyor. Ayrılıyorlar bu kez peşinden koşuyor aşk acısı çekiyor vs bilmiyorum dışardan bakıyorum çok saçma geliyor.
yaz sayıyıorum 3 tane dişi kurbağanın sol bacağı 1 torba davul tozu 8 tane göbek deliği pamuğu (not: hepsi ayrı kişilerden olucak) bunları keçi boynuzunu ve balı ısıtıp içine atıyosun kayboluncaya kadar karıştırıyosun her gün 3 kere onun adını söyleyip yiyosun maksimum 2 hafta veriyorum it gibi döncek
ya bravo gerçekten başardıysan... bazen severek ayrılırsın ve dönersin yani bitiş şekli neden bittiği önemli dilmi sence. .. çok net konuşmuşsun ondan yorum yaptımmm
@dragon3131 Neden bittiği önemli ama ben herzaman son konuşmadan önce uyarırım sorun her neyse çözmek için uğraşırım fakat baktın olmuyor Bitirirsin. Ynındayken kıymet bileceksin yoksa giderim geri gelirim yeniden başlarım onlar benim için hikaye. Ne olursa olsun geri gelmem, geri geldiğinde o yine aynı adam sen yine aynı kadınsın sadece vakit kaybı. Hayat değerli ben değerliyim neden kendimi mutsuz edeyim. Birbirimizimutlu etmek için vaktimiz vardı olmadıysa sonra yeniden dönmenin anlamı yok.
ayni hataya tekrar dusmek ne demek sence zaten yuruseydi o iliski bitmezdi degil mi... ? sen yine yani sekilde ayni hatayi yapmaya devam ediyorsun. zamanindan caliyosun
En İyi Cevaplar