Kocama cok agır konustum lütfen bana yardım edin?

esimin durumu Şu an pek fazla yok ve iki ev bakıyo yetisemiyo fazlada alısveris yapamıyoruz bu yuzden. Pijama gordum begendim bir yerde tm alalım dedi gittiğimizde sadece bir tane al dedi bende iç çamasırıda almam gerek dedim tamam dedi acele et biraz deyince ben bozuldum almak istemediğini düşündüm ve almadan cıktım beni eve bırakırkende ona kocalık bir sigara bir ekmek almayla olmuyo bakamıcaksan niye aldın dedim bir anlık sinirle oda defol git o zaman dedi gidiyorum dedim ve kolumda tuttup bagırdı git esyalarını topla diye ve oda cok agır konustu senden soguyorum seninle 5 dk yan yana durmaya korkuyorum kavga ederiz diye eve gelmeye korkuyorum. Bide yarın oburgun bişey olsa sana ben calısırım diyosun kim bilir neler yaparsın sen kotu bir kızsın falan. Eve heldiğinde mantı actım ona ve ozur diledim sarıldım ama eskisi gibi degiliz Şu an cok uzaklastı aniden ve dediki ben seni gercekten cok seviyomusum demekki ki hala burdasın. Sevgim yarıya indi seni daha cok sevebilirdim falan diyo. Degiş yoksa seni gonderirim dedim haksızım biliyorum onun gonlunu almam gerek lütfen yardım edin
Kocama cok agır konustum lütfen bana yardım edin?