AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben Beşiktaşlı değilim ama takım kazanınca yensede yenilsede beşiktaş diye bağıran insan nasıl yenildiği zaman değiştiriyor anlam veremedim
çocukken değiştirirdim hep kandırırlardı beni hele bir dayım var o yanımda olduğu zamanlarda fenerli olmadığı zamanlarda galatasaraylı olurdum :)
galatasarayda uzun zaman şampiyon olamadı asla takımımdan şüphe etmedim sende şüphe etme hem belki beşiktaş şampiyon olur ne belli
Bende galatasaraylıyım ama beşiktaşlı olmak istiyorum çünkü sevgilim beşiktaşlı ama karar veremiyorum takımımı değiştirsemmi diye
Zaten senden BEŞİKTAŞlı olmaz.İyi oldu BEŞİKTAŞ içinde
Gerçek taraftar takımının kötü zamanında de destekçisi olur tam olarak o ruhu kazanamamış olan kişiler genelde takım değiştirebiilir
Ben takımı çeşitli nedenlerle bırakabilirim.. Ama başka takım tutmak bana doğru gelmiyor..
Sanki dünün doğrusu bugünün yanlışı gibi..
Iddia ediyorum sen zaten cinconluydun.
Yakin bir arkadasim 6 -0lik skordan sonra iddiayi kaybedip fener atkisini takmisti.
Galatasarayda eğer 5-6 yıl şampiyonluk yaşamazsa Fener'e mi geçiceksin
Gelen yenilgilerden bıkarak takımını değiştirenle aynı takımı tutmuş olmak üzücüydü
Sevdiğim çocuk galatasaraylı ben ise fenerliyim çıksak bırakırım vallahi o kadar seviyorum istiyorum yani of of of ygsye değil ona dua ediyorum resmen :'(
Hayir kucuklugumden beri fenerbahceliyim degistirmedim degistirmemde
Bunu bir galatasaraylı yazsaydı galatalıların etmediği hakaret kalmazdı helal olsun beşiktaşlılara
La baroş soruyu soran senmisin bak burada yorumunda yok geri kalmazdın sen valla senden çok pis kıllandım şuan
ona buna salayacağına efendi gibi fikrini paylaşmak çok zor geliyo galiba? neyse kızmıyorum FEBEJEKE = ŞİKE
Hadi canım gerçektenmi kızmıyon? Kızacan diyede çok korkmuştum ayrıca sana kemik atanmı oldu diyecektimde gerçekten atmışım havladığına göre
kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar yaşasın ruh hastası beşiktaşlılar
Takım değiştirenle dalga geçerler öncelikle söyleyeyim.Galatasaraylı olman doğru olmuş.Burda takım değiştiren biri hiçbir takım tartışmasına giremez.
Evet var çok yakın arkadaşım kız arkadaşından dolayı tuttuğu takımı değiştirdi. delikanlı adama bu yakışmaz ve o günden beri konuşmuyoruz barışmayıda düşünmüyorum
Başarısızlıktan takım mı değiştirilir arkadaşım ? Sevda armayadır , renkleredir ; başarıya değil. Sen taraf olmayı , taraftar olmayı , gönül vermeyi çok yanlış anlamışsın.
bize dönekler lazım değil gardaşım :D saf cimbomlu lazım bize
Beşiktaşlı olarak doğdum, beşiktaşlı olarak öleceğim. <3
sonuna kadar galatasaray bank asyada olsa bile amator olsa bıle GALATASARAY LAY LAY LASY SSDFSDFSDF
Gezi olaylarından sonra çarşı grubunun etkisiyle çevremde çok sayıda kişi Beşiktaşlı oldu
ne alaka ben anlamadım kadıköyden kalkıp taksime geldiler tüm dernekleri toplayıp taksimde baştan aşağı yürüdüler en çok destek veren fenerbahçe y di bence.
tomayı kim ele geçirmiş bak
Ben küçükken Galatasaraylı olmuşum 3 yaşlarında falan babam da beni kiramayip olmuş.
kardeşim değiştirmişti kız arkadaşı istediği için çok kızmıstım halada kızgınım
her ne olursa olsun ben gs lı olarak takımımı bırakmazdım sende takımını bırakmamalıydın bence
iyi yapmışsın valla senin gibilerin beşiktaşlı olmasını bende istemem. bu camiamıza hakaret olur iyi yapmışsın
ahahahahahah asla degistirmem EN BÜYÜK GALATASARAY! <3
Ah be gizli yine güldürdün bizi :)
:)
var mesela kendisi gs sevdiği kız fb o zaman değiştiriyor:d
ne alaka yaw
çevremde yok. açıkçası pek de onaylamıyorum takım değiştirmeyi. yanlış anlama. fanatik olmasan bile takım değiştirmek anlamsız geliyor.
sözünü tuttun aferin :D
bizde yok öylee 1907'den beri dede yadigarı :))
Kesin gsli biri acmıştır bu soruyu :)) gs kötü gidiyor şimdide gele fenerli ol
En son anaokulunda değiştiren akadaşlarım olmuştu .Bi daha denk gelmedim
fenerliydim interli oldum
Fbliyim sonuna kdr ama bjklilar severim :)
kardeşim nişanlanınca fenerbahçeli oldu
ben takım tutmuyordum Galatasaraylı oldum
Hocam başarısızlıktan takım deiştiriosan oooo
GALATASARAY'lı olunmazz kardeşş dogulurr ...
Değiştiriyosan fanatik değilmişsin demek ki :)
Beşiktaş bırakılır mı yaaa ayıbettin
Heyttt be doğru yolu bulmuşsun :)
kesin fenerlilerdir o değiştiren değişikler
arkadaşım oğlu için takımı değiştirmişti.
Fenerliydim vakıfbank eczacı başına geçtim :)))
Anca sevdiğim için değiştiririm.
Vooooov süpersin :D
Takım değişmez
oho hemde nasıllll