Vallahi abim değişik çok değişik birisi anlatsam roman olur ama onu kabullenmek imkansız 👎 bende susuyorum yanında içim almıyor bazen tiksiniyorum yemek yiyişinden felan ama sonuçta o benim kocam değil, babam değil çocuğum değil.. kardeş kardeşi Allah yaratmış ama kesesini ayrı.. O yüzden ummrunda bile değil
Bi kaç ay önce karşılıklı hoşlandığımız bi bayana vardı. Kendisi benden o zamanlar üst konumda idi ama işte sartlar gereği yanına meslek olarak gelir olarak yakismiyordum. Şimdi daha fazla maaş aldığım mesleğim oldu ama ben gene yanına yakışmayan meslek yapıyorum. Fakat şimdi kazancım daha güzel oldu. Benim değişmeme mecbur kıldı sag olsun. Fakat ben hala kendimi ona eş görmüyorum
Bazı insanları değiştirmek zordur belirli yaştan sonra. Yanlışı da doğru öğrendiyse onun çin o yanlış sen istesen de istemesen de doğrudur ki bu hataları içinde aynıdır ve defalarca yapsa da. Yani belirli durumlardan sonra değiştiremezsin istesen de.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
İnsanlar değişmiyor kız kuzen değişik erkek kuzen hala aynı şerefsiz arkadaşı hala şerefsiz kız arkadaşım hala kazık atmaya meraklı eşi hala kötülük yapmaya meraklı aynen öyle kimse değişmiyor gerçekten hepsini red edin mesafe koyun muhattap olmayın en güzeli
İnsanlar değişmez olmayacak dualara amin demem kendimi ölçerim bu kişiyle devam edebilir miyim bu şekliyle diye bir denerim iki denerim. Bu sayılar sevgime oranla artar veya azalır en sonunda da olmuyorsa ben katlanamıyorsam vazgeçerim
Kimsenin Kişiliğine müdahale edemem ama karakterinde rahatsız olduğum davranışları belirtirim çünkü bu davranışlar hem ona hem bana zarar verir. Ayrıca bunu ondanda beklerim benim saçma sapan davranışlarımı sineye çekip sabretmesi beni üzer, onu yorar ve elbet bir gün patlar.
Kendini geliştirmiş ve daima bu konuda istikrar gösteren insanlarla vakit geçirmeyi severim. Bu durumda gelişmek değişmek karşılıklı oluyor. Siz bir seyler kazanıyorsunuz aynı zamanda da onlara da kazandiriyorsunuz.
Senin veya benim nasıl ki değişmeyen huylarımız varsa, başkasınında var. Sen nasıl değişemiyorsan, başkasıda değişemez. Bazı huylar kalıcıdır. Ya kabul edersin ya da muhattaplığı kesersin.
Kimse kendini yeniden değiştirecek kadar bir değişime girmez, beklenmez de zaten, sadece rahatsız olunan durumlar dile getirilir ve törpülenebilir, kişi onda bir önem arz ediyorsa tabi..
Belli çemberim dışında ki insanları değiştirmek ve kabul etmek gayesinde bulunmam. Çünkü hali hazırda sahip olduğum insanları değişmediğini ve benimde bu durumları sindiremediğimi anladım.
Olduğu gibi kabul ederim Arkadaşım olsa sonuçta olduğu gibi sevmişim Sevgilim de ayni şekil de sonuçta olduğu gibi aşik olmuşum sevmişim herkesin çekilmez huylari vardir illa ki.. Ben çekmek zorunda değilim bana zıt geliyorsa bana konuşurum hoşlanmadiğim davranışlar olursa
Sadece değişime açık insanlar bir nebze belki değişirler. Genel olarak insanları olduğu gibi kabul etmek doğru olanı. Yalnız bu her zaman olmuyor maalesef. Her şeyden çok sevdiğimiz insanların, onlara zarar veren yönlerini değiştirmeye çalışıyoruz. Çok azımız bu konuda başarılı oluyor, geriye kalanlar bu uğurda zamanına ve ruhuna yazık ediyor
Hayır insanları değiştirmem asla olduğu gibi severim ve asla kötü niyetli birisi değilimdir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapacak bir şey yok iş işten geçmedi daha yeni başlıyor fakat neyse kabullenirim ama bendeki yeri kendindeki konum kadardır yapacak bir şey yok her şey maden ki ylundaa,,