Bana beddua etti ...

bizim tanıdık biri vardı beni çok seviyordu. 1.5 yıl boyunca hep istedi önceden de konuşup ayrılmıştık sonra beni sevdiği için kabul ettim mutlu eder beni dedim. konuşmaya başladık. gayet iyi gidiyordu sonra ben aileler bilsin istedim babama direk söyleyemeyeceğim için aileni al gel dedim. önceden istediğini kabul etmeden ailenle gel demişti o benm rızamı yapmak istemişti neyse ailesi geldi arada bir soğukluk oluyordu bunu buna söylesem hep susturuyordu beni.ben sürekli Allahtan beni değil hayırlısı iste dedim ona. ailesi geldi sadece babama konu açmak için cay içip gittiler. sonra annemin dayımın babamın pek isteksiz old gördüm ben birden soğudum anladı soğukluğumu ben telefon ettim ve dedim ki benm sana karşı bir soğukluk oldu biraz zamana bırakalım dedim yüzük işine erteleyelim dedim beni tam dinlemedin kapattı telefonu haklı tabi ama onu üzmek istememiştim valla ya :( sonra bana aileme beddua etti iki cihandada gözyaşın dinmesin dedi evlenince mutsuz ol dedi beni tehdit etti utanmadan özl konuşmamızı dile getirdi arabanın altına gir dedi daha bir sürü şey sen mutsuz old ben mutlu olcam dedi. deme böyle dedim sana dönebilir bak dedim oynadın benmle dedi.en sonda da sevgilinle mutlu ol dedi sizce ne olcak o beddualara :(
Bana beddua etti ...