- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılErgence bir davranış, intikam almakla uğraşma seni mutluluğu başkasında bulursan en büyük intikamı almış olursun. Aldatacaksın da ne olcak onun gibi şeref yoksunu olursun herkes kendi onuruyla yaşar bir pislik için ayaklar altına mı alacaksın namusunu şerefini?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir erkekle değil kendime bağlayıp şimdi de sen defol git diycem
- +1 yıl
Yapamazsın duygularına yenik düşer yine o sana tekneyi atarsın. Bence onu affetmemekle canını yak canı yanmıyorsa zaten seni sevmemiştir
- +1 yıl
O sana tekmeyi atar*
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet döner ama intikam almak gibi bir şansın pek olmaz. Zaten aldattıysa seni pek takmıyordur. Arada bir boş kalınca sana gelmiştir,
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn güzel intikam; sana geri dönmesine izin vermemendir bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsorunu açarsan daha net yanıtlar alırsın... evlimi karşı taraf? sen evlimisin? ortada çıkar ilişkisi var mı çok önemli bunlar sorun havada...
021 Yorumla
Soran+1 yılEvli değiliz iki kızı aynı anda idare etmiş sonra bana ben bir kadınla beraber oldum içki içtim dedi bitirdi her yerden engellemiş sonra yarın kızla fotoğraf atmış
Cevap sahibi+1 yılokudum okudum mümkün dil kız senden 7 yaş küçükmüş her erkek küçükkız ister bunu unutma.. tenin bile o kıza göre 7 yaş yaşlı.. sen özellikle kız yorumlarına bakıyorsun delimisin.. :) bide kızla iletişim kurmuşsun.. iyice köpek güçsüzç bir kadın durumundasın şu an.. zerre kadar değerin kalmamış.. mümkün dil dönmez sana ara sıra yoklayabilir eer o kız ayrılırsa ama kendini o kadar paçavra etmişsinki zor.. üzgünüm gerçek bu
Soran+1 yılKız ondan 7 yaş küçük çocuğun amacı cinsellik hiç alakası yok ben kabul etseydin benimle olurdu o
- +1 yıl
İfşa ediyorum Dragon3131 Hahahaaa
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 neyi ifşa ediyorsun anlamadım ki
- +1 yıl
Çok çakalsın gizliydin gizliliği açtın
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 hangi şehir
- +1 yıl
Hatay
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 aldatılan senmisin şimdi :) ulaşsana bana özelden
- +1 yıl
Yoo valla ben değilim, sadece yorumları okurken sen gizliydin ve seni ifşa edince gizliliği açtın
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 yazsana özelden ben yazamıyorum mesj kapalı senin
- +1 yıl
Hayır yazmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 abartma istiyorsan sen kadın sın yaa evlisin dimi :)
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 utanma bence ya bu kadar korkma nicikinden kimse anlamaz kim olduğunu :)
- +1 yıl
Evli değilim ama özelden erkeklerle yazışmayı sevmem o kadar sadece @kıvanccc diye bir arkadaşla yazıştım yoksa kimseyle yazışmıyorum Kusura bakma arkadaş
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 hataylıysan zaten kilolu ve çirkinsindir farklı bişey yazcaktım sana merak etme zaten erkek gibi bir ncik ve yorumların varda neyse önemli dil.. benimki tamamen özeldi rahat ol :)
- +1 yıl
Hahahaaa hatay’lı değilim ki senin hatay’lı olduğunu yazmıştım
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 ha ben öyle zannettim bide nickin güzel kardeşim nicki gibi yaa erkek resmi falan varya ben eşcinsel zannettim o yüzden ne bilim :)
- +1 yıl
Pardon @kıvanccc1903 yazacaktım adamın rumuzunu bile unutmuşum
Cevap sahibi+1 yıl@Bollywood_9 benced esen ona yaz canım ben normal erkeğim karşıyım eşcinsellik vs yumuşaklık falna
- +1 yıl
Onla yazışmıyoruz ki artık bu bir, ikincisi o senden daha normal erkek emin ol
+1 yılAdam gibi adamsa, kalbinde kötulük yoksa aldatmaz. Aldatırsa da, geri dönmez. Kendine güveni varsa yani :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda Güven falan yok kızla konuştum sonra engelletmis kıza kesin o engelletti demek ki benden korkun var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi cinsel ilişki varsa döner erkek
31 Yorumla
Soran+1 yılBen buna müsade etmem dedim iyi ki de etmemisim çünkü telefonu kapatırken ben bunu evlensemde yaparım dedi
+1 yılAldatıyorsa umrunda değilsindir. Beden geri dönsün ki? Dönüyorsa senden bşraz daha faydalanmak için olabilir. Ama sen intikam alma fikrin saçma bence. O kötülüğü aslında sana değil kendşne yapmış zaten. Yarın bir gün birisi tarafından aldatıldığında düşünsene beni neden aldattın mı diyecek? Hadi dedi diyelim iç sesi sormaz mı sen neden geçmişte şu kızı aldattın diye? Boşver enerjini boşu boşuna tüketme. İntikam sağlıklı bir duygu da değildir ayrıca. Unut gitsin bitsin. Seni seven insan olmayacak mı? Git o enerjini ona ver. Daha faza tüketme kendini.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Eğer sende aldatmayı düşünüyor onun gibi yapmak istiyorsan önce onun yaptığı karektersizlik ve sende her nedenden yaparsan yap onun seviyesine inmiş olursun asillik ve asaletlik dik durmak ve kenine doğu yol çizmektir böyle intikam almak sadece ve sadece kendini basit duruma düşürürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski sevgilinin yaşı kaç bilmiyorum ama karaktersiz olduğu kesin Bugün seni aldatan yarın da onu aldatır. Ondan da hevesini alir. At gibi giden it gibi döner derler Bence hiç uğraşma böyle aciz değersiz insanlar için Enerjini intikam için değil düzgün insanı bulmak için harca derim Bol şanslar :)
10 Yorumlaöncelikle kafada tamamen bitirirse geri dönmez.. içinde ki. ufakta olsa tekrar döner. diyelim.. bir yaşanmışlık vardır. her iki tarafta yeniden birleşmek istiyorsa.. neden olmasin
016 Yorumla
Soran+1 yılSadece Kendi istekleri yüzünden gitti bunu benim yapmayacağımı bildiği için yoksa dört dörtlük olurduk
Soran+1 yılYa iki kızı birden idare etmiş beni bıraktı onunla devam ediyor
Soran+1 yılEvet beni bıraktı gitti
Soran+1 yılGelmez biliyorum ama yine de üzülüyorum
Soran+1 yılEvli değildik sevgilimdi
İntikam duygunuzu…… adam bir an cinnet getirse öldürse seni iyi olacak değil mi.
Vaz geçin EYYY KADINLAR intikam duygunuzdan vazgeçin sonu kötü bitme ihtimali çok yüksek, gazetede 3. sayfada çıkarsınız haberiniz olsun.02 Yorumla- +1 yıl
Sizde bize yanlış yapmayın O zaman Bir kadınla yetinmeyi bilin
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Döndü bana fakat kalbim ona karşı soğudugu için kabul etmedim. beni geç kendine dahi saygısı olmayan birini neden tekrar hayatıma sokayım
30 Yorumla
+1 yılYav ne geri dönmesi hayal kurmayın bu kadar. Azcık empati yap sen aldatmış olsan geri döner misin. Kendinde o yüzü bulur musun.
02 Yorumla
Soran+1 yılO bulir kardeşim şimdi o kızla konuşuyor dur o ergeni de bir yesin
- +1 yıl
Adamın yapacağı o zaten
+1 yılgeri dönecek olsa zaten aldatmaz demekki yeterli gelmemişsin ona ve intikam alarak kendi kişiliğini düşürürsün uğraşma derim herkes kendi yaptığından utansın
10 Yorumla
+1 yılBence bu ona bağlı ne diye böyle insanlarla uğraşmak istersiniz ki o kadar gereksiz insanlar insan bile denmez onlara onlardan insan olmaz
00 YorumlaPenisiini kes zalımın bence ya da o abartı olur. İlaç ver ona bir iki hafta kalkmasın dünyasını ters çevirirsin başarılar
00 Yorumla
+1 yılOrtada bir aldatma varsa buna sebeb olan yine kadındır aldatmanın hiçbir gerekçesi olmaz ama durum bu malesef
00 YorumlaAldatan insanı bırak ya Allah’a havale et intikam alırsan onunla aynı konuma düşersin kendini değerli zanneder değmez bile
00 YorumlaZayıf insan intikam alır..
güclü insanlar afdeder..
zeki insan umursamaz...
hayatina bak derim.02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bir kere affettim
- +1 yıl
affet demiom umursama... bak hayatina.. hic kimse icin heleki intikam aliyorsan gözünde degeri olmayan biri icin degmez... Her yanlis yanlisi getirir dogru yaptigini zannerdersin... Belkide daha cok yanlisa batican... birak onun gözünde masum eski sevgili olarak kal... hadi selametle..
+1 yılAldatıcak kız bulamadığında döner sonra tekrar aldatır geberesiceler
10 Yorumla
+1 yılEşeklik baki kaldığı için geri döneceğine emin olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir nasıl biri olduğuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatan birinden intikam alman, neyi değiştirir. Kendini bir başkasına kullandırtırsın sadece, umrunda olmaz. Olacak olsa zaten seni aldatmazdı.
00 Yorumla
+1 yılİntikam hırsı kötü bir şeydir. Hayatına bak ya ne uğraşıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevseydi zaten aldatmazdi ve geriye dönerse şunu bilki yine sevdiği için donmeyecek , menfaatleri için donecek.
22 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünüyorum ve çözüm yok çok acı bir şey.
Cevap sahibi+1 yıl@huzursende1982
Başka birini bul
Dönse bile kabul etcegimi kim söylemiş intikam falan boş işler onlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöner belki. Ama onu aldatip ki ına tekme yi basınca ya da bir şekilde intikam aldım saninca insanın içi sogumuyor tecrubeyle sabit.
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatildnmi
+1 yılKesinlikle döner merak etme intikamını alacaksın...
10 YorumlaErkeklere 250 gramı göster yapmıyacakları şey olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılDönebilir evet. Boşver imtikam alcqn da ne olcak bırak ne hali varsa görsün.
10 YorumlaGenç miş te güzelmişte ne saçmalıyosunuz? Bu kız da 21 yaşındayım diyor. Bakın 21
015 Yorumla
Soran+1 yılGüzel falan değil ben ondan daha güzelim yeminle
Soran+1 yılMillet neyin derdinde olduğu belli abi sevgi arayın her şey neden değill
Soran+1 yılİnsanlar ne kadar kötü olmuş ya
Soran+1 yılHemen beni karaladilar yok burusmusum falan ne diyorsunuz ben namusuma seerefime sahip çıktım isterse dünya güzeli olsun içinde bazı şeylerin anlamı yoksa
Soran+1 yılBana özelden yazabilir misin
Soran+1 yılO bana eşek gibi gelecek ki ama beni bulamayacak
Soran+1 yılBiliyordum 😊
Kesinlikle döner o ihanet etme yeteneği varsa geri dönme yeteneği zaten vardır bu durumda sessiz kalmak zorunda senden yeni bir ışık bekliyo şimdi ışıgı yaktığın anda ayaklarına kapanacak
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman aldatmam bana yakışmaz çünkü kadınım değer veriyorsa niye aldatayım
00 Yorumla
+1 yılİntikam alınca ne geçecek eline? Zaten pişman olacak günün birinde.
00 YorumlaKzıın 7 yaş küçük olması ve erkeğin taze 250 gram peşinden koşup seni terketmesi yok ya dönmez sana o he bide içki de bahane filmlere özenmesin pek
00 Yorumla
+1 yılseni aldatiyor demekki tabi gelecek ama intikam alsan elline ne gececek
00 Yorumla
+1 yılKocanmi sevgilinmi aldatti
10 Yorumla
+1 yılAldatma vardır aldatma vardır
11 Yorumla
+1 yılTabiki işi düşünce.
00 Yorumla
+1 yılDöndükleri görülmüştür
00 Yorumla
+1 yılBoş kalırsa yoklayabilir.
00 Yorumla
+1 yılBelki sen bilmiyor muydun senle birini aldattığını
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Oda baya kötü birşey beni de o... biri benle konuşurken beni bırakıp başkasına gitti intikam almanı çok iyi anlıyorum bence almalısın da peki seninle aldattığı kişiye geri döndü mü
Soran+1 yılBana özelden yazar mısın konusalim
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Gizli kullanıcı olduğunuz için mesaj atamıyorum
Soran+1 yılTakip attım ben
- +1 yıl
Bende size takip isteği attım ama mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Ne oldu sizin durum
+1 yılİntikam boş iş hayatına bak değmez
00 Yorumlaumrunda bile olmazssın ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılGenellikle aldattigina dönüyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer onda iz bıraktıysan döner.
00 YorumlaNe gibi intikam
Bendede oldu 2 olayım varda02 Yorumla
Soran+1 yılGelicek ya barismis gibi yapicam o bana sıcak davranmaya başlayınca beklemediği bir anda hayatından cikicam
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. kişisine göre değişir
00 Yorumla
+1 yıldönebilir hatunsuz kalırsa
00 Yorumla
+1 yılAmacı farklıysa yalnız kaldıysa dçner
00 YorumlaGiden gitmiştir biten bitmistir
00 Yorumla
+1 yılgiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDonerse senindir donmezse senin olmamistir😭😢😂
00 Yorumla aldattığından gitmemiştir ki
06 Yorumla
Soran+1 yılHer şey çok iyiydi farklı istekleri vardı bende bunu kabul etmedim yalan yok evlenmeden ben aileme bunu yapmam dedim o da şimdi bir ergen bulmuş onunla kendisinden 7 yaş küçük
Soran+1 yılBence yapmaayi düşündüğü için küçük bir kız tercih etti onların ordan
Soran+1 yılTamam
+1 yılDönmez. Mutlu olsaydı gitmezdi zaten
00 Yorumla
+1 yılDönerler pişmanlıktan
10 Yorumla
+1 yılDönse ne olacakki intekama değmez bile.
00 Yorumla
+1 yılDöner de dönmeyebilir de
00 Yorumla
+1 yılal al intikam 2 ci darbe yi ye
00 Yorumlaİntik çoktan *m peşinde😄
00 Yorumla
+1 yılİntikam alıp ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılben olsam bende aldatırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldattıgına döner degil bence bayyy döner
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. işi düşünce kapını tıklar
00 Yorumla
+1 yılDönmez, şahsen dönmem.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler