Sevgilinizle beraber dışarıda eğlenmek yerine evde mükemmel bir vakit geçirmeye ne dersiniz Evde vakit geçirerek, hem kendinizi daha rahat hissedeceksiniz hem de ilişkinizi yeniden güçlendirmiş olacaksınız peki sevgiliyle evde yapılacaklar nelerdir
@kızlarsoruyor
Sevgiliyle evde iyi vakit geçirmek için öneriler nelerdir?
Sevgiliyi doğru bulmuyorum. Boş birşey sevgili. Basit birşey. Ve helal değildir. Eş ile olmasını tercih ederim. Oyun oynamak olabilir şarkı söylemek dans etmek film izlemek temizlik yapmak yemek yapmak.
Sevişmek tabi ki, millet film izlemek falan yazmış ama gerçekte kimsenin sevgilisiyle baş başa kalınca film izleyeceğini sanmıyorum, seviştikten sonra ya da sevişme aralarında olabilir tabi ki :)
Sevişmek ara verip yemek yemek, arada bir şeyler izlemek tekrar sevişmek, sonra güzel bir kadeh kırmızı şarap içmek sonra tekrar sevişmek en sonunda da bir film açıp yorgunluktan sızıp kalmak olabilir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benım sevgılım olsaydı bızımkıler evde olmasaydı soyle bır plan program yapardım. beraber yemek yapardık cıkar dısarı bıraz gezerdık gıder bır kahve felan ıcerdık sonra patlamıs mısır + flim felan sonra ona sarıl yat uyu
ama sevgılımız olmadıgı ve olmaycagı ıcın bunları yasayamayacagız sanırım en acısıda bu :(
En İyi Cevaplar