O kadar kötü alışkanlığı ve sevmediğiniz özelliği olmasına rağmen, ondan ayrılmayı aklınızdan bile geçiremiyorsunuz peki onun huylarını nasıl değiştirmeyi düşünürsünüz
@kızlarsoruyor
Onun sevmediğiniz huylarını nasıl değiştirirsiniz?
Bunu yapmam. Seversem herşeyiyle severim. İllaki Bazen istemediğin özellik çıkar. zaten herkes istediği gibi bir hayat sürmüyor ya da istediği gibi 1 arkadaş ya da sevgili bulamıyor. Sadece ya elindekinin ya değerini bilmeye çalışın ya da çok seçici olursun ve aslaga bulamazsın çünkü kimse mükemmel değildir. Herkesin bir kusuru illaki vardır... Zaten önemli olan o kusuru da sevmek ve kabullenmektir. ya da yalnızlıkta yaşarsın kendini güvende hissedersin. Ama ne kadar cok sürede güvende hisseden kendini o bilinmez. Bence
Değiştirmeye çalışmam o haliyle kabul ederim ya da ayrilirim çünkü senin sevmediğin şeyi belki o seviyor ve değişmek istemiyor zaten insanlar ilk başta kendilerinden ödün verseler bile sadece köprüyü geçene kadar sürer sonra yine eski hallerine dönerler
Robot değil ki ayara sokayım. Küçük şeyleri zamanla düzene sokacaktır. Evlenmeden önce baya bir tanımam lazım zaten sonradan pişman olmamak için. Sonradan olan bir durum ise çabamı gösterir doğru yola getiririm. He inat mı bana mısın demiyor mu o zaman ise anlaşamadığım için Allah'a havale ederim. Şimdi farkına vardım. 🤦♀️Yanlış anlaşıldı galiba son cümlemde arada yapabilir diye bir şey kastetmedim..🙅♀️ Kendim 'eşimi bıktırmamak şartı ile rahatsız olduğum konuyu arada dile getiririm' demek istemiştim.
Birini hayatıma aldı isem onu her hali ile kabul etmişimdir. Ve kimse kimse için huyundan vazgeçmez. Değişir diye düşünmekte yanlış bir inaç. Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de aynıdır. Kısaca huylu huyundan vazgeçmez.
Zararlı madde kullanımı, alkol bağımlığı, kumar bağımlılığı, şiddet gibi kötü huyları yoksa ve gitmeyi düşünmüyorsam değiştirmeye uğraşmam. Çünkü değişmez ve kendimi bitiririm düzeltmeye çalışırken.
@1963green o insan arkasından üzüleceği kimseleri geri çevirmiyordur belki. belki onun tarafından reddedilmektir asıl şeref bilinmez nelere kimin nasıl nail olacağı her zaman. ama haklı olduğunuz konu kimse insanın kendisinden değerli olmuyor herkes kendine mükemmel
Umursaman için çaba sarf etmiyorum zaten sevgi drnen sey o kadar basit değil katlanan kişi sefayı sürer brn mutluyum benim olmayan kişi ne olursa olsun onun sorunu
En İyi Cevaplar