taptatlıbirayı sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki sabah 7.30 da kalkmis gunaydin güzellik yazmış. Ama senin gunaydina gunaydin 😉
1330 Yorumla- +1 yıl
Ha diyorsun ki seni seçtim pikacuuu :D
Cevap sahibi+1 yılPilavı da sevdiğimiz bir pokemon😂😂😂sabah sabah elf gözlerim senin mesajını gördü diyelim 😄
Cevap sahibi+1 yıl*pikacu
- +1 yıl
Hayırrrrrr seninkinin demesiyle mdeğil bemim dememle günün aydıııno yüzdendirrkii artık sen benimsin :D
Cevap sahibi+1 yılBenimki duymasın 😂seni mi kiracagim sanalda tabiki senin demenle gunum aydın oldu😂😂oooo bir gunaydina gittim ya benimsin ya kara toprağın 😂😂
- +1 yıl
Sölemezsen duymaz harikalar diyarı gülüşünü yediğimmm :D tamam bitti benimsin ndedim benimsin :D
Cevap sahibi+1 yılBas nikâhı kaçayim sana😂😂enişten aşırı kıskanc vurur seni de beni de 😄
- +1 yıl
Lan sen benimsin diyorum enişte diyor bak sana kafa atarımm terket onu bana geliypsun hemen hem bak ben sana puding yaparımmm tencerenin dibinide sana vericem baaak :D
Cevap sahibi+1 yılPuding dedin beni kalbimden vurdun ama enişten ev silmeye yemek yapmaya cocuk bakmaya razi, adam ben süs olarak aliyor şimdi o da var 😂
- +1 yıl
Tamam çocuğu da ben yapacam mk :D
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine mi yapacan😂😂cem yılmaz tek başına yapmış yaşamıyormuş oyle diyor😂😂
- +1 yıl
Benimkilerde yaşamıyor :D seninle beraber cocuk yapmam sana doymadan çocuğa kaptıramam pabucumuu :D
Cevap sahibi+1 yılEniştenlede oyle düşünüyoruz 1 sene cocuk yok. Adam hevesini alsin sonra yaparız bir cocuk😂ilk baba demeyi ogretecegim taktik yaptim agladiginda baba desinki kalksin ilgilensin😂
- +1 yıl
1 sene nedir ya :D canım ben sana zor doyarım sole bir 5-6 sene etinden sütünden yararlanırım sonra çocuk :D 1 sene sonra memlerimi emsin diye bir bebeye kaptıramam :D
Cevap sahibi+1 yılEnişten kilo verdirmiyor zaten bu yuzden adamın aklı gidiyor, evlenmeden olmaz dediğimi bildiği icin 1 sene de anca hevesini alır, sonra bakar çocuğuna 😄😂
- +1 yıl
Senin boyun kaç kilon kaç karıcımm :D
Cevap sahibi+1 yıl173, 75 kilo. Zayıflamak istiyorum hergun koşuyorum cani sıkılıyor kemiklemi sevişecem ben diyor 😂😂adamda haklı
- +1 yıl
allah allahh zayıflama tabi bebeğim sende en az 85 memmmee büyük güzel avuclanası bir kalça vardır mşimdi enişteden önce niz sevişek olmazmı :D
Cevap sahibi+1 yılOlmaz canim eniştene ayırdım o soyledigin yerleri , adam kendini zor tutuyor zaten😂senin karsina cikar insallah benim gibi bir kiz😉😂
- +1 yıl
E sen çıktın ya bebeğim sktr et elemanı sen bana gel bak ben seninle günlerce ön sevişme yaptıktan sonra içine girerim düşüm okdr severim yani :D
Cevap sahibi+1 yılBüyük sabır bir erkek icin ama üzgünüm enişten beni, ben de enişteni seviyorum
- +1 yıl
Amaaa benidee sev memenin birirni enişte emerken diğerinide ben emiyim nolcakk :D
Cevap sahibi+1 yılbir gönülde 2 kişi olmuyor, enişten herseyimle aldı beni sana birşey kalmadı üzgünüm 😄bulursun benim gibi bir kiz canini sıkma 😉
- +1 yıl
Ya bana kız cok bulurum da ben şimdi tribe girdim illa sen ol istiyom tenin beyazmı esmermisin
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha dur girme tribe, hallendin mi sen 😂😂adam dayanamıyor diyorum sence esmer miyim beyaz mi
- +1 yıl
Kumral bence ikisinin ortası :D
Cevap sahibi+1 yılBilemedin beyaz 😄
- +1 yıl
Hobaaaaa yalaya yalaya eme eme mmosmor kıpkrımızı yapmalıksın yani :D
Cevap sahibi+1 yılUfak bir yere carpsam ya da ufak bir cizikte bile hemen kızarıp, morarıyor. Valla evlenince bundan korkuyorum surekli mor mor mu dolaşacam diye 😂
- +1 yıl
Ben morartırım aşkım da enişteyi bilmem meme ucların ve ammında pembemsi ise seni siskmelere doymammmm
Cevap sahibi+1 yılSohbetin tadı kacti bende kactim
- +1 yıl
Neden tadı kaçıyor bebeğim senin tadın su sohbetin tadının onnumra olmasına yetiyor bilee :D
Cevap sahibi+1 yılBenim sohbetimde iyidir de, bu konuştuğum kişi sevdigim kisi olursa 😉 Kadınlığimi mesajla bile hissetiririm duramaz enişten yerinde 😉ama enişten var canım o yüzden muhabbet sıktı
- +1 yıl
Ya siktr et enişteyi baldan tatlım ben kabulüm sanalda kocan olamayaaa şimdi beni senden mahrum mu bırakacan seksi bebeğim 😘
Cevap sahibi+1 yılYok gülüm bizde öyle şey olmaz, real de neyse sanalda da o😉
- +1 yıl
Olsun balım olsun bitsnem sevgilin var diye seni sevmicem diye bir kaide yok mk sen benim hatunumsun seksi karımsınn bittii.
Cevap sahibi+1 yılPlatonik sevebilirsin sıkıntı olmaz bana😄ama ben eniştenin hatunuyum, seksi karısıyım o da benim yarim, erkeğim, ponçiğim 😉
- +1 yıl
benimde kadınım ol nolcsk arzuladıgımda seni mutlu et beni deli gibi isterken seni sende delir benle 😍😍
Cevap sahibi+1 yılHıh iste o hayali enişten yaşıyor 😄
- +1 yıl
İşte bende yaşayayımmm :D memelerinle kendimden geçeyim kalçanı kucağımda istiyip cıldırayım :D
Cevap sahibi+1 yılKiz bul yasa, yasama diyen yok 😂
- +1 yıl
Yav mk kızının ben Şu an senden başkasını istemiyorum Delirdim sana :D kız cok istesem akşam giderim birinden cıkıp diğerine girerim ama bu iş başka bebeğimmm :D reelde seks yerine seninle sanal seks tercih ederimm :D
Cevap sahibi+1 yılDellenme yiğidim sakin ol😉enişteni de delirtiyorum boyle adam istesem yarin nikâhı basıp alacak ben istemiyorum 😉
- +1 yıl
Bananee enişteden bebeğim ben seni istiyorum delirt beni dişiliğini Kullan cıldırt seviş benimle ya 😍😍
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm bebeğim yapamam
- +1 yıl
Yaparsın bitanem benim gibi. bir tatlı ayının altında inlemek istemezmisinnn bence beni enişteden daha çok istersin onun avantajı onu benden çnve tanımış olmann :(
Cevap sahibi+1 yılYo istemem, enişteni senden daha cok istiyorum 😉bugunde yazik oldu sana, baya heveslendin😂
- +1 yıl
Bana niye yazık olsun bebeğim :D sana heveslenmem doğruda yazık olacak bir durum yok :D sölemedin hala meme ucların pembemsimi değilmi diye sotmustummm😋
Cevap sahibi+1 yılAç bir video izle rahatla, bana heveslenme bosuna 😉
- +1 yıl
Bebeğim video falan hiç sevmem bana göre değil sen rahatşat beni karıcım :D
Cevap sahibi+1 yılAç videonu el yordamiyla ne olursa artik😄Ben sadece enişteni rahatlatirim😉
- +1 yıl
Ya skrm eniştesini ben seni skrken hayal edip boşalmak istiyom prno izlemekten daha zevkli siktr et enişteyide benim hatunum ol burda baldan tatlım 😘
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuş yarimle. beni niye hayal edeceksin, ac manken resimlerini hayalini kur ne yapıyorsan yap
- +1 yıl
Hayır napim mankeni ya benim canım seni istiyor ateşlisin isteidğim gibisin sadece memelerini emerek boşaltırıp seni öyle iştahlı emerim yani düşün :D
Cevap sahibi+1 yılAteşliyimde ateşim sana degil😉sana gore olabilirim ama eniştende bana gore ne yapayım seni
- +1 yıl
Enişte bir kenarda dursun bebeğim. Sen gel otur kucagıma baldan tatlı dilini emeyimm :D seversinnn 😏
Cevap sahibi+1 yılYok gülüm yok. Eniştene aşığım cinsel olarakta ruh olarakta onu istiyorum. seninle işim olmaz
- +1 yıl
Tamam en azından seni göreyim seksi bebeğim bütün günümüz beraber geçti farkındaysan azının yediğim :D
Cevap sahibi+1 yılŞansına küs 😝
- +1 yıl
Üzdün bitanem :(
Cevap sahibi+1 yılTüm günde kalkmış dolaşmadın insallah 😂
- +1 yıl
Böyle şeylerden kalkarsa ammmmı görünce boşalaırım bebeğim :D etkilenmem pek ikitane takıldgımz kız var zor kaldırırlar :D kalktımıda inmiyor ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe güzel iste 2 kiz varmis, resimlerine baka baka hayalini kursana gelmişsin 3. de olur mu diye cabaliyorsun. Ne kadar fazla kadın o kadar fazla dert demek ağrıtma başını bosuna 😉
- +1 yıl
Kadından dertmi olur senin memelerine yumulunca ne dert kalır ne tasa bebeğim 3. Olma sen tek ol yeter bana gerçi esilanın yerini kimse tutamazda sende onla eş değersin ;D
- +1 yıl
Ateşli hatun olsun benim olsun senin ateşinde yanayım aşkım yarrrrağı içine aldıgında titremene bayılırım senin 😘😘
Cevap sahibi+1 yılEsilayla isini gör daha da uzatmicam
- +1 yıl
Aşkım esilayla düzenli bir seks hayatım var zaten ben seninlede istiyom mastürbasyonun yeri ayrı onda seni düşünmek istiyom esila tad vermez onda siiiiktiğim biri sonuçta ama seni düşünürsem cıdlırırım :D
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını malzeme yap mast ina
- +1 yıl
Hayır dedim sana ben seni istiyorum özellikle o memelerinlr kalçalarınls beyaz teninle benim karım ol
- +1 yıl
Sende şey diypmusun yalamam yalatmam yavaş gir acıyo falan yaparmısın yoksa hersey mübahmı sende
- +1 yıl
Nasıl bir hatunsun sevişirken
Cevap sahibi+1 yılSeni hayallerinle baş başa bırakıyorum
- +1 yıl
Sana bişey sordum bebeğim cevapla nereye gidiyosun mk
Cevap sahibi+1 yılİsim gücüm yok seni mi boşaltacam, hadi işine git eniştenle konuşacağım
- +1 yıl
Bebeğim ben şu an işteyim boşalt beni demiyorum zaten gece konusuruz ama :D enişteye selam söle hem onla konuş hem benle seksi bebeğim memsinin ucunu ısırdığım soruma cevap ver ayrıca :D
Cevap sahibi+1 yılEnişten disinda kimseyi boşaltmam canim, enişteninde isi var ben spora kacar. geceye bir kiz bulursun umarim
- +1 yıl
Kolay gelsin bitanem spordan sonra yazarsın öptüm miss kokulu avuç. içinnden 😘
Cevap sahibi+1 yılÇok takıntılı cıktın sen ama fazla uzatıyorsun
- +1 yıl
Ne yaptım ya kolaylıklar dilerdim öptüm yazmanı istedim yazmazsan yazmazsın havalara girme popon kalkmasın sikrrim o güzel poponu
Cevap sahibi+1 yılHavalara girecek bir durum yok, alan almış beni 😉etme küfür ağzımi bozup çok güzel küfür yazarım burdan
- +1 yıl
Küfür etmedim ki ben balım :D sadece g0tunden sikkkmek istediğimi söledim izin vermzsin tabi acır diye :D
Cevap sahibi+1 yılNe azgın adamsın ya, esilaya acıdım şimdi
- +1 yıl
Azgın değil ateşli :D esila bayılıyor bu hallerime kocasıyls değilde o yüzden benle sevişmek istiyor :D
Cevap sahibi+1 yılOooo senin durum baya farkli, kocası yetmiyor demekki ama aldatması yanlis. Eğer biri hayatımda varsa ben böyle birsey yapmam
- +1 yıl
İstemediğin biriryle evlendirilirsen 21 yasında genç güzel bir kızsan kocan seninle ilhilenmiyorsa aşık oldugun adamla herşeyi yaparsın mutlu olmak adına
Cevap sahibi+1 yılKınamıyorum ama bana yanlis geliyor. Tabi bunda kültürün, aile yapısının etkiside zor bir durum esila icin uzuldum.
- +1 yıl
Üzücü tabi ama bende mutlu ediyorum ki onu benimle herzaman :)
- +1 yıl
Konu sadece seks değil yani her konuda mutlu etmek
Cevap sahibi+1 yılBu konuda birsey demeyeyim sonucta evlenmedim bende daha ama seviyorum sevgilimj
- +1 yıl
Ne kadarlık bir ilişki bebeğim seninlkisi
Cevap sahibi+1 yıl1 sene
- +1 yıl
Baya olmuş az kalmış bir senedir vermedinmi adama
Cevap sahibi+1 yılDüğünden once vermem
- +1 yıl
Tamam kızlıgını bozdurmada hiçmi sürtünmedir sevişmedir olmadı ağzına falan vermedimi. hiç
Cevap sahibi+1 yılEnişten abaza degil canim, burda da ozelimi konuşacak degilim
- +1 yıl
Abazalıkla ne alakası var mk sizin abaza anlayışınızı si1kim neyse demkki olmamış bişeler senin gibi hatunum olacak içinden cıkmam mk
Cevap sahibi+1 yılYahu sabahtan beri şurda sana ağzımı bozmadan, terslemeden cevap verdim ayip ettin valla. benim gibi hatunun olursa çıkma sana cik diyen mi oldu
- +1 yıl
Neden ayıp nettim bitanem kötü bişemi dedim 🤔
Cevap sahibi+1 yılBen üsluba önem veririm konuşurken, üslubun yanlis geldi canim.'anlayışınızı s*kim' benim icin kabalasmaktir
- +1 yıl
Abaza dersen bana cevabını alırısın bitanem
- +1 yıl
Sen geçtinmi spordan eve
Cevap sahibi+1 yılSana abaza demedim, enişten abaza degil dedim. Sen üstüne alındıysan ben ne yapabilirim
- +1 yıl
E benim söylemime karşı dedin sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBirbuçuk saat yürüyüş, yarim saat kosu temiz havada lon numara oluyor tavsiye ederim
- +1 yıl
Bana demiş oldun
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sana öyle birsey demedim ama alındıysanda benim suçum yok
- +1 yıl
1 saat acık havada halısaha maçından geldim bende sana brn tavsiye ederim o memelerle iyi kalecilik yaparsın bebeğim
Cevap sahibi+1 yılGece gece uğraşma benimle gözünü seveyim
- +1 yıl
Ne var beee ne yaptım sanki balım
Cevap sahibi+1 yılTamam birsey yapmadın beeee😄
- +1 yıl
Amaaan sendee ha :D enişteyi uyutta gel koynuma :D
Cevap sahibi+1 yılNe oldu puding yaparim diyordun😂
- +1 yıl
Gel bebeğim sana köz patlıcan üzeri tavuk sote yapayım üstünede puding yaparımm
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
- +1 yıl
İzmir canım sen?
Cevap sahibi+1 yılAdana
- +1 yıl
Oo çok arkadaşım var orda :D
Cevap sahibi+1 yılEniştende malatyali
- +1 yıl
Banane enişteden :D günaydın bebeğimmm
Cevap sahibi+1 yıl12 de kalkıp gunaydin mi diyorsun😂😂😂Nasıl banane gerçi enişten adanalı olacak sende haklisin😂
- +1 yıl
Sabahın köründe kalktımda anca baktım nerdesin sen mk özledim it
Cevap sahibi+1 yılKimse su zamana kadar bana 'mk özledim it 'demedi belki de kiz oldugum icin demediler, daha duzgun bir dille özlediklerini anlattılar
- +1 yıl
İşte bende böyle bir itim hem özlerim hem severim hem kızarım :D
Cevap sahibi+1 yılBugün kiz düşüremedin mi😂ne özlemedi tanimiyorsun beni neyin özlemesi bu
- +1 yıl
Bebeğimmm Şu an bir çok kızla muahbbet içersindeyim senin yerini ayrı tutuyorum sıradan değilsin bana 😘
Cevap sahibi+1 yılAllah bereket versin😂😂😂 Gözüne kestir birini işini gör😉
Cevap sahibi+1 yılBenim yerim ayrı mi 😂😂😂valla iyi guldum 🤣😂🤣Ulan ya😂😂 Taktik hep mi ayni olur😂🤣😂
- +1 yıl
E tabi bebeğim senin yerin benim kucağım taktik maktik yok bam bam bam :d
Cevap sahibi+1 yılCem yılmaz üstadın dediği gibi bize de menü😂😂😂benim yerim yarimin yani canim 😉kucağına alacak başka kiz bul
- +1 yıl
Tamam kes nerde napıypsun onu de bakim spor yok mu
Cevap sahibi+1 yılGelir keserim seninkini bir daha kes diyemezsin bana ona gore
- +1 yıl
Gelseneee aşkımmmm kesmeden önce azınada alırsınnn ohh mis :D kesersen içinde kalır amaaa :D
Cevap sahibi+1 yılKeserim senin ağzına veririm canim, karşındaki kiz diger kizlara benzemez ona gore
- +1 yıl
Ufff böyle atar yapıyon ya domaltıp sikkesim geliyor o güzel kalçalarını tokatlaya tokatlaya 😈😈
Cevap sahibi+1 yılAklina cinsellik disinda birsey gelmiyor mu senin yoksa duygusal yalnızlığın mi sonucu bu
- +1 yıl
Ne var öpmek sevişmek sevmenin en güzel göstergesidir hadi sevmediğin birini öp ya da seviş bakayım olacakmı 😬😬
- +1 yıl
İnsan sevdiğini sikker bebeğim unutma :D
Cevap sahibi+1 yılTabiki en guzel şekli ama insan gerçekten sevdiği insani öpmek ister, sevişmek ister. Diger türlüsü ihtiyacımi görimdir
- +1 yıl
İhtiyaç gideridğim doğrudur ama sağlık acısından da gerekli ama bizzat kendimden biliyorum 1 ay boşalmadım taşakalrım şişti gittiğim doktor haftada 1 boşal sağlık için dedi ;D
Cevap sahibi+1 yılCanım bende sağlıkciyim, ihtiyaç olduğunun farkındayım o yuzden bu çabanın olduğunu görüyorum
- +1 yıl
Ahj bebebeğim sölemedin hiç ne işle meşgulsunnn
Cevap sahibi+1 yılFizyoterapistim canim, yazarken bile aklın hala cinsellikte demi soruş seklinden belli😂😂keske bir acma kapama dugmesi olsaydı şunun dolunca açsan boşalsa geri kapasan😂
- +1 yıl
O yokta emme boşaltma sistemi var bebeğim sadece kafasını emsen boşaltorson :D
Cevap sahibi+1 yılKiz yok sanırım Şu an elizabeth calis sende, diğer haftaya kadar biraz rahatlat. Kiz düşürene kadar durdurmayacak seninki
- +1 yıl
Yok takılmak istemiyom bu aralar kızlarla en azından bu hafta falan akşam enişte uyuduktan sonra seninle boşalıırız bebeğim bir kaç soruma cevabınla beni cıldırtabilirsin rahatlıkla 😘😘
Cevap sahibi+1 yılSence istediğini verir miyim, bir dusun bakalim🤔
- +1 yıl
Verirsin aşkım sonucta hipokrat yeminin var hastanım ben senin iyiliğim in herşeyi yapmakla yükümlüsünn :D
Cevap sahibi+1 yılBu durumda avucunu yalarsın deyimi cuk oturuyor
- +1 yıl
Kes tamam al ağzına demem ağzına veririm direk hayır diyemezsin bile
Cevap sahibi+1 yılFantazi dünyan çok geniş👏👏
- +1 yıl
E ne güzel işte sevmezmisin yatağa yatırıp üstünde sandal gibi uyuz uyuz git gel yapacağıma fantizlerle renk katarım işte
Cevap sahibi+1 yılCanım sen kizlari enistelerle ortak kullanmayı mi seviyorsun, sana ait bir kiz istemiyor musun
- +1 yıl
Güzelim eğer. gerçekten sevdiğim biri olursa ondan başkasını gözüm görmez cırılcıplak kadınlar koysan önüme silim kalkmaz gözüm kaymaz bile ;)
Cevap sahibi+1 yılSevdigin kiz belki Şu an yattığın kizlar kadar guzel olmayacak, yatak performansı esilan kadar iyi olmayacak
- +1 yıl
Olmasın bebeğim
kontrol bende zaten alışır oda
Cevap sahibi+1 yılGüzel de olmayacak onu da dusun
- +1 yıl
Eğer seviyosam dünyanın en güzeli odur bana zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman helal olsun, dogru söyledin gönül kimi severse güzel odur
- +1 yıl
Ben hep doğru derim zaten fıstık nerde napıyosun senn bakiyim
Cevap sahibi+1 yılBen hissedememişim o zaman, enişten isten geldi biraz konuştuk, spora gidemedim hayirli işimiz vardi abime kiz isteyeceğiz kizin ailesiyle tanışmaya gittik sanırım evdeki minik kuşu uçuracagiz😂
- +1 yıl
Aaaa verdilermi kızıı :D minik kuş dediğin gelin mi :D
Cevap sahibi+1 yılMinik kuş abim oluyor 😂😂bu devirde erkekler hanım köylü olduğu icin erkeği evden uçuruyoruz 😂aileler tanıştı bir sonrakine isteriz
- +1 yıl
Hanım köy nerde hiç. bilmem 😏
Cevap sahibi+1 yılO karşına çıkan kiz öğretir sana hanım köyü merak etme 😄
- +1 yıl
Hiçdeee bileeee yumruğu masaya koyduğum gibi tamam. Aşkımm sen ne dersen o miyavvv miyavvv :D
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKiz mi diyor seni mi miyav miyav 1
- +1 yıl
Ben ben :D
Cevap sahibi+1 yılBaşın ağrımaz en iyisini yaparsin, kizlarla laf yaristirilmaz 😂😂bosver evde miyav miyav ol dışarı aslan ol kim bilecek senin ev halini
- +1 yıl
E tabiki :D bilende bilsin mk millete göremi yaşayacaz karım vermezse millet mi verecek :D
Cevap sahibi+1 yılHeyt kim tutar seni be😂😂😂celallenme yiğidim 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSaka bir yana olması gereken o haklisin
- +1 yıl
Ben pc ye online oyuna geçiyorum bebeğim uyumazsan gece konuşalım
Cevap sahibi+1 yılBana niye hesap veriyorsun😂😂😂istediğini yap
- +1 yıl
Hesap vermiyorum mk burads olmayacağımı gece geleceğimi haber ediyorum
- +1 yıl
Sikecem o güzel götünden şimdi haaa
Cevap sahibi+1 yılAhanda atarlandi 😂😂😂😂tamam gece de burda olursun gündüzde burda olursun paşam birsey demedik😂😂😂😞
- +1 yıl
Aferin bitanem hadi görüşrüüz öptüm bal ağzından
Cevap sahibi+1 yılSondaki emoji yanlis oldu 😂bozma su ağzını sinirlendirme adana kızını, güneşe ateş ediyoruz aklımız belli olmuyor yani ona gore 🤨
- +1 yıl
Kübraaa bebeğimmm
Cevap sahibi+1 yılKbr den Kubra oldugumu çözdün bravo 👏😂
- +1 yıl
Yanlışmı çözümlemişim gııı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılK_b_r de 2 ünlü hakkin vardi, ünlü harfler de total de 8 tane bulması çok zor olmasa gerekti zaten 😂😂
- +1 yıl
Kibarda olabilirdi kübrayla hiç. alakası olmayada bildirdi bebeğim :D
Cevap sahibi+1 yılKibar ne ya😂😂😂kibar diye ismim olsa sence kisaltirmiydim bari uyduracaksan mantıklı uydursaydın 😂
- +1 yıl
Neyse siktr et napıyosun bakayım
Cevap sahibi+1 yılMüzik dinliyorum
- +1 yıl
Girdinmi yatış moduna bebeğim
Cevap sahibi+1 yıl2 yi görmeden uyumam, gecelerin insanıyım ben😉
- +1 yıl
Ozaman tahmin geliyor bebeğim :D. Çiçekli. böcekli. pijama ve siyah swit var :D böyle. Böyle. Sütyene kadar tahmin bakayım. seveyim kalkacakmı seni düşünerek :D
Cevap sahibi+1 yılAhahahha😂😂😂hiçbiri tutmadi
- +1 yıl
Bekle. İki hakkım var sonuncusunda dar kot ve askılı var diyorum. Yeşil :D
Cevap sahibi+1 yılGece gece kot mu giyecem evde😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇiçekli lastikli babaanne donu diyeyimde kalkanda insin😂😂😂
- +1 yıl
E pijamada giymemişsib mk ne giyicen başka :D
- +1 yıl
Tamam simtr et şimdi asıl onmeli olana geçiyom sütyen var mı yok ona göre sölicem :D
Cevap sahibi+1 yılSanane varsada yoksada
Cevap sahibi+1 yılPaçalı don giydim😂😂😂
- +1 yıl
Aşkım bir bozma mk var mı yok mu
Cevap sahibi+1 yılElin seyinde hayal ede ede bosalacan mi
- +1 yıl
Evwty bebeğim semsert yapacam seni düşüne düşüne sonrada baamm 😈
Cevap sahibi+1 yılSen beni zerre etkileyemezsin canim ama ben istesem seni boşaltırım 🤨istiyor muyum peki, hayir
- +1 yıl
İstesene aşkım hadi boşalt beni cıldırayım bir ya sen yaparsın ateşli hatunum benim 😍😍
Cevap sahibi+1 yılSana kıvılcım dahi çıkmıyor ama eniştene alev alev canim
- +1 yıl
En son ne zaman boşalttın lo lavugu
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuş yarimle ama yakın zamanda 😉
- +1 yıl
Yakın zaman dediğin ne mk beraberken mi video mu attın fotomu attın naptın 😈
Cevap sahibi+1 yılNe meraklisin ya
- +1 yıl
Söleeee bebeğimmm nasıl boşaltın mk hadi
Cevap sahibi+1 yılNeden merak ediyorsun, adamın boşalmasının sana ne faydası var
- +1 yıl
Salak onun boşalmasıyla değil senin nasıl boşalttıgınla ilgileniyorummmm
Cevap sahibi+1 yılSinirlendiriyorsun beni, salagi kelimesini bir tarafına neyse devamini anladin sen
- +1 yıl
E sende eşek eşek konuşma aşkkm napim lavugun boşalmasasını anlat bakayım nasıl boşalttın etkilencemmi ben
Cevap sahibi+1 yılAdamı tanımıyorsun bile niye lavuk diyorsun , ikincisi sana niye anlatıp etkilemeye calisayim
- +1 yıl
Ebenin amiiiii kübra elim skmde uyumus kalmışım zatenn 😂😂 günaydın bitanemmm
Cevap sahibi+1 yılBak benimle bu tarz konusursan cidden bir daha cevap yazmam
Cevap sahibi+1 yılEline şeyini ben almanı soylemedim
- +1 yıl
E sende beni delirtme ozaman bebeğimmm severim o güzel poponu günaydın dedimmm 😬
Cevap sahibi+1 yılHayatım boyunca hic kolay olmadim enişten zor bir kız oldugumu söylüyor ama amacım seni delirtmek degil
- +1 yıl
Basit olmads ne olursan ol bebeğim hadi instaya geçelim enişte kızarmı tkaipleşiyoz diye :D
- +1 yıl
Gerçi sana bişey diyemez :D
Cevap sahibi+1 yılBasit olsam bu zamana kadar birini altından kalkar diğerine yatardım 😉enişten bana birsey diyemez ama bende kendime birsey dedirtecek birsey yapmam. Amacının fotolarımi görmek olduğunu bilerek helede meme düşkünü biri oldugunu anladik zaten enişteninde istemeyeceğini bilerek sana insta hesabımı verir miyim
- +1 yıl
Neden instada meme show mu yapıyosun sadece seni görmek için söyledim onu altında hiçbir abazani düşünce yoktu 🙄
Cevap sahibi+1 yılHer lafa verilecek bir cevabın var masallah
- +1 yıl
Bebeğimmm alt kalmayı sevmiyorum geçiyozmu instaya onu söyle enişte acısından sıkıntı yokmuş geçelim hadi cok merak ediyorum güzelimi 😘
Cevap sahibi+1 yılEnişten acısından sıkıntı oluşturmamki canim, tabiki geçmiyoruz. Aman altta kalma incilerin dökülür
- +1 yıl
Uyuzluk yapma iştr bebeğim ver geçelim seni zora sokacak gevşeklikler yapmam söz
Cevap sahibi+1 yılIsteği kabul ettiğim enişten sormayacak mi kim bu diye adam kıskanç boyle birsey yapmam ona
- +1 yıl
Ohoo bbebeğim kıvııryon sende hemen daha biraz önce sıkıntı olmaz dedin şimdi ne diyon. Dediğim gibi öyle sıkıntı olcaksa zaten geçmeyelim
Cevap sahibi+1 yılCanım adam malatyalı, izmirdeki rahatlık yok canim bizde olmasında zaten
Cevap sahibi+1 yılYooo kivirmiyorum kendimi zor duruma düşürecek birsey yapmam dedim
- +1 yıl
Tamam bende zaten seni zor duruma sokacak bir hareket yapmam dedim insta sıkıntıysa numranı ver teli alıp kontrol etcek hali yok silersin konusmalrımızı sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yılNedendir bu merak, adamın arkasından iş mi cevireyim valla uymaz bana. Onun bilmesine gerek yok ben vicdanen rahat edemem
- +1 yıl
Bebeğim işmi çevircez ya koynunamı alacan sanki muhabbetimzie ordan devam edicez diyorum sana uzatma ver numranı işte em büyük nedeni seni görmek istemem
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma Izmirli yapmam boyle birsey, muhabbet dedigin senin şeyin üzerine yürüyor ne muhabbeti
- +1 yıl
Lan sürekli amm göttt muahbetti yapacak değiliz biliyosunki normal muhabbetimizde güzel hiç. inkar etme ver numranı istemeidğin an engellersin e bende istenmediğim yerde duracak kadar yıkıkda değilim
Cevap sahibi+1 yılNormal muhabbet yaptığımızı dusunmuyorum canim ben, senin derdin beni görmek başka birsey degil. Çıldır orda vermiyorum
- +1 yıl
E bende seni görmek istiyorum dedim zaten ama senin düşüncen çiçeğini poponu memeni görmek istmem bense nasıl bir tipsin diye istiyorum senim içindeki fesatlığı seveyim
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha iki gündür muhabbetin cinsellik üzerine olunca masum düşünemiyorum kusura bakma 😄😄diyorum ya çıldır istediğini vermiyecegim göremeyeceksin beni
- +1 yıl
E senin gibi hatunla havadan sudan konusup zamanı boşa geçireciğime o güzel memelrrini poponu emip sevmek üzeirne konusurum kaliteli akar zaman bak zamanı kaliteli yapan sensinnn ,:D
Cevap sahibi+1 yılBak benim icim fesat degilmis sen fesatmissin
- +1 yıl
Ben acıkcs söledim fesatlık yapmadım hep * göt muhabbeti yapacaz da demedim ayrıca ver hadi numranı uzatma sevicem o baldan tatlı ağzını
Cevap sahibi+1 yılCanım benim seninle ne dunya görüşüm, ne siyasi görüşüm, ne müzik tarzım, ne film tarzım daha da sayarım ortak degil ben seninle muhabbet edecek birsey bulamıyorum
- +1 yıl
Ne ara siyaset ki siyasetten nefret ederim müzik film konuştukta ortak olmadığını anladın mk bak ben sana söliyim sen güzel seksi memeleri güzel kalçası güzel beyaz tenli hatunsun yani senin ilgilenmem için yeter sokayım gerisine banane ya
Cevap sahibi+1 yılİste bu beyinle yazilmamis mesaj sinifina giriyor, aşağa yazıhanesi var yazdiriyorlar😂bunu tahmin ettiğim icin bir erkekle ki bu erkek sevgilim degil cinsellik konuşmak istemem, muhabbet dediğin ortak paylastigin konular üzerine olurki seninle oyle bir ortak yönümüz yok
- +1 yıl
Ne demek yok memelerin seninle benim aramda ortsk bir payda aynı zamnda kslcanda ;D
Cevap sahibi+1 yılHe canım he , kime ne anlatıyorum ben. Hey yavrum hey ben de durmuş burda açıklama yapiyorum. Sende haklisin niyetini en başından beri belli ettin. Bende hala saf saf acikliyorum. Kendime acıdım valla🤨😄
- +1 yıl
Hahahha
- +1 yıl
Nerdesin napıypsun bakim
Cevap sahibi+1 yılMüzik dinliyorum aynı zamanda kitap okumaya calisiyorum
- +1 yıl
E iş yok mu
Cevap sahibi+1 yılYeni mezunum ne işi, uğraşamam valla birde yüksek lisansa hazırlanıyorum baksınlar bana 😂😂
- +1 yıl
Ohh misss ne güzel bizde eşek gibi çalışalım :D
- +1 yıl
Şu an çalan şarkı ne pekii
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun, ne güzel işte para kazanıyorsun. Işe başlayınca bir daha bu günlerime donemeyecegim icin tadını cikariyorum😉. Grup abdal ervah ı ezel
- +1 yıl
Cnc tel erozyon operatörüyüm bebebğim pek bilmezsin :D
Cevap sahibi+1 yılBilemedim evet benim cahilligim bakarim ama neymis diye
- +1 yıl
Snein cahilllin değil bitanem çoğu kimse bilmez zaten bilgisayar kontrollü makina kullamıyorum işte :D en basitinden
Cevap sahibi+1 yılBenimde baktigim ve anladığım kadarıyla öyleymiş, sanayi alanına hic ilgim olmadi o yuzden hic duymamışım
- +1 yıl
Bebeeğimmmmm sanayici adamın bile benim kullandığım makinayı görünce vay be adamlar ne yapmış diyor dediğim gibi pek kimse bilemz :D
- +1 yıl
Bigün mahallede teyze sordu ne iş yapıyon diye dedim telerezyon operatörüyüm ben bekliyom ki o ne dicek teyze durdu durdu televizyon yapıyon yani iyi iyi güzel iş her evde var dedi ben şok dondum kaldım teyze cok hakimdi konuya ben yanlış biliyorum sandım ses cıkaramadım :D
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, kolay gelsin e sen calisiyorsan nasil mesaj yazıyorsun yani sorun etmiyorlar mi
- +1 yıl
Laağğnn patrona ayhancım diyen biriyim bana patron bile karışmıyor ben karışırım ceo yum ben :D :D
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha sesli güldüm 😂😂😂ben de fizyoterapistim deyince masör sanıyor teyzeler açıklamaya calistim 1 2 kez baktim teyzeler bana fikirlerini kabul ettirdi şimdi teyzeler ne derse susup kabul ediyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Aynen bebeğim hiç o topa girme teyzeler daima haklılar :D
Cevap sahibi+1 yılDur bende işe başlayınca cım li konuşayım patronla ama kadınsa kesin isten erkeksede yavşar😂😂galiba bende olmaz cımlı konusmak😂
Cevap sahibi+1 yılGirince topun ağzına beni getirdikleri icin giremiyorum bile, bizim mahalledeki yaşlı teyzeler hep dul diyorum kendi kendime adamlar dertlerini kadına anlatamamış dertlerinden ölüp gitmişler, yeni yetme ben mi fikrimi kabul ettirebilecegim😂😂😂
- +1 yıl
Canım o 10 yıllık samimiyetten öyle hemen olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılAllah bozmasın aranızı o zaman
- +1 yıl
Sağol canım nasıl bir ev halindesin ya al işte anlık isticem atacağın yer yok bu ya yerinde niye foto atılmıyo
Cevap sahibi+1 yılYavrum sana foto atacağımı kim söyledi
- +1 yıl
Ben söyledim hadi ver şu numranı bebeğim
Cevap sahibi+1 yılSöylemiş olabilirsin ama şuana kadar konuşmamdan ne kadar inat oldugumu anlayamadin mi daha
- +1 yıl
Anladım ama sen beni üzdün küstüm konuşmuyorummm
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha😂😂küsersen ağlarım nolur küsme😂😄
- +1 yıl
Küsütm bileee konuşmuyorum hıhh artık sende ötekiler gibisinnn 🙄
Cevap sahibi+1 yılÖtekileri tanımıyorum ama aynı kafadanız galiba onlarla 😂😂 ama konuşmazsan benim hayatım biter, yaşama amacım elimden gider 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kesss kaybol beni üzenle işim olmaz sen beni üzdünnn naşş
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin ama üzülmedin bundan adım gibi eminim sadece istediğini elde edemedin😉
- +1 yıl
Yo gerçekten üzdün okdr numranı istedim vermedin ısrarı sevmeyen biri olarak bana ısrar etttirdin vermeme nedenin üzdü en cokta
Cevap sahibi+1 yılHadi ya ne üzülmesi, duygu sömürüsü bunlar hep benim kusum istediği yemi vermeyince boyle yapıyor aynı taktik😉😂vermeme nedenimde gayet makul bence, beğenmediysen nedenimi sen bir neden soyle onu soyliyeyim sana😂
- +1 yıl
Komik değil hadi hadi boş yapma üzdün sen beni işim olmaz taktik falands değil üzdün mk üzdünn beni üzenle benim ne işim olur
Cevap sahibi+1 yılCiddilestin mi sen😂😂😂ne üzülmesi vallahi şaşıyorum, sosyal medya burasi kime nasil guveneyimde numara, insta hesabımı vereyim. Ben başkayim felan deme herkes aynı şeyi söylüyor. Ben spora gideyim biraz koşup enerjimi atayim kolay gele sana
- +1 yıl
Sağol canım brn niye ben başkayım diyeyim mk sen anlayacan bu başka diye nese spordan gelde öyle alayım numaranı
Cevap sahibi+1 yılErdim ya sen daha konuşmadan ben anlıyorum niyetini demi
- +1 yıl
Ne diyon anlamadım numaranı ver wp ye gel istemediğin zaman engel atarsın olur biter hadi
Cevap sahibi+1 yılSenin dikkatini çekecek ne yaptim yoksa kiz olmam yeter mi dikkatini çekmeye
- +1 yıl
Lan izmirde yasıyorum önüm arkam sağım solum kız kız olman ayrıcalık değil memeli kalçalı olman ayrıcalık ha çirkinsen konuşmam zaten güzelsen Vazgeçmem
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha😂😂iyi güldüm😂 canim sen mektup sahibine özeldir diye birşey duymadın mi, dünyalar güzeli bile olsam bu mektubu okuyacak kişi sen değilsin, senin vazgeçip vazgecmemen umurumda mi
- +1 yıl
Değilse hadi ordan mk
Cevap sahibi+1 yılGit kime koyarsan koy, benim sevgilimin benden başkasını gözü görmüyorken akli s*kinde olan birine guzelligimi fiziğimi mi ispatlicam. adamin kiyafet varken akli gidiyor 'aşkım beni bu halinle çıldırtiyorsun, o kiyafetin altinda ne mücevher var diyor' icinde kalmasin madem oyle desteksiz 90 giyiyorum 😉Senin gibi hatunum olsun cikmam icinden dedin ya merak eniştene evlenince soylerim çıkmasın içimden. Ama helal olsun konuşurken seviyeyi korumaya önem veren birini seviyesiz konuşturdun. Simdi yoluna canim
- +1 yıl
Hahhaha işte böyle aşkım kasma kendini ya sal gitsin :D
Cevap sahibi+1 yılNe aşkımı hayırdır, bir kizın edepsiz küfürlü konuşması hosuna mi gidiyor, ne çeşit bir insansın anlayamadim. 7 km koşup 10 km yürüdüm bu yorgunlukla seninle uğraşamayacağım canim
- +1 yıl
Dinlen bebepim bendde maç izliyorum bitsin yazarım sarj yok zaten kapanacak tel
Cevap sahibi+1 yılVazgeçmek nedir bilmez misin
- +1 yıl
Ne diyon mk konusmak istemiyorsan söle yazmam ya
Cevap sahibi+1 yılO 'mk' ları cidden senin münasip bir yerine iade edecegim
- +1 yıl
Kes lan severim poponu
Cevap sahibi+1 yılHıh boyle ol😄yazamıyon artik küfür, korktun mu😂
- +1 yıl
Yoo ben ettim küfürü. uygulama düzeltmiş orda bal gibi s1kerim g0tunu yazdımdı :D
Cevap sahibi+1 yılUygulamaya başlıcam şimdi sende ne hissettim aciklamami ister misin
- +1 yıl
Acıkla bakalım bebeğim
Cevap sahibi+1 yılÖzünde iyi biri oldugunu dusunuyorum yani merhametli, sevgiyi iyi bilen ama ya birini çok sevmissin olmamış ya da bir kiz yüzünden acı çekmişsin gibi geliyor bundan dolayı sende kizlari sevmekten uzaklaşıp s*kme yönelmişsin yani duygudan uzaklaşıp işimi görsünler moduna geçmişsin gibi geliyor
- +1 yıl
Aynen öyle bebeğim namusum üzerine yemin ederim seni hiç bırakmayacam diyen olmuyo diyip gitti e bende aşka inanc kalırmı ya siker geçerim bu kadar net
Cevap sahibi+1 yıl6. hissim kuvvetlidir😉ama seninde kadersizligin senin sevgini haketmiyecek bir kizi sevmiş olman
- +1 yıl
Valla ben cok güzel seviyorum sevince gözüm asla başkasını görmez koyarım ortaya etrafında dönerim dünyam oolurda geçti artık sen napıyon onu söle
Cevap sahibi+1 yılSana soyle soyliyeyim enişten 28 yasinda ve hala iş yok, askerlik duruyor bunları zaten ailem sorun edecek ben türküm o kurt bu da sorun olacak, enişten yakisikli degil ailem bizi yakistirmayacakta, eğitim farkı da sorun olacak Şu an dusunuyorum bazen uykum kaçıyor canim sıkılıyor çözüm yoluda bulamıyorum ona da kızamıyorum cunku ne kadar çabaladığını görüyorum. Ben evin tek kızıyım ve ailem üstüme titriyor ve evlilik olursa baska şehre gitmemi istemiyorlar ama gidecegiz gibi duruyor. Simdi sen soyle bakalim benim yerimde olsan ne yapardin, ya da sevmesen 1 gün bu sıkıntıları çeker miydin. Guzel sevmeyi güzel seven insanlar hakediyor, sevmesem ve sevgisinden emin olmasam 1 gün çekmem gider bir doktor mühendis bulurum. Sana diyeceğim bence yanlis dusunuyorsun
- +1 yıl
Seven insan herşeyi yapar ama gitmez giderse anasnın amna kadar yolu var
Cevap sahibi+1 yılYa şurda icimizi döktük bir küfür etmeden dur be kardeşim, günlük hayattada mi millete koya koya konusuyorsun anlamadim ki😂
- +1 yıl
Heee :D bebeğim içini dökmedin isyan ettin ne yapacağını kestiremiyosun sende cıkmaz ilişki sizinkisi siktr et bence çok daha fazla yasanmıslık olmadan ayrıl
Cevap sahibi+1 yılİsyan olmus olabilir kabul ediyorum 😂😂ben sanki ayrılmayı düşünmedim mi saniyorsun su deli gönle söz dinletemiyorum
- +1 yıl
Lan adamo yanına yakıstırmıyosun bile bebeğim neyin deli gönlüsü bu
Cevap sahibi+1 yılBenlik birşey yok bana yakışıklı geliyor, başta arkadaşlarım bunun sorun olacagini söylüyorsa ailem kesin sorun yapar
- +1 yıl
Sana bir soru ama tiye. alma ciddi cevapla enişte bir kapı arkasında ben bir kapı arksında bir kapının arkasınsakiyle sevgili. Olacan kocan o olacak ve eniştenin sağdaki. kapının arkasında olduğu tüyosunu verecekler sana bilicen yani hangi kapının arkasında kim var kimin kapısnı acardın
Cevap sahibi+1 yılSoruyu en az 5 kere okudum sanırım, ciddi sordugun icin hazmetmeye calisiyorum
- +1 yıl
Cevabı alayım
Cevap sahibi+1 yılBu gece herşeyi madem açık konuşuyoruz 23 yaşımdayım ama şu yaşıma kadar kimseyle çıkmamıştım bu çocukken kendime verdiğim bir sözden kaynaklanıyor evlendiğimde hem eşimin ilkim olmasını istiyorum hemde tertemiz cikmak istiyorum. Bunu yanlis ya da dogru bulabilirsin bilemem. Suanki sevgilim benim ilkim sevgili anlaminda ama hicbirsey yasamadim yaşatmamda evlenmeden. Onunlada cikarken asla yanlis birsey yapmam ne olursa olsun onu üzmeye hakkım yok
- +1 yıl
Saygı duyarım bebeğim ama hala sorumun cevanıbını alamadım😏
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle bir soru soruyorsun
- +1 yıl
Bebeğim ben uyuyorum sana. İyi geceler huzurlu ve güzel uyu uyandıgında da mussmutlu ol 😘😘. Sabah 7 de ben kalakacam ya sen değil :D hadi kaçtım ben
Cevap sahibi+1 yılNeden sorduğunu söylemedin
Cevap sahibi+1 yılBen uyandığımda once bir saçlarıma sinirleniyorum mutlu olamiyorum😂😂
- +1 yıl
Boşver sormadım varsay günaydın
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, ama merakımı cezbetti sorunuz beyefendi gerçi bir şey anlamadim ama olsun 😂😂
- +1 yıl
Valla kusura bakma bebeğim ikimizin arasındaki merak konuları giderilmeme üzerine ;D yalnız ben artık burdsm konuşmak istmiyom biton yorum oldu yüklenene kadar kasıyor tel ya mesaja gel ya insta ver ya da numara ya da muhabbetimiz buraya kadar olsun konışmayalım kübra
Cevap sahibi+1 yılBen yazamıyorum sana mesaj sen yazabiliyorsan bir dene gelecek mi
- +1 yıl
Takibi kabl et geri dö ozmaan acılır mesaj
Cevap sahibi+1 yılKabul ettim ama açılmadı sanirim
- +1 yıl
Sadece takip ettiklerin atsbiliyomuş sana mesaj takip etmen lazım ya da sen bana at bakayım
Cevap sahibi+1 yılTakıp ettim yine olmadi 😂😂😂
En İyi Cevaplar
😂😂😂😂 günaydın ama bana günaydın yazan vardı bugün 😂
25 Yorumla- +1 yıl
Aaaaa beni kimlerle aldatıyosun pislikkk :D
- +1 yıl
Bugünden itibaren seni günaydınlarıyla uyandırıp iyi geceleriyle uyutacak olan sıradakş sevgilin :D soracam tabiiii 😬😬
- +1 yıl
Ne var bir şansımı deneyem dedim 😂😂😂
Kızlar Ne Diyor
+1 yılGünaydın güzel insan ☺
110 Yorumla- +1 yıl
Ben seni nerden tanıyom laağğğğn :D tanıdık geldin
- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Neyse demekki yaşayacaklarımız varmış :D şimdi bu Günaydını sadece sen üstlen istiyorum diğerlerinden vaz geçtim :D
- +1 yıl
Peki Teşekkürler
- +1 yıl
Ama sen pek bir naif cıktın fıstık hoşuma gitti bak :D
- +1 yıl
Hoşuna gitmesi için uğraşmıyorum
- +1 yıl
Zaten uğraş olan şeyler hoşa gitmez doğall olan şeyler hoşa gider
- +1 yıl
Adın ne seninn
- +1 yıl
Sare
- +1 yıl
Sevdiğim isimlerden biri nerenin saresiisin sen
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Olmazmı bugün 30 kişi günaydın dedi😃
15 Yorumla- +1 yıl
Yalan sölüyosunnn 46 olmuş :D
- +1 yıl
Bidaaa bana yalan sölemee
- +1 yıl
Aferin nazlı bebeğime :D
+1 yılGünaydın bro👋
11 Yorumla- +1 yıl
Eyw kenks
Vardı ama artık yok
17 Yorumla- +1 yıl
Şunu yazmamı bekledinnn zalımm :D ne ara okudun neyse üzülme olur yine şimdilik bemikiyle idare et :D
- +1 yıl
Ne demek kendime sevap kapısı buldum akşam gel ben uyutucam seniii :D
- +1 yıl
Yaaa kıyamammm nasılda saçlarını seve seve uyutasım geldi şimdii :)) sayende cennetlik olacam haa :D
- +1 yıl
E olayım bari madem duygusal boşluktasın dolduralım orayı pofoduk bir pandayla :D
+1 yılSavol çok iyisin😂😂
124 Yorumla- +1 yıl
Şu güzelim Günaydına kuru. Kuru sağol. Olmadı hiç insan bir mıncırır ısırır kıtlar öper :D
- +1 yıl
Elin adamlarını öpmüyorum prensip olarak 😂
- +1 yıl
Amaaa şu dediğinle gönlümü fethettin acabaa sen peygamber tarafındandan müjdelenen anlımın yazısımısınnnn :D
- +1 yıl
Abartmayalım😄
- +1 yıl
Abartalım abartalım ne var yanii :D
- +1 yıl
Hadi adını söle bakiyim
- +1 yıl
Nedenmiş benana😌
- +1 yıl
Şöle bir karar aldım hadi seninde haberin olsun seninle tanışıklığımı daha üst levellere yükselticem :D
- +1 yıl
Allah allah 😄
- +1 yıl
sende buna itiraz etmeki dünyaya güzel bir kadın nasıl mutlu ve huzurlu yaşatılmış göstereyimmm :D
- +1 yıl
Fekat ben çok çirkinim😂
- +1 yıl
Güzeellil görecilidir bebeğim dünyanjn en güzel fiziğinede sahip olsa muahhbettini sevmedikten sonra napiyim öyle güzeli :D sen çirkin ol bir ben seveyim seni :D
- +1 yıl
Susssmaa :D
- +1 yıl
Çirkinimmmmm
- +1 yıl
Yaw sen ciddi misin😄
- +1 yıl
Evet ciddi olmayayım mı 🙄
- +1 yıl
Bana mesaj at bekliyom ben sana atamıyom :D
- +1 yıl
Olmaz kimse ile konuşmayı sevmiyorum 😌
- +1 yıl
Aferin sana kimseyle konuşma zaten bir benle konuş çirkinim benim 🤗
- +1 yıl
Seninle de konuşmam ama😌
- +1 yıl
Neden böyle yapı yosun ama konuşalım biz ben seni günaydınlarımla uyandırıp iyi gecelerimle uyutmak istiyorum seni itanımak istiyorum
- +1 yıl
Aloo bişey dedik
- +1 yıl
Olmas diyooom
- +1 yıl
Günaydınnnn adını bilmdiğimmm :)
+1 yılVar ama :)))
13 Yorumla- +1 yıl
Napalımmmmm 🙄 bizim yok gıcıklık yapma çekil kenara :D
- +1 yıl
Ne yazık ki iş arkadaşlarım ☺️
- +1 yıl
Hıhhh benimki kadar güzel değildirrr onların ki hadi hadi izin verdim sende nasiplen canım :d
Sevgi pıtırcığı
17 Yorumla- +1 yıl
Buyrun benim :D
- +1 yıl
İzmirrr Ankara nerden ckktı :D
- +1 yıl
İmkansızzzz yer yüzünde benden bitane var benzerim bile yok öyle mükemmelim ben :D
- +1 yıl
Şiiii benzemem kimseye dedim mi benzememmm
+1 yılYok napalım
11 Yorumla- +1 yıl
Ağlaaaa :D
+1 yılTesekkur ederim 🤗
113 Yorumla- +1 yıl
asıl ben teşşekkür ederim baldan tatlımm iyiki varsın ;D :D
- +1 yıl
Oyş sende canım benim
- +1 yıl
Canım diyen azını yerim yürüyen patates kızartmasııı 😘
- +1 yıl
Bayılırımmm
- +1 yıl
İşte düşün bende sana bayılırımmm :D
- +1 yıl
Tatlı ayıcığım 🤗
- +1 yıl
Aha hatun sahipleendi beni😍😍😍
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Seni şöyle dize yatırıp mıncıklaya mıncıklaya öpüp sevemiyozmu bebeğim canım çekti :D
- +1 yıl
Ohoo ayılık yapma ama
- +1 yıl
Ayılık değilde türlü panda muziplikleri yaparımm :D
- +1 yıl
Tm yeter bu kadar makara ayıcık kendine iyi bak :)
- +1 yıl
Huzurlu ve güzel yaşaaa fıstık babaay😘
Yok..
11 Yorumla- +1 yıl
İyi hadi sende nasiplen benden :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin etrafındaki hepsinin ağzına. Fil sıcsın insan sana günaydın diyebilmek için yaşamak ister sadecee :D
9 aywaaoow etkilendim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne