Arkadaşlar Başka Birinin Fotoğrafını Koymak İstemedim Ayıp Olur şimdi İzinsizce Kullanmadım. Animasyon Koydum Onun Yerine.
Kapalı Kız
Açık Kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüzde tesettür kurallarına pek dikkat edilmediği kanaatindeyim. Kimi kapalı görüyorum açıktan beter, kimi açık ise kapalıdan daha iyi.. Açık da olsa kapalı da olsa önemli olan şey ne kadar kapalı veya açık olduğu..
Ben hiç bir zaman ayrım yapmadım yapmam da.. Ailemde de kapalı olduğu gibi açık olanlar da var.
Benim için önemli olan insan olması..
Kapalı kız, Açık kızdan Daha Beter Oluyor.
Evet'de Hiç Kapalı Kız Görmedin galiba :D Ne Tehlikeli Varyaa
evet
aslında böyle ayrıştırıcı bir üslup çok doğru değil. Ancak ben şahsen türbana karşı bir insan olduğum için bu tip dünya görüşünde ki bir kadınla anlaşamam. Bu sebeple de B şıkkı dedim.
Kadın da erkek de kendi yaşam standartlarına uygun biri ile evlilik yapmak ister.
Merhaba sizin alanınızla ilgili bir kaç Özel sorum olacaktı ama buradan yazamadım
Umarım beni anlarsınız
Kapalı açık fark etmiyor artık iyi birisi olsun fark etmez.
Cevap
6Cevap
hoçam bu nasıl bişey sen birini seviyorsun acık sa evlenmiyecan veya kapalıysa evlenmiyecanmı olay nedir yani kapanmak isterse kapanır acılmak isterse acılır tabi bazı kriterler cercevesinde acılır benim için
Kapalı açık önemli değil ki. Kendisi nasıl isterse öyle olsun. Ama aşırı da açık olmasın.
Bunun ayrımını yapmak kadar saçma bişey yok iyi insanlığa bakın
aklı başında
olan bir hanım isterim.. ben.
Bir kızla evlenmeyi düşünmüyorum 😂
ne yapacam kapali kiza yaa dunya moderlesti
İnsanın yüreği kapalı olsun gerisi boş
İnsan olsun yeterli
Açık istenir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar