Kız arkadaşımın sırtında tırnak izi var aldatmış olabilir mi?

Olay 5 ay once gerceklesti ben o zaman bos vermistim ama simdi birkaç sebepten dolayı tekrar kafama takıldı. Maşrapadan olmuştur çizmiştir ya da sırtımı kaşırken olmuştur dedi. Daha once bir tecrubesi olmamış benden once, ben ama birkaç seyden supheleniyorum bana yalan soyluyor olabilir bu konuda. Ailesi baskıcı bir aile ve bu onda ters tepmis olabilir. Sırtında iki farklı cizik vardı biri eski digeri yeni, eskisi 4 parmak yenisi de 3 parmak paralel bir sekilde cizmis gibi duruyordu. 14. ayımız ve ben birkac sey daha yasandıktan sonra bana yalan soylemeye basladıgını dusunuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sirtinda iki farkli cizik gordugumu soyledim ve surekli farkli gunlerde saatlerde ozel derse gittigini soyledim. He tabi ozel ders vermeye degil adamlarla sevismeye gidiyorum ben aksamlari dedi ve her yerden engelledi. Bilmiyorum sogru mu yanlis mi yaptim ama o cizikler normal degildi ve sormam gerekiyordu. Kendim cizmisimdir diyor ama oyle kendisi nasil cizer bildigin derin yatay esit ayrilan sirt cizigi tirnak izi yani. Guvenmiyorum abi ozellikle engellemesi daha da guvenimi bitirdi
Kız arkadaşımın sırtında tırnak izi var aldatmış olabilir mi?