+1 yılŞunu anlamıyorum.
"Aşk'ın Mantığı" diye bir kitap çıkarıcam ve tüm tecrübelerimi yazıcam.
Sırf siz bu kadar aptal olmayın, bu kadar kendinizi ezdirmeyin diye.
Kural 1: Güçsüz olduğunu belli edersen, seni kimse sevmez.
Bak ben seni hiç tanımıyorum. Şu konuşmalarını okuyunca bile içimden dedim ki "şu acize bak ya hiç karakter, onur falan yokmuş."
Kural 2: Acılarını belli edersen, acınacak hale düşersin.
Sen celladına zayıf noktalarını bir bir anlatıyorsun. Halbuki karşısında güçlü durup "sensiz de oluyor işte bak sen aslında bensiz bir hiçsin" demen gerekirken, sen "ben sensiz bir hiçim, seni hiç unutamayacağım" falan diyorsun. O yüzden kaybetmeye mahkumsun.
Kural 3: Herkes unutulur. Her acı geçer. Her ayrılıktan sonra yeni bir aşk yeşerir.
O yüzden kimseyi gözünde büyükme. Kimse vazgeçilmez değildir. Kimsenin totosunu da kaldırma.
Unutma ! Sen kendine değer vermezsen, kimse sana değer vermez.
Sen kendine saygı duymazsan, kimse sana saygı duymaz.415 Yorumla
Soran+1 yılAşkın mantığı mı var sanki? Ben ne kadar rezil bir duruma düştüğümğ biliyorum. Haklısın da. Ama anla lütfen ya anlayın yani. İlk ilişkim, 5 sene, her şeyin olmuş, daha bir ay önce koynundaydım bile.. Ve bitti. Bu kadar sert bir şekilde bitti. Bu adil değil. Bu acımasızca. Bu haksızlık. Kendime değer vermiyor olmam, onu seviyor olmam. Gurursuzlaşmam, bu onun böyle davranmasına sebep olacak bir şey olmamalı. Demeli ki ben evet seni ikimci kez umutlandırıp ikinci kez yarı yolda bıraktım. Yok ama yok pişkin, mutlu, umursuz... Bunlar koyuyo anlıyor musun.
- +1 yıl
Senin bakış açındaki bir kıza herkes aynısını yapabilirdi.
Güçsüzsün, çok teslimiyetçisin, karşı tarafta sıfır kaybetme korkusu, hep bir depresif haller, hep bir kendine işkence etme durumu, çok didikleme durumu... Bunları bırak.
Soran+1 yılBen istemiyor muyum güçlü olmak? Gidersen git lan demek istemem mi? Amaaan sen kimsin ben daha önemliyim demek... Bunu yapamıyorum. varsa yolu sen söyle
- +1 yıl
Yolu yok. Ya-pa-cak-sın !
Ya bunu yapıp, kendi iç devrimini gerçekleştirecek ve karakterli, onurlu bir birey olacaksın.
Ya da seni böyle terkeden onursuz, karaktersiz erkek müsvettelerine böyle köle olacaksın.
Seçimini yap.
Soran+1 yılBana karaktersiz onursuz deme artık ya.
- +1 yıl
Seni kırdıysam kusura bakma, hakkını helal et lütfen.
Ben sana " karaktersiz - onursuz " demedim. Karakterli-onurlu bir duruş göstermelisin dedim.
Biliyorum acın fazla ama bunu şu halde iken yapabiliyorsan zaten artık hayatta seni kimse yıkamaz.
Soran+1 yılDesteğini ablıyorum görüyorum çok da doğru dedin ama zaten ezilmiş hissediyorum ondan öyle dedim. Teşekkür ederim her şey im
Soran+1 yılÇok güzel konuştun. Ah dediğin gibi o devrimi gerçekleştirsem.. Yapıcam ama yapıcam
- +1 yıl
Tekrardan özür dilerim seni kırdıysam.
Sakın ezilmiş hissetme. Bak öyle hissetsen bile sakın onu karşı tarafa belli etme.
Hayatta her şey bomboş , kafana takma.
Yeniden seveceksin, bu sefer sana değer verecek düzgün birisini.
Üzme kendini.
Soran+1 yılYok ne özrü. Ben seni anladım. Çok da doğru şeyler dedin. Dediklerini. hiç unutmayacağım, saklayacağım da.. Çok teşekkğr ederiim
- +1 yıl
Rica ederim.
Canın sıkılırsa da her zaman yaz. Benim kardeşim de benzer bir süreçten geçti.
Seni anlayabiliyorum. Düşüncelerimle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Soran+1 yılBelki kızacaksın bana ama. Ben sadece onun çok pişman olmasını istiyorum. Kaybettiğim gururu gücü böyle toplayacakmışım gibi.. sanki içim böyle soğuyacak gibi.. Ama sen de hiç pişman olmaz mı diyorsun. bir yandan ona karaktersiz, insan müsveddesi derken bir yandan da onun davranışını normal buluyor gibisin. Ben izin dahi versem normal olmamalı o davranış. Ve bu kadar acı çektirmenin bir bedeli olmallı. Öyle değil mi?
- +1 yıl
Davranışı normal değil. Sakın burada bir yanlış anlaşılma olmasın.
Ama senin gibi yaklaşım gösteren birisine bu şekilde değersizce yapılan hareketler normal.
Çünkü sen böyle güçsüz durursan, kim olursa olsun gelir sana bu muameleyi yapar.
Malesef hayatın kuralı bu. Ben bu doğrudur demiyorum. Ama olan bu. Tecrübelerle sabittir.
O sebeple de sana diyorum ki. Karşı tarafın acı cekmesini istiyorsan güçlü dur. Acılarını ona gösterme. Sakın ağlayıp sızlanma karşısında. Onsuz hayat çok güzelmiş gibi göster yansıt.
Ona acı çektirmenin en iyi ve hatta tek yolu bu.
Ancak artık ondan sana yar olmaz, bunu da bil. Tekrar kapılma ki tekrar canın acımasın.
Soran+1 yılBen seni anladım. Haklısın. Yine haklısın. Olmam onu inan üçüncü defa affetmicem. Acı çekeceğine hiç inanmasam bile çeksin diye bekliyorum. Beni anlasın. Onun da canı yansın. Sağ ol tekeardan
- +1 yıl
Sen de sagol
En İyi Cevaplar
Unutacaksın nasıl biliyor musun etinden tırnağın çekilirmiş gibi canın yana yana ama o tırnak yeniden çıkacak. 5 yılın boşa gitmedi. Sen hayatı, insanları, aşkı öğrendin. Bir kere daha aşık olamayacaksın. Bir çok insan 1 kere bile tatmıyor o hissi. Onun gidişi sadece senin değil onunda çöküşü olacak hiç kimse hiç bir aşktan öyle kolay sıyrılamıyor. O aşık olmamış olsa bile seni terk etmenin bedelini ağır ödeyecek. Kendini kaybetmekten korkma, yıkıl ayağa kalktığında karşıkarşında kimse duramayacak bir daha yıkılmayacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum. Ben aşkı bir kez daha yaşayamamaktan korkuyorum. Aşksız hiç kimseyi sevemem çünkü. O bunu hiç hak etmemişken hem ona aşık bir şekilde ölmek istemiyorum. O bedel ödemez. Seven ödüyo bedel. Bak ben şimdi ağlıyorum. O ise mışıl mışıl uykuda...
- +1 yıl
Bak ben yaşadım bunu 3 yılımı verdim kendimi toparlamam için 3 yıl sonra aradı helallik istedi benden. Ben arkandan kötü söz dahi söyleyemedim dedim. Şimdi sesini duydum yine aynı his var içimde benden uzak dur hakkım helal olsun dedim. 3 yıl ben acı çektiğim sürede sevgilisi oldu ama hayatı boka sardı. Aşkın hiç bir önemi yok bu hayatta saygıyı bulacaksın bir gün aşk tek taraflıdır. Her zaman böyle oldu. Aşık olan her zaman kaybeder. Sen bir daha kaybetmeyeceksin.
+1 yılAşkla başlamışsa bile sen ona fazla bağlanmış hayatının merkezine koymuşsun duygusal eksikliklerin ihtiyaçların doğrultusunda o ise sadece ikili duygusal - kadın erkek ilişkisi diye bakmış duruma ve erkekler kadınlar gibi değildir o yüzden onun bu tepkileri. O normal olan ve biten bir ilişkinin tepkisini veriyor sense herşeyini kaybetmişsin gibi. Ve bu tavrı noktaladığını gösteriyor net ve kararlı biri gibi sanki geri dönüşü olmazmış gibi. Üzüldüm gece gece
16 Yorumla
SoranPeki daha öncede bu şekilde kararlı olaraka yeılıp geri bin pişman dönüp affetmem için çabalayıp daha sonra ikimci defa aynı şekilde gitmesi fazla değil mi? Yani bu çok acımasızca geliyor.
- +1 yıl
Buna fırsat veren sensin. Görünen zaten sağlıklı bir ilişki değil ve sen hala bunun için çabalıyorsun kendinden ödün veriyorsun. Hala onu yüceltiyorsun. Sen kendine saygı duymaz sevmezsen karşındaki bunu hiç yapmaz. O geri dönüşler sevmekten, pişmanlıktan değil kendisini sevecek birini bulamadığından, yalnız olmak işine gelmediğinden. Katiyen böyle düşünüyorum seven insan gidip gidip geri gelmez
Soran+1 yılEvet her cümlende haklısın. Ve hala kendime değer vermiyorum yoksa bu akiam olanlara da izin vermezdim di mi. Kendimi yok sayarak seviyorum. Aşk böyle olur sanıyorum. Ama bildiğim tek şey acımın gerçek oluşu. Çok ama çok acı çekiyorum. Napmam lazım kendimi sevmem için onu sevmemek için napmam lazım
- +1 yıl
Kesinlikle hayatına birini sokmaya kalkma kimseyi yarabandı olarak kullanma sanırım benden küçüksün bu bir abla tavsiyesi olsun : ) Hiçbirşey yapma sadece kabullen. Allah seni seviyor değerini bilmeyecek bir insandan kurtardı seni, sen kaybettiğini sanarken. Ve sonra şunu düşün "Allah beni severken ben nasıl kendimi sevmem."
- +1 yıl
Şimdi buradan hiç tanımadığın biri sana kötü söz etse kızacaksın, karşılıklı negatif diyalog oluşsa nefret edeceksin ki interneti kapatınca kişiyi de kapatacaksın halbuki. Şimdi böylesi sanal bir kişilikten 3 5 kötü söz için nefret edecekken sana bunca kötü duyguyu yaşatan, bu ruh haline sokan birini duygusal olarak sevmeye nasıl devam edeceksin?
Soran+1 yılKimseyi istwmiyorum zaten. Safım ki seviyorum işte. Çok seviyorum hem de. Ama sevmek istemiyorun. Bitsin istiyorum. Unutim istiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için
+1 yılTüketmiş seni. Herkesin dediği gibi belli başkasını bulmuş insan sevince yakıştıramıyor bende senin gibiydim iyi bilirim. Ama gerçek bu başkası var hayatında. Sende hayatına başkasını al. Mutlu olmayı dene insanlar ilişkilerine yıllarını harcıyor ama karşısında insan böyle sevmeyi bilmeyen biri oldukça ne yapsan nafile. Allah yardımcın olsun. Dönecek diyede bekleme sakın. Evlen hayatına önüne bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılBana yaşattığını yaşar da umarım beni anlar. Tek istediğiö bu.
- +1 yıl
Yaşayacak elbette hayat öyle bir yerden vuracak ki geri dönecek ama seni bulamayacak işte o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kardesim 5 yilini boyle bir gerizekaliya nasil verdin? Seni daha fazla uzmek istemem ancak bazi seyleri kabul etmek gerekir ve bu adam seni sevmemis senden daha iyisini bulunca da bay bay demis. Kendine gel kalk ayaga yillar sonrayi falan unut gitsin aynaya bak guzelligine bak makyaj yap ama asla aynada kendini aglarken izleme cunku hak etmiyorsun aglamayi uzulmeyi. Boyle bir erkege degmez. Hani hicbir sey olmasa bile 5 yillik iliskim der kibar olurdu ökuz gibi davranmis. Simdi uzan guzelce yatagina ac sevdigin bir muzigi baska seyler dusun okuyor musun calisiyor musu bilmem ama nasil daha iyi yerlere gelirsin onu dusun. Aklimdan cikaramam diyorsan bir hobi bul kendine. Her sekilde yaninda olmak istiyorum belliki cok yara almissin istersen ozelden de konusabiliriz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkğr ederim. Özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. İnan beni öyle çok sevmişti ki.. O kadar inanmıştım ki. O abakışlar sözler yalan olamazdı. Üç sene sonra aynı böyle bıraktı. Ben çok koştum peşinden sonra tamam dedim tamam git. Üç ay sonra bin pişman döndğ seni çok sevdim sensiz yapamıyorum diye. Ve şimdi yine gitti. Böyle gitti. Başkası yok biliyorum. Olmadığına inanıyorum. O da yok diyor. Değmiyor biliyorum. Elimde olmuyo ne yapsam olmuyo. İnsab ilk aşkını 5 yılını nasıl unutur üstelik severken beceremiyorum
Oncelijle gecmis olsun ama kusura bakma bu cocuk baskasini sevmeye baslamis belli 5 senelik iliskinin ardindan bukadar kesin konusmasi artik baskasini sevmesi ya da sevgilisinin ol. asidir bukadar net konusabilmesi icin seni unutturabilcek birisi olmasi gerek yoluna bakicaksin artik
16 Yorumla
SoranSordum yok diyo yemin ediyo. Başkası yok istemiyorum da kimseyi sevmiyorum da diyo. İnanıyorum da buna
Soran+1 yılBırakmamış işte iz falan. Pişman olmayacak mı hiç
Soran+1 yılPaçavra gibi demi.. Değerim bu çünkü. Güya evlilik diye gelmedi ama atmadı adım. Ben istediköe kaçtı. Üç senedeb sonra terk etti. Üç ay sonra bin pişman döndü ve şimdi yine terk etti. Bu kadar kesin. İkinci kez bana bunu yaşatması zoruma gidiyo. bir insanda hiç mi kalmaz bir iz ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne diyeceğimi bilemedim bence gercekten takma seni engelleyen umursamayan birini lutfen sende öyle yap biliyorum elinde olmuyo Şu an ama dene karsindakinin yazdiklarini okudumda zerre üzgun olduğunu hisetmedim senin yazdigina gore az kaliyo sana dua edicem insallah mutlu ol hep 🌹
02 Yorumla
SoranYapamıyorum ki unutamıyorum. Doktora gidiyorum ilaçlar alıyorum uyuşmak için. Olmuyo. Evet hiç üzgün değil hiç. Beni ikinci kez terk ediyor ve hiç mahçup da değil. O kadar istiyorum ki bin pişman olmasını. Şu çektiğimi çekmesini.. Bana gelmesini..
+1 yılSeni cok iyi anliyorum. 1 ay once evlenicegim insan dedi 3 gun sonra sevmiyorum diyip gitti 1 aydir pesinden kostum ama bugun tamamen koparttik bagi ve gercekten deymiyomus be. O yuzden birak mesaj atma engelle her yerden kendimizi kucuk dusurmekten baska bisey yapmiyomusuz onu anladim.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğmediğini bile bile yapıyoruz bunu evet. Engel olamıyoruz kendimize. Olmayacak insanları seviyoruz. Bitsin şu sevgi inşallah
- +1 yıl
Heryerden engelle sil gormezden gel. Baska seylerle ugras bende oyle yapicam artik
Soran+1 yılO beni engelledi zaten
- +1 yıl
Benide o engelledi. Bunu yapmasida hersryi bitirdi zaten o madem vazgrciyo bende gecerim kafamda bitiririm hala seviyorum ama bidaha gelse affetmem.
seni sevmeyen birinin peşinden gittiğin sürece.. seni engellemesine izin verecek kadar ileri gidersen.. hiçbir değerin olmaz. kendine olan saygını da yitirirsin.. kendine gel. ikinci bir şansı eğer vermissen.. ilki hataydı.. ikincisi tercih olur.. birine ikinci bir şans vermek.. bana yaptığın hatanın aynını tekrar yapabilirsin dmek.. ve yine yapmış.. bunu da sen tercih etmişin
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın. Direndim ben. Çabaladım affetmemek için. Ama uğraştı benim için acı çekiyordu sevgisine inanöamı istiyodu. Suç benim ni sahiden? Asla kabul etmeyecektim evet ama kabul ettim fiye bunu yapması normal mi? O kadar seneye hiç üzülmemesi normal mi? İki kere aynı şeyi yapması normal mi
Soran+1 yılBen bu kendimi gidip atayım bir yerden bari. Ne güzel ama adamı sevdim affettim terk edildim. Doğru hata bende. O yüzden ben üzülmeliyim. O da mutlu olmalı. Çünkü burası dünya. Seven üzülcek. Sevilmeyip duygularla oynayan mutlu olacak.
Soran+1 yılYani o hiçbir zaman bu 5 senelik ilişkiyi hatırlayıp da üzülmeyecek ha? Özlemeyecek? Unutacak hatta. Doğrusun çok doğru.
Soran+1 yılBöyle bir şey mi yaşadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey diycem ya. Sana kendini kötü ve değersiz hissettiriyor, bundan zaten kurtarmalısın kendini. Yazdıkları çok soğuk. Kesinlikle yazışırken bile sıkılmış. Sevgini anlıyorum ama öğrenciysen kendini sosyal mekanlara& aktivitelere, evdeysen de bir iş bulup çalışarak kafa dağıtmanı öneririm. Karşına bu kişiden kat kat iyileri çıkacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilişkimizde de bunu yaptı bana. Ve aslında hiç de öyle yapmadığını savunarak.. Benim aşağılık kompleksim varmış. hep ben hep ben.. Ve sonuç yine ben üzülüyorum kötü insanlar değil. Duygularla oynayanlar değil. O değil. Ben üzülüyorum
+1 yılO değil de şimdiye kadar ilişkiyi sen yürütmüşsün gibi. O kadar çok uzun yazmışsın ki ona gelmez. Çünkü sen aşkı daha sahiplenmişken o sanki bir bahane bulup gitmiş gibi. Seni bu aşkta değiştirmeye çalışmış sen değişmeyince de bitmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmemiş işte sevmemiş. Pişman olmasını beklemek de aptallık olsa gerek
- +1 yıl
Takip eder misin dertleşiriz çok iyi anlıyorum seni
Üzüldüm sonuçta 5 senelik bir ilişkinmiş ama ondan ayrıldın diye hayatının sonu gelcek diye bir şey yok emin ol ki başkalarıda çıkacaktır hayatına çünkü biz insanız sevilmeye ihtiyacımız var yalnız yaşayamayız çünkü yardıma ihtiyaç duyarız.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın en çok üzüldüğü o beş seneyi tek başıma yaşamışım gibi hiçbir şekilfe üzüntü duymaması. Yıllarım boşa mı gitti diyosun
Yapman gereken tek şey onsuz yapamasan bile onsuz yapıyor gibi gözükmek günlük rutinlerine devam etmek ve ondan tamamen vazgeçmek bak nasıl at gibi giden it gibi döner oluyor
02 Yorumla
SoranÇok kararlı konuşmuş baksana. Artık döneceğini sanöaö
- +1 yıl
Ona hiçbir yerden gönderme yapma, ortak arkadaşlarınıza onu sorma büyük ihtimalle ona söyleyecekler, onu görmek için bir şeyler yapma, karşılaştınız mı bir yerde o yokmuş gibi davran, sakın depresyon moduna alma kendini ki ona ego yaptırmasın. Onun tanıştırdığı bir arkadaşınız varsa onu görünce selam ver mutlu gözük makyajını yap mutlaka ağlayacaksın ama belli etme arkadaşına öyle takılıyorum eğleniyorum falan de ayrılmışsınız derse öyle oldu aman hayırlısı böyleymiş de çocuk bir ters yapacak sonra ona diyecek o da seni arar ya da mesaj atar ararsa enerjik bir şekilde aç telefonu mesaj atarsa %90 nasılsın der iyiyim sen de nasıl gidiyor derse şükür her şey yolunda falan de uzun zamandır konuşmadığın arkadaşın davran şok olup dönmek isteyecek sonra dersin Zeynep dedi diye 😉
Yani özür dilerim ama duvar olsa dile gelirmiş bu yazdıklarından sonra o kadar belli ki seni hayatından tamamen çıkarttığı. Umursamaz basit cevaplar falan. Umarım bu süreci olabilecek en acısız şekilde atlatırsın
00 YorumlaBu kadar peşinden yalvarma. Yol ver gitsin. Senin gibi sevenide bulamaz. Birini bulmuş çoooook belli. Sen kendini düşün. Zamanla herşey unutuluyor. Sen unutacaksın ama o unutmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla biri yok diyo. Sevmekten soğudum diyo ama. İnandım da. Yok kimse gibi. Belki de ben salaak gibi inanıyorum. İnşallah dediğin gibi olue. İnşallah ben unuturum da o zaman o der ben bu kızı nasıl üzdüm diye. Anılar umarım canını yakar. Ama yok baksana bir tek ben üzülüyorum o çok çok mutlu
Cok uzulerek okudumm gecmis olsun oncelikle ama anladigim tek sey bu cocuk baskasini bulmus
22 Yorumla
SoranHerkes böyle diyo ama yok başkası yok çok da eminim yok. Yemin ettş yok dedi. Kızlarla ilgilenmiyorum artık soğudum dedi. Kimseyi sevmiyorum çübkü sevgi denen şeyi önemsemiyorum dedi. Bu kadar yalan söylemez herhaşde
Ne desem bilemedim.. : )
Ama çocuk , baya ciddi yani bazı yazıları aynı ben.. çok #Gaddar biri Pişman olabilir ama , seninle artık eskisi gibi olmaz oLamaz.. Yani sen yol yakınken dicem de 5 yıl olmuş..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş, çok kararlı ve net yazıları.
Sıfır duygusu olan bir duvara yazmışsın resmen, hiç bir şey yaşanmamış gibi, üzüldüm.00 Yorumla Seninkine kac sayfa sigar gorebilme sansimiz varmidir 😉
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi güzel seven bir kadına bunları söylemesi, inanılmaz üzücü gerçekten.
senin acını dindiremem, özlemini hiç dindiremem daha doğrusu dindirecek birşey diyemem. ama şunu bil ki senin gibi sevenini bulamayacak.
at gibi gidende it gibi gelir.02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyo ama bak. Nasıl da mutlu. Zerre canı yanmıyo. Zerre de sevmiyo. Neden gelsin ki. Aradığı sevgi de değil üstelik. Ama isterdim ki onun fa canı yansın. Beni çok kolay harcadı. Saygısı bile yok. Sadece aşağılıyo. Beni anlamıyo. Bu yüzden bir gün ah ben naptım desin istiyorum ama dünya da böyle bir yer değil sanırım. Bu acıyı bir tek ben çekiyorum
- +1 yıl
1 hafta önce benimde ilişkim bitti kuzum çok iyi anliyorum seni. Geçmiyicek bu acı gururunu kırmış oda geçmeyecek ama alisicaksin bir süre sonra. ve şöyleki ciddi anlamda aşağalık bir insanmış. Benim 1 hafta önce ayrildigim insan tek kötü kelime etmedi. karakter meselesi, kimsenin ahini kimseye koymaz rabbim hiç üzme kendini
+1 yılSeni artık sevmeyen birine destan yazsanda faydası yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Bak hiç üzülme tamammı kaderinde kim yazılı ise onunla evlenirsin o yüzden bol bol dua et 😕
05 Yorumla- +1 yıl
nazli 42 den misin?
- +1 yıl
sehir len sehir😂😂
- +1 yıl
hee takip atsam yazar misin tanisalim
Bu birini bulmuş belli seni değersiz görüyo yalvarma senin gibi seveni bulamaz umursama üzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende yaşadım bu durumu araya birileri girmişti olmuyordu sonunda araştırdım çok iyi bir hoca buldum ve bu sorunu iki ayda çözdüm geriye geldi barıştık sende öyle yap derim
00 Yorumla
+1 yılBirini bulmus kiz sende git birini bul ya birak sunu ustune gelme mesaj falan atma arama belki seni ozler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm gerçekten, ama kendini bu kadarda küçük düşürmeseydin keşke. Adamın umrunda değilsin. Çok net söylüyorum zamanla unutacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımcın olsun.. inşallah karşına seni gerçekten çok seven birisi çıkar. Birgünlük değil ömürlük seven.
00 Yorumlaben sana söliyim başkasını bulmuş garanti ve net.
14 Yorumla
Soran+1 yılYemin etti yok dedi. İstemiyorum kimseyi artık sevgi denen şeyle ilgilenmiyorum motorumla dağları gezmek bana yetiyo dedi. İnanıyorum yok başkası bence dr
Soran+1 yılPişman olmayacak mı hiç?
destan yazmişsin sen
okumadim00 Yorumla
+1 yılDegmez bu kahpelere bosver..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke vermeseymişsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne