Flörtünüzü tanıma konusunda sorulması gereken, tam 12'den vurulmuş sorular nelerdir? Ne sorarsak analiz edebilir ve onun hakkında fikir sahibi oluruz? <3 çift#obsesifpollyanna
Flörtünüzü tanıma konusunda "tam 12'den" vurulmuş sorular nelerdir?
bir kaç kez ben ısmarlarım.. kaçınmam.. tatlıydı kebaptı şuydu buydu.. sonra bir yere davet ederim ama param olmadığını söylerim.. sonra tavrına bakarım.. ve aynı bonkörlük ve cömertliği bana gösterecek mi diye bakarım.. karnı açken bunu memleket meselesi yapıp ilk önce onun karnını doyuran ben , bu sefer o benim açlığımı kollayacak mı , aç erkeğinin karnını doyurma şefkatini gösterecek mi buna bakarım.. ve tavırlarını iyice incelerim.. başka bir zaman da , yemeğe gidelim derim ve özellikle tavuk döner yemeye götürürüm.. ve sonra eve döneceği zaman otobüs durağına kadar eşlik eder gönderirim.. bundan sonraki tavrı onu zaten belli eder.. ve bir de el çantamı ona emanet edip bir yerde anahtarımı unuttum sanırım 10 dakika sonra gelirim deyip kalkarım masadan.. telefonumu da çantamda bırakırım.. cüzdanımı da.. sonra çantamı / telefonumu /cüzdanımı ne derece karıştırdı ona bakarım bilahare.. ben yokken... bir kadını tanımanın en iyi yolu bunlardır.. zira kadının karakteri para yokken ortaya çıkar bir de size olan güveninden... ve bu su götürmez bir gerçektir.. yeni yetme ergenler çıkıp da hiç hede hödö yapmasın, kalbinizi kırarım açık söylüyorum.. tüm bunlar yıllarca yaşanmış hayat tecrübelerinden süzülmüş sonuçlardır..
Onun bana soru sormasını isterdim tanımak için. Daha garanti bir yöntem. Verdiği cevaplarla kişiliğini çok kolay saklayabilir. Ama sorular hiç bir zaman yanıltmaz İlla ki soru soracak olursam da pes mi Fifa mı diye sorarım 😀
Soru sorularak olacak is değil ki tanımak zman geçirerek nelere nasıl tepki verceni görerek genellikle bir şeyler yaparım işte bana karşı saygısı nasıl ölçerim bilmiyorum bir şeyler yapardım işte ama bu zman da insanlari tanımak gerçek zor herkes iki yüzlü olmuş cıkmış ve sırf bu yüzden kimseye çok fazla seger vermisligim guvenmisligim yoktur en güzeli bu😉😉
Soruyla değil zamanla tanır iki insan birbirini. Ve sevince ne mesafe, ne hırgür ne facialar. Hic biri kalmaz geriye. Insan gercekten sevince bir kerecik bakmak icin gözlerine, gulusunun sebebi olmak icin olmazlara dusebili
Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz. Hangi yargılarda, jest mimiklerde, cümlelerde nasıl davrandığı analiz edilmelidir. Örnek: Bir dilenci kadın yaklaşıp bir şey istediğinde ne yapıyor? Bir sokak köpeğine tepkisi nedir? Herhangi bir grubun sokak ortasında yolu kapatarak eylem yaptığında söyledikleri neler? Konuşurken yükleme en yakın kelimeleri neler? Bunlar olabilir
Kimse kimseyi soru ile tanıyamaz , kaldı ki yıllar geçtikten sonra dahi yanlış tanıdığınızı fark edebilir siniz. Yalan söylemek bu kadar basitletmişken bir de 😂 her şey zamana bırakılmalı , bir insanı tanımanın tek yolu zaman ve sabırdır bence
Aslında karşımdakinin benden hoşlandığını anlamam zaman alıyor. Ben de genelde arkadaşça yaklaştığım için flört anlamında pek tanımıyorum. Ama birinden hoşlanıyorsam, o ortamda o hariç herkesle ilgilenirim :) Yani bu soru biraz benlik değil.
gerçeğin önem taşıdığı sorulardan mı bahsediyoruz? -ki öyledir... o zaman zeki birisi soru sormaz, ortam yaratır ve cevabı sormadan alır. ortam yaratamıyor musun? o zaman bekle, acele yok.
Beni tanımasını istemediğim sürece istediğin kadar soru sorsun. nasıl tanımasını istersem öyle cevaplar veririm Oyüzden beni sorduğum sorularada verilen cevaplara çok inanmam :) kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş mantığıyla ;)
Gözler yalan söylemez o yüzden her türlü klasik soruları sorabilirim :) gözler ruhun aynasıdır ve ben gerçekten gülünecek birşey söylediğimde nasıl güldüğüne bakarım güzel gülen insan bana daha hoş geliyor :)
Bunun belirli bir taslağı şablonu yoktur olamazda... Bu soruları kişinin yapısına, huyuna, kişiliğine hatta hobisi fobisine göre kafanda şekillendirirsin ona göre doğru soruyu bulursun
Soruyla olacak iş değil. Lakin hayalleri ve hayatı hayatın amacını sormak biraz ip ucu verir. Ayrıca küs olduğu kişiye hal ve hareketlerini takip etmek gerekiyor.
Açıklamasını da yapıyım ne biliyim bulut işte derse çok realistik ve mesafeli, bişeylere benzetip uzun uzun konuşursa hayalci ve senden hoşlanan, sana sorarsa seni deneyen ve zeki
En İyi Cevaplar